Ce a putut scrie presa internațională despre Ion Țiriac. Are legătură cu Meghan Markle și Harry

Ce a putut scrie presa internațională despre Ion Țiriac. Are legătură cu Meghan Markle și Harry
Ce a scris presa internațională despre Ion Țiriac?

Ce s-a scris în presa internațională despre Ion Țiriac și care ar fi legătura dintre celebrul afacerist român și ducii de Sussex? Există o propunere făcută de un gazetar. Despre ce este vorba?

Ion Țiriac, pe urmele ducilor de Sussex? Ce legătură există între ei?

Oprah Winfrey ar putea să-i ia un interviu celebrului afacerist român, iar ideea a venit din dreptul unui jurnalist care își desfășoară activitatea la Washington Post, arată playsport.ro.

Amintim că în urmă cu ceva timp cunoscuta prezentatoare de televiziune a realizat un interviu extrem de delicat cu prințul Harry și ducesa Meghan Markle. Declarațiile celor doi continuă să facă valuri în mediul online și în presa din toată lumea din cauza unor afirmații extrem de controversate.

Serena Williams a transmis un mesaj public după ce Meghan a susținut că a avut gânduri de sinucidere în timpul primei sarcini din cauza presiunilor presei. „Meghan Markle, prietena mea lipsită de egoism, îşi trăiește viaţa – şi este un exemplu – cu empatie şi compasiune.

Mă învață în fiecare zi ce înseamnă să fii cu adevărat nobil. Cuvintele ei arată durerea şi cruzimea pe care le-a trăit. Cunosc foarte bine sexismul şi rasismul pe care instituțiile și media le folosesc pentru a denigra femeile şi persoanele de culoare, pentru a ne distruge, pentru a ne minimiza, pentru a ne demoniza.

Trebuie să fim conștienți de obligația să condamnăm zvonurile răutăcioase și nefondate din presa tabloidă. Consecințele opresiunii sistematice asupra sănătății mentale sunt devastatoare şi de prea multe ori sunt letale”, a scris Serena Williams pe contul ei de socializare.

„Aș vrea să aflu cine l-a ”rănit” pe Ion Țiriac”

Un sondaj recent arată că Prințul Harry și soția sa au atins recorduri de nepopularitate în rândul britanicilor după interviul acordat, iar la asta au contribuit și acuzațiile de rasism care se duceau către Familia Regală a Marii Britanii. Allen McDuffe, jurnalistul de la Washington Post, e cel care a propus invitația magnatului român în cadrul unui interviu acordat celebrei Oprah Winfrey.

„Dacă Oprah ar avea un interviu exploziv cu un jucător de tenis, activ sau retras, pe cine ați vrea să intervieveze?”, a fost întrebarea lansată de un alt reprezentant al mass-mediei, pe platforma de socializare Twitter. „Aș vrea să aflu cine l-a ”rănit” pe Ion Țiriac.”, a spus Allen McDufee, pe o rețea socială.

Dacă acest lucru va deveni realitate, Ion Țiriac va face senzație, pentru că fostul sportiv are nenumărate amintiri alături de alți colegi de breaslă din perioada în care a fost pe teren și nu numai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI