Horoscop zilnic 30 iulie 2021. Tensiuni la locul de muncă pentru această zodie

Horoscop zilnic 30 iulie 2021. Tensiuni la locul de muncă pentru această zodie
Horoscop zilnic 30 iulie 2021

Mare parte din ziua de astăzi, Luna va traversa zodia Berbec și ne va insufla energie, curaj și nevoie de acțiune. Dat fiind că Marte, guvernatorul Berbecului, se află în continuare în opoziție cu Jupiter, planeta expansiunii, va trebui să avem mai multă grijă la impulsivitate și să numărăm până la trei înainte de a acționa.

Horoscop zilnic 30 iulie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Luna traversează zodia ta și te bucuri de mai multă energie și determinare în atingerea unor scopuri, însă ai și tendința de a te suprasolicita.

Față de zilele recute, azi ar trebui să-ți faci un program strict și să-l urmezi fără abateri. Te poți mobiliza destul de bine astfel și la final de zi, când vei trage linie, vei fi mulțumit re realizările tale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ai tendința de a te lăsa cuprins de unele neliniști interioare, mai ales sentimentale. Parcă nu mai ai încrederea de odinioară în partener sau îți faci fel și fel de idei despre o situație sentimentală.

Nu simți să-ți exprimi trăirile, în schimb le analizezi pe toate părțile. Unii nativi pot fi preocupați de starea de sănătate sau de situații din trecut care le revin în atenție.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Întâlnirile cu prietenii, discuțiile online sau pur și simplu la telefon se află în topul priortităților tale pe ziua de astăzi. Ești interesat de ceea ce se petrece în jurul tău și-ți faci planuri cu cei apropiați.

Preiei inițiativa și în cazul unui proiect de grup, vorbești cu patos și-ți susții ideile și asta te fae plăcut de ceilalți, dar nu le impune și părerile tale celorlalți.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși este vineri și toată lumea se gândește deja la weekend, tu mai ai de reglementat niște aspecte profesionale, mai ai de rezolvat ceva ce ține de locul de muncă, de imaginea ta, poate chiar de niște merite care nu-ți sunt recunoascute.

Ceva nu-ți convine și s-ar putea chiar să ai parte de unele discuții în contradictoriu cu superiorii.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Deși nu mai ești la fel de tăios și impunător ca zilele trecute, nici nu lași de tot garda jos. Ai niște păreri, principii și convingeri și nu ești deloc dispus să ți le schimbi sau să le adaptezi cerințelor altora, cel puțin nu din mers.

Dacă e conflict de opinii, atunci conflict să fie, tu sigur nu faci compromisuri și îți aperi cu îndârjire punctul de vedere, dar ai grijă să nu devii prea arogant.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Azi s-ar putea să te preocupe o situație financiară sau legată de niște acte mai vechi, poate de niște aprobări pe care nu le-ai obținut la timpul lor și de care ai nevoie.

Ești mai ambițios decât de obicei și indiferent de consumul de energie și resurse pe care îl vei avea, ceea ce ți-ai propus să rezolvi, vei rezolva.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece prin sectorul relațiilor tale, însă nu te va avantaja foarte mult acest tranzit de astăzi, deoarece vei avea tendința de a fi mai suspicios și mai conflictual cu cei din jur, mai puțin dispus să ajungi la o cale de mijloc.

Tensiunile se accentuează în cuplu, îndoielile te pot cuprinde, iar în relațiile profesionale tinzi să nu le acorzi încrederea celorlalți și din această cauză să nu-ți iasă negocierile așa cum ți-ai planificat.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca la locul de muncă să apară momente mai tensionate, conflictuale și să intri în fel și fel de controverse cu colegii.

Nu te grăbi să acționezi sau să tragi concluzii, ci mai bine fă un pas în spate și analizează la rece situația. S-ar putea ca și sarcinile să ți se pare obositoare și să te solicite mai mult decât de obicei, dar amintește-ți că este vineri.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna trece prin sectorul iubirii tale, un sector totodată și al distracțiilor și spiritului de aventură, așa că s-ar putea să fii mai activ în tot ce ține de aceste domenii. Cu toate astea, față de zilele trecute, azi tinzi să analizezi mai mult viața sentimentală și să cauți răspunsuri la trăirile tale, la ceea ce simți.

Ești destul de nesigur în această privință. Dacă te implici într-o competiție, bazează-te și pe strategii, nu doar pe forța fizică.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Pregătește-te pentru divergențe în familie. Azi va fi aproape imposibil să ajungi la un numitor comun cu cei dragi. Aveți opinii diferite și tu nu ești deloc dispus să faci compromisuri.

Trăiri, sentimente bine ascunse în cotloanele sufletului și minții pot ieși astăzi la suprafață și va fi dificil să-ți controlezi emoțiile și să-ți stăpânești reacțiile.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Dacă zilele trecute ai fost mult prea direct în comuicare și ai spus lucrurilor pe nume fără a le gândi prea mult, astăzi s-ar putea să fii cuprins de unele regrete și să analizezi și reanalizezi cuvinte și decizii luate.

Ai grijă să nu pierzi contracte sau să strici relația cu rudele din cauza orgoliului nemăsurat și a tendinței de a fi atotștiutor.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Se întrevăd preocupări financiare, unele cotidiene, altele stresante. Sunt nativi care trebuie să plătească o datorie sau să facă o plată din urmă uitată. Pe de altă parte, cei care negociază ceva astăzi s-ar putea să nu se înțeleagă deloc la bani. Ești mai generos cu cei dragi, dar și mai suspicios și poți intra în conflicte ușor cu cei din jur.

Horoscopul zilei de 30 iulie 2021 este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextului astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 3000 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI