Horoscop. Caracteristicile pe care le au zodiile de pământ. Nativii care fac greșeli majore

Horoscop. Caracteristicile pe care le au zodiile de pământ. Nativii care fac greșeli majore
Semnele zodiacale de pământ din horoscop, de la agonie la extax

Horoscop. În astrologie, toate cele 12 semne zodiacale sunt împărțite în patru elemente, foc, pământ, aer și apă. Elementele sunt esențiale pentru viața umană și nu pot exista una fără cealaltă. Semnele pământului sunt Taur, Fecioară și Capricorn. Acestea sunt cele mai întemeiate semne de pe planetă.  Se știe că sunt stabile, pragmatice și neclintite. Este nevoie de mult efort pentru a-i enerva. Dar când sunt enervați, atenție, pot fi dezlănțuiți.

Semnele zodiacale de pământ, de la agonie la extax

Semnele de pământ sunt senzuale până în măduva oaselor. Le place să colecteze obiecte materiale, mai ales atunci când le tratează ca pe o recompensă pentru toată munca lor grea. Celei trei semne zodiacale de pământ niciodată nu vor abandona un proiect sau o relație. Vor continua totul și vor rămâne prietenoși până la sfârșit. Sunt prietenii pe care te poți baza întotdeauna. De exemplu taurul suferă atunci când este dezamăgit sau rănit. Fecioara poate ajunge să fie răzbunătoare, iar capricornul nu știe ce este ranchiua, cu toate că suferă în interior.

Horoscop. TAUR este un artist

Taurii sunt artiștii zodiacului. Ei își folosesc simțul înnăscut al frumuseții și senzualității pentru a-și manifesta visele și îi inspiră pe alții să facă același lucru. Într-o zi bună, Taurii sunt perseverenți, muncitori, fiabili și stabili. Într-o zi proastă, taurii pot fi îngăduitori, leneși, posesivi, gelosi și stăpâniți. Una peste alta, sunt unul dintre cele mai loiale semne zodiacale, deoarece nu se vor clătina niciodată în sentimente sau afecțiuni, deși s-ar putea să flirteze puțin cu alții pentru o atenție suplimentară.

Horoscop. FECIOARA este logic, practic, sensibil și rezonabil

Fecioarele reprezintă mințile analitice ale zodiacului. Sunt un semn mutabil, cunoscut ca fiind logic, practic, sensibil și rezonabil. Aceștia adoptă o abordare sistematică a vieții și apreciază adevărul și dreptatea. Își folosesc mințile fin reglate pentru a investiga situațiile și a descifra lucrurile prin rațiune. Pot fi puțin obsesivi cu privire la detaliile minuscule, dar numai pentru că încearcă să fie informați. Mentalitatea lor cameleonică îi face să se deschidă la schimbare, pas cu pas.

Horoscop. CAPRICORN este ambițios și muncitor

Capricornii sunt inițiatorii semnelor pământului în horoscop. Se știe că sunt ambițioși și muncitori. Aceștia acordă o importanță controlului și statutului și au un reprezentant pentru că sunt stoici și mândri. Asta pentru că le place să urmărească situațiile care se desfășoară de la distanță, dar sunt de fapt extrem de sensibili și reflectanți în profunzime. Capricornul niciodată nu va fi unul care să stea pe margine. Capricornii iau măsuri și completează întotdeauna ceea ce încep. Și, spre deosebire de predicțiile astrologicE, ei rareori poartă ranchiună.

Concluzie

Răbdarea și abilitățile lor artistice sunt uimitoare, se spune în horoscop. Își vor folosi întotdeauna mințile frumoase și standardele înalte pentru a lucra la proiecte pe termen lung. Acestea sunt proiecte care necesită multă energie și angajament, dar trebuie să se alinieze valorilor lor. Așa că, în concluzie, cele trei semne de pământ pot fi artiști, dar pot fi și sunt, de cele mai multe ori, foarte meticuloși și riguroși cu ei și cu cei din jurul lor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI