Horoscop 8 ianuarie 2022. Zodia care are parte de probleme cu banii

Horoscop 8 ianuarie 2022. Zodia care are parte de probleme cu banii
Ce zodie are probleme cu banii

Luna părăsește zodia Pești și întră în semnul Berbecului, de unde ne imprimă o doză mai mare de curaj, energie și spontaneitate. Suntem mai competitivi, mai dornici de acțiune, însă există și riscul de a acționa mânați de impulsul momentului.

Horoscop zilnic 8 ianuarie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cu Luna în tranzit prin zodia ta, te vei simți plin de vitalitate și încrezător în forțele proprii. Ai niște obiective clare de atins și te îndreăți în direcțiile respective. Dacă pleci la luptă, nu uita să nu te arunci cu capul înainte, ci să-ți faci o strategie bine pusă la punct. De asemenea, evită să te implici în situații riscante.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

S-ar putea să te confrunți cu stări de agitație interioară, nervozitate și poți fi mult mai ușor scos din sărite de situații banale care se petrec în jurul tău. Încearcă să nu acționezi sub impulsul momentului. În alte cazuri, poate fi vorba de o viitoare întâlnire, un viitor dialog care îi sperie pe nativi sau îi pune pe gânduri. Posibil ca unii Tauri să se simtă mai obosiți ca de obicei.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

Tranzitul Lunii te susține din punct de vedere al vieții sociale. După o perioadă în care poate ai simțit nevoia să stai mai retras, acum ai chef să ieși cu prietenii și să te distrezi. Profită că este weekend și ieși în oraș. Ar fi indicat să nu te lași păcălit de cei din anturaj și să nu te implici în proiecte de care nu ești cu adevărat convins.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Deși este weekend, o situație profesională te poate agita. S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de sarcini nefinalizate la timpul lor care să-ți ocupe timpul liber. Posibil și să te enervezi din cauza unor nemulțumiri legate de carieră pe care le-ai tot acumulat în ultima perioadă. Cei care lucrează pot fi mai nervoși, mai stresați de responsabilități.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Dacă nu pleci într-o călătorie, cel mai probabil te incită niște seminarii, cursuri, poate vrei să studiezi ceva nou. Contextul este mai puternic mai ales pentru nativii care vor să învețe ceva pentru evoluția profesională. Unii Lei au parte de discuții interesante pe teme legate de principii, valori morale și pot avea tendința de a se impune în fața altora.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

S-ar putea să ai parte de nemulțumiri financiare, să fii nevoit să renunți la niște planuri făcute din cauza situației conturilor. Posibil ca partenerul să fi cheltuit nesăbuit sau să aibă nevoie de bani și să apeleze la bugetul comun. Un bun patrimonial, un avantaj material poate ridica probleme multor nativi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

Luna traversează sectorul relațiilor tale, însă sub auspiciile lui Venus retrogradă, aspect care poate aduce unele tensiuni între tine și partenerul de viață sau partenerii de afaceri. Sunt posibile neînțelegeri și contraziceri și vei manifesta, cel mai probabil, o lipsă de înțelegere. Cei care sunt certați nu vor dori să facă compromisuri și vor evita împăcarea. Pe de altă parte, în cuplurile bine sudate este o zi favorabilă pentru reconectare la perechea de viață.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Deși starea de sănătate nu-ți ridică mari probleme, nici nu vei deborda de energie și nici nu te vei simți în cea mai bună formă. S-ar putea să fii mai agitat, mai nervos și irascibil cu cei din jur, mai certăreț. Pe de altă parte, te pot stresa suplimentar și niște sarcini nefinalizate de la locul de muncă. Nu ai niciun chef să le rezolvi, mai ales că nu simți că te poți concentra prera bine.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Luna tranzitează sectorul tău afectiv și trăirile sentimentale cresc în intensitate. S-ar putea să fii mai dornic de iubire, de flirt și aventuri amoroase, după caz. Nu exagera totuși cu insistențele. În cuplurile vechi este o zi bună pentru reaprinderea pasiunii. Cei care au copii se pot dedica unor activități recreative împreună cu aceștia.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Poți fi mai agitat astăzi din cauza unor treburi gospodărești de care trebuie să te ocupi și nu prea vei avea mare tragere de inimă. Pe de altă parte, s-ar putea ca și starea emoțională să fie mai agitată și să ai senzația că nu-ți găsești locul în casă. Sunt posibile discuții în contradictoriu cu familia din cauza unor viziuni și mentalități diametral opuse.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi vei fi mult mai comunicativ față de ultima perioadă și chiar vei dori să ieși din casă, să te plimbi și să stai de vorbă cu prietenii. Totodată, poți fi tentat să reiei discuții din urmă și poți să devii mai conflictual, mai irascibil și să te contrazici cu cei cu care porți o conversație. Încearcă să faci mai multă mișcare și să nu devii acid sau impunător în dialoguri.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești 

Te poți agita din cauze financiare. Fie pentru a obține o sumă de bani, fie pentru a obține un job suplimentar care să-ți aducă și o creștere de moment a veniturilor. Poate că trebuie să faci niște plăți care nu suportă amânare sau poate că te lupți pentru a obține un comision mai mare. Ai grijă la tendința de a cheltui peste măsură.

Horoscopul zilei de 8 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!