Horoscop. Ce compatibilitate există, de fapt, între Meghan Markle şi prinţul Harry

de: Alexandra Chivu
19 03. 2021

Dacă nu și-au făcut-o ei, s-au ocupat alții. Compatibilitatea astrologică a cuplului Meghan Markle și prințul Harry. Americanca e ”cocoș” în zodiacul chinezesc.

Horoscop: Meghan Markle și prințul Harry sunt compatibili din punct de vedere astrologic?

Meghan și Harry par să fie în perfectă armonie unul cu celălalt, cel puțin asta reiese din cel mai recent și controversat interviu acordat realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey. Actrița s-a născut în 4 august, ceea ce înseamnă că în zodiacul european este zodia Leu. Caracteristicile acestei zodii sunt pasiunea, căldura și puterea de a fi extrovertit. Latura mai puțin plăcută este că nativii se pot lupta cu nesiguranța și se îngrijorează excesiv cu privire la ceea ce cred alții despre ei. În plus, tânjesc să fie în lumina reflectoarelor și sunt deseori asociați cu regalitățile și personalitățile din funcțiile de conducere.

Harry este născut în 15 septembrie, ceea ce înseamnă că este stăpânit de semnul Fecioară. Această zodie este îndreptată spre familie și sunt devotate casei. Nativii se căsătoresc și fac copii pentru că simt că acesta este scopul lor. Practice, logice și cu abilități de susținere și încurajare, Fecioarele pot fi enervant de profesioniste și reticente atunci când vine vorba să împărtășească sentimentele în mod deschis.

Legătura Leu-Fecioară este nu foarte întâlnită, din cauza numeroaselor diferențe dintre semne. Cu toate acestea, Fecioarele obișnuiesc să ofere suport Leilor atunci când aceștia își doresc să ajungă în centrul atenției sau să-și împlinească o dorință. În plus, le conferă suport și sprijin. Pe de altă parte, și Leii pot ajuta Fecioarele să iasă din carapace.

Zodiac chinezesc: Șobolanii și Cocoșii se conectează prin compasiune 

În ceea ce privește zodiacul chinezesc. Meghan, născută în 1981, este Cocoș, adică grijulie și hotărâtă, cât și foarte ambițioasă, iar Harry în 1984, Șobolan, destul de flexibil, adaptabil, plăcut și puternic. Conform astrologiei chineze, Șobolanul poate vedea deseori Cocoșul ca fiind prea critic, materialist sau chiar dominator.

La rândul lui, Cocoșul poate fi frustrat atunci când dorește mai multă atenție de la partenerul Șobolan, dar și în momentele când acesta sare de la o idee la alta, deci când nu e consecvent, lucru care se aplică în multe situații în cazul său. Cu toate acestea, Șobolanii și Cocoșii se conectează prin bunăstarea și compasiunea lor reciprocă, dar și prin dragostea lor comună de distracție, socializare și trai plăcut.