Horoscop 8 decembrie. Zodia care are conflicte în cuplu și se poate despărți de partener

Horoscop 8 decembrie. Zodia care are conflicte în cuplu și se poate despărți de partener
Care sunt nativii mai putin norocosi

Este o zi destul de tensionată astăzi, dat fiind că Marte, planeta acțiunii, va forma un careu cu Jupiter, planeta expansiunii. Tendința va fi de a duce lucrurile la extrem și trebuie să avem mare grijă la excesul de curaj pe care-l avem și care poate fi o sabie cu două tăișuri.

Horoscop zilnic 8 decembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Marte este guvernatorul tău, azi s-ar putea să ai parte de multă agitație și stres. Ai mare grijă la acțiunile tale, mai ales la cele de natură financiară. Nu risca și nu face investiții! Totodată, nu duce lucrurile la extrem nici în relația de cuplu, în intimitate și odihnește-te mai mult.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Ziua de astăzi poate aduce tensiuni majore în cuplu care pot conduce chiar și la rupturi. S-ar putea să descoperi lucruri neplăcute despre partener. Poate fi vorba, de asemenea, de tensiuni care iau naștere ca urmare a viziunilor diferite despre viitor. Unii Tauri își pot dori oficializarea relației, însă partenerul poate fi de altă părere.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Cum Jupiter este guvernatorul relațiilor tale, te poți aștepta la adevărate conflicte în cuplu. Dacă vei duce lucrurile la extrem, poți chiar ajunge la despărțire. Viziunile tale, credințele sunt diferte față de ale partenerului. În plus, fiecare are propriul lui adevăr și cu greu se găsește o cale de mijloc.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Azi, dar în principiu, zilele acestea este de preferat să eviți două lucruri. Flirtul și noile povești de dragoste și tentațiile financiare, fie că este vorba de investiții sau împrumuturi. Pe de altă parte, dacă ești într-un cuplu, ai grijă să nu devii prea gelos și posesiv. Poți ajunge la despărțire, mai ales dacă există argumente pentru atitudinea ta.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Nici tu nu vei scăpa de conflicte în familie sau cu partenerul de viață. Posibil ca părinții să-ți reproșeze situații care vizează partenerul. În alte cazuri pot să apară certuri îmtre partener și părinți. Trebuie să ai grijă și la neînțelegerile care pot lua naștere între tine și partenerii de afaceri și colaboratori.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ziua de astăzi poate aduce conflicte la locul de muncă și neîmțelegeri cu colegii. Ai grijă la cum interpretezi mesajele și cum pui în practică ce ți se cere. Nu este nici pe departe o zi bună să iei decizii importante care vizează zona profesională. Evită, de asemenea, negocierile și fii mai atent la ce acte semnezi. Grijă, de asemenea, și la deplasări.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Cum Marte este guvernatorul relațiilor tale, s-ar putea să ai parte de tensiuni în cuplu destul de serioase. Nu este exclus să ajungi la rupturi, mai ales dacă relația nu este bine sudată. Pe de ată parte, nu face excese de niciun fel. Ești tentat să exagerezi cu distracțiile și să cheltuieși mai mult decât trebuie. Evită și speculațiile financiare pentru că poți pierde bani!

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Cum Marte este guvernatorul tău, te poți aștepta la stări de agitație, la o irascibilitate crescută care să aducă tensiuni cu cei din jur. Poți exagera mai ușor astăzi, iar emoțiile tale pot fi zbuciumate. Există riscul să intri în conflicte serioase cu familia și să pierzi sprijinul celor dragi. Încearcă să nu fii încăpățânat fără motiv.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Jupiter este guvernatorul tău, așa că te poți aștepta la stări agitate, la tensiuni interioare și foarte mult stres. Poți spune lucruri dure, poți deforma adevărul, poți lua decizii greșite, poți dezvălui sau afla secrete. Totodată, ai grijă și la acțiunile tale, la deplasări și la tot ce ține de zona actelor. Fă lucrurile corect și evită să te lași manipulat.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Ai mare grijă în ce direcție îți investești banii. Nu face cheltuieli majore și nu risca nimic în plan financiar. Nici împrumuturie nu sunt cea mai bună soluție acum. Nu da nici tu bani cu împrumut pentru că-i vei recupera greu. Posibil să fii dezamăgit de un prieten. Poate așteptai ca o datorie să-ți fie returnată și persoana respectivă se eschivează.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ambițiile profesionale sunt bune, însă nu le duce la extrem. Nu face orice pentru a te afirma și nu le impune altora crezurile și convingerile tale. Nu ai întotdeauna dreptate. S-ar putea să ai excese de autoritate cu cei din jur. Dacă ești în poziție de conducere sau ai discuții cu superiorii, lucrurile se vor tensiona și mai mult.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Poțo fi mai obosit astăzi și te poți simți fără vlagă, extenuat. Nu face excese și odihnește-te corespunzător cu efortul depus. S-ar putea să te impui prea mult în fața altora, să-ți impui convingerile și punctul de vedere. Grijă mai multă la călătorii și la problemele cu legea sau de ordin juridic.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 8 decembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI