Horoscop Leu mai – decembrie 2021. Ce greșeli va face zodia Leu în acest an

Horoscop Leu mai – decembrie 2021. Ce greșeli va face zodia Leu în acest an
Horoscop Leu mai - decembrie 2021

Leu. Zodie de foc. Al cincilea semn astral din zodiac. Putere. Determinare. Regele junglei. Nativii din zodia Leu sunt, de departe, printre cei mai extrovertiți, exuberanți și narcisiști reprezentanți ai zodiacului. Guvernat de mărețul Soare, persoana născută sub semnul Leului este o persoană caldă, veselă și plină de viață. Ce greșeli va face zodia Leu în lunile mai – decembrie ale anului 2021.

Horoscop Leu mai – decembrie 2021

Alături de Balanță și Gemeni, Leul completează triada semnelor care adoră să fie în centrul atenției. Deși defectele lor pot fi catastrofale, ego-ul lui Leu putând fi măsurat doar cu unelte mânuite de zei, reprezentanții acestei zodii au câteva calități care te vor face să-ți dorești să ai un Leu în viața ta. Care sunt cele mai importante trăsături ale reprezentanților zodiei Leu:

Nativul din zodia Leu este foarte puternic

Leul este un mândru reprezentant al zodiilor de foc. Deși se află în competiție directă cu nativul Berbec, care se crede stăpânul zodiacului, Leul rămâne regele horoscopului. Este puternic, independent și determinat. Nimic nu-i va sta în cale, atunci când își va pune un anumit țel în minte.

Nativul din zodia Leu este foarte orgolios

Bine și rău. Lumină și întuneric. Mândrie și orgoliu. Nativul din zodia Leu este foarte orgolios. Are foarte mare încredere în el și este convins că ceea ce spune el este literă de lege și are întotdeauna dreptate. Din păcate, orgoliul îi va aduce multe probleme în următoarea jumătate a anului 2021, dacă nu va învăța să-și tempereze ego-ul. Poate una dintre cele mai mari slăbiciuni ale zodiei Leu este impulsivitatea.

Nativul din zodia Leu este un prieten loial

Iubește cu foc, dar te va disprețui cu același patos. Nativii din zodia Leu sunt persoane ale extremelor, pentru ei lumea este pictată în alb și negru, fără prea multe nuanțe de gri. Dacă nu ești alături de el, atunci ești împotriva lui. Cine nu este prieten cu un Leu…este rivalul său. Un nativ Leu ar face orice pentru a-și apăra oamenii dragi.

Nativul din zodia Leu are un simț al umorului foarte bine dezvoltat

Sunt amuzanți, nu ai cum să nu-i îndrăgești. Nativii Leu sunt sufletul petrecerii oriunde merg. Adoră să fie în centrul atenției. Leii sunt actorii principali de pe scena zodiacului, ei te vor face să zâmbești și să uiți de probleme făcând glume. Sunt persoane inteligente cu un simț dezvoltat al umorului.

Deși par aroganți, la prima vedere, nativii din zodia Leu sunt persoane cu care te poți împrieteni foarte repede. O mare calitate a lor este că sunt foarte selectivi în ceea ce privește alegerea oamenilor din anturajul lor. Cu toate astea, ai grijă să nu selectezi prea mult încât să ajungi singur.

Nativul din zodia Leu s-a născut învingător

Leul este o persoană dominantă. Știe ce vrea și ce trebuie să facă pentru a obține acel lucru. Nativii Leu sunt foarte impulsivi și se aruncă, aproape tot timpul, cu capul înainte. Cu toate astea, Leii sunt persoane foarte ambițioase și perseverente. Sunt ca un vulcan gata să erupă în orice moment. Se vor consuma teribil pentru cele mai banale lucruri din cauza faptului că sunt printre perfecționiștii zodiacului, alături de Fecioare.

Reprezentanții zodiei Leu trebuie să fie atenți să nu cadă în plasa grandomaniei. Pot pierde foarte mulți oameni dragi, dacă nu se gândesc și la interlocutori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI