Horoscop 13 octombrie 2021. Zodia care semnează noi contracte și colaborări

Horoscop 13 octombrie 2021. Zodia care semnează noi contracte și colaborări
Vești bune pentru acesti nativi, pe plan profesional

Venus, planeta iubirii, din Săgetător și Saturn, planeta lecțiilor de viață, din Vărsător fac astăzi un sextil, aspect favorabil, constructiv, care poate pune o piatră la temelia relațiilor încercate în ultimul timp, și nu numai.

Este o zi favorabilă să ne consolidăm poveștile de iubire și să ne facem planuri de viitor mai optimiste.

Horoscop zilnic 13 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Venus este planeta care-ți guvernează relațiile și aspectul pe care-l face cu Saturn, o planetă a limitărilor totuși, pe de o parte te ajută să-ți consolidezi relația de cuplu, dar pe de altă parte te ajută să vezi realitatea fără prea mult optimism. Entuziasmul lui Venus combinat cu seriozitatea lui Saturn te pot ajuta să-ți faci planuri de viitor solide alături de partenerul de viață, mai ales bazate pe viziuni și principii comune. Pe de altă parte, un proiect profesional poate avea parte de un boost de energie, de susținere, de idei bune de promovare.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus, guvernatoarea ta, se află în sectorul intimității tale și aspectul astrologic de astăzi te susține să rezolvi, cu maturitate și răbdare, niște probleme care au apărut în dormitor. În alte cazuri, poate fi vorba de o responsabilizare a modului în care-ți administrezi banii și bunurile materiale. Totodată, ai mai multă încredere în tine, lași niște temeri în spate, și te poți afirma profesional, poți obține aprecieri din partea superiorilor.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Contextul astrologic al zilei te susține să-ți consolidezi relația cu partenerul de viață, să aduci mai mult echilibru în cuplu, să ajungi la un numitor comun cu acesta. S-ar putea să fii mai visător și optimist decât în mod normal și să ai idealuri prea înalte, de aceea este bine să apelezi și la rațiune, să echilibrezi și cântărești atent ceea ce simți acum, dat fiind că Mercur, guvernatorul tău, este încă retrograd în sectorul iubirii.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Azi ai mai mult spor la locul de muncă, ești responsabil și perseverent și reușești să-ți termini sarcinile în timp util. Relațiile cu colegii sunt mai bune și te poți baza pe sprijinul acestora. În cuplu poți aduce mai mult optimism prin declarații fierbinți de dragoste și vei observa că vei reuși să-ți îmbunătățești starea emoțională.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Cu Venus în casa iubirii și Saturn în sectorul relațiilor, va trebui să profiți la maximul de ziua de astăzi pentru a te apropia de partener, fie că este vorba de o relație nouă sau de una veche. Nu te teme să faci declarații de dragoste, să-ți exprimi sentimentele și ar fi ideal să te dedici unor activități în doi, poate cu copiii, astfel încât să redescoperiți ceea ce v-a unit. Și din punct de vedere profesional este o zi bună pentru colaborări și contracte, pentru negocieri.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi ar trebui să faci tot posibilul să găsești une chilibru între muncă și casă. Te poți responsabiliza foarte bine la job, poți fi eficient și poți lucra cu spor astfel încât să-ți termini rapid treaba și să petreci mai mult timp cu cei dragi. Ai spor, de asemenea, și în activitățile legate de casă. Familia s-ar putea să aibă nevoie de tine mai mult.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Este o zi foarte bună pentru comunicare, o zi chiar valoroasă pentru nativii care au de susținut prezentări, ședințe, examene, care învață sau negociază ceva. De preferat ar fi să nu semnezi acum, ci să aștepți ca Mercur să-și încheie retrogradarea în zodia ta. Totodată, nu te teme să pui întrebări, să cauți răspunsuri, să ceri lămuriri. Poți primi și poți da sfaturi foarte înțelepte astăzi. Totodată, este o zi foarte bună să aduci un plus de bucurie în viața ta sentimentală sau să faci ceva care-ți place și te pune în valoare.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Contextul astrologic al zilei te susține să vezi clar și real situația ta financiară, să iei niște decizii mature vizavi de bani și de modul în care-i administrezi și-i câștigi. Ești responsabil cu tot ce ține de finanțele tale, însă o cheltuială care să-ți bucure sufletul, poate cumperi ceva pentru casă, nu ar strica. Te poți apropia mai mult de familie astăzi și te poți bucura de sprijinul lor.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Azi vei da dovadă de multă maturitate și seriozitate în declarațiile de dragoste pe care le vei face și de preferat ar fi să nu faci promisiuni mărețe. Vei vorbi cu pasiune, dar și cu înțelepciune și ceilalți pot fi fascinați de ceea ce spui, de sfaturile tale. Totodată, poți rezolva favorabil ție niște situații ce țin de acte și o deplasare îți va aduce bucurii.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi ai mai multă încredere în tine și în intuiția ta și poți rezolva niște situații financiare. Nu este exclus să simți că ți se face dreptate într-o chestiune financiară. În cazul unor nativi poate veni un mic avantaj financiar, material pe care-l așteptau. Cum Saturn este guvernatorul tău și Venus guvernatoarea iubirii tale, poți avea o abordare foarte rațională și matură a unei situații sentimentale din trecut.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi poți lăsa deoparte rigiditatea și sobrietatea cu care te-ai afișat în ultimul timp și poți zâmbi mai mult. Prietenii îți pot cere ajutorul, se pot baza pe tine și poți lega mai strâns niște relații, mai ales că te bucuri de aprecieri în anturaj. Este o zi bună să pui pe roate un proiect, să controbui cu o idee, să fii cu o soluție.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Simți o doză de optimism în ceea ce privește o problemă de sănătate, a ta sau a celor dragi. Azi te poți detașa mai ușor de griji, probleme și stres. Profesional, ești ambițios, responsabil și perseverent în atingerea obiectivelor și te poți face plăcut de superiori grație seriozității cu care abordezi un context.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 13 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI