Horoscop 7 august 2021. Zodia care face schimbări neașteptate în viață, va crea haos în jur

Horoscop 7 august 2021. Zodia care face schimbări neașteptate în viață, va crea haos în jur
Horoscop 7 august 2021. Zodia care face schimbări neașteptate în viață, va crea haos în jur

Astăzi se formează un alt aspect tensionat pe cer, de această dată este vorba de un careu între Soarele din zodia Leu și Uranus din zodia Taur, aspect care aduce răsturnări de situație și evenimente neprevăzute, întreținând și amplificând tensiunea ultimelor zile.

Este o perioadă care se remarcă prin haos, vești care schimbă planuri și reacții imprevizibile.

Horoscop 7 august 2021

S-ar putea ca și noi înșine să simțim nevoia unei schimbări radicale, dorința de a ne reinventa, de a fi liberi și independenți, problema este că nu ne gândim deloc la consecințe, ci adoptăm o atitudine rebelă.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să simți nevoia unei schimbări majore în plan sentimental și nu este exclus să vină spre tine situații și evenimente care să-ți dea lumea peste cap, pozitiv sau negativ.

Ceva se schimbă în viața ta sentimentală și poți avea parte de multă instabilitate, pe de o parte, și de multă dorință de libertate și independență, pe de altă parte.

Deși cauți fericirea, iubirea, bucuria, s-ar putea ca entuziasmul tău să nu fie la cote înalte și să trebuiască să depui un efort pentru a menține atitudinea optimistă.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să vrei să schimbi ceva în casă, să reamenajezi, să redecorezi sau, în alte cazuri, să fie vorba de o mutare.

Oricum se petrec schimbări în viața ta personală, unele voite, altele care te iau prin surprindere și va trebui să dai dovadă de adaptabilitate.

Posibil să fii surprins de atitudinea unor rude, să ai parte de evenimente neașteptate în familie, să-ți faci un plan și cei dragi să ți-l dea peste cap.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Ai grijă la ce vorbești și cum vorbești, să nu te ia gura pe dinainte și să spui lucruri pe care ar fi trebuit să le ții doar pentru tine sau pe care mai târziu să le regreți.

Este haos în mintea ta, îți trec multe idei prin casp, îți faci multe gânduri și poți fi mai agitat, o stare cu care, de altfel, te confrunți de ceva zile.

Frământările s-ar putea să nu te lase să dormi, iar neliniștea interioară te poate face mai irascibil și conflictual cu cei din jur. Nu-ți face planuri pentru că se pot da peste cap.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

S-ar putea să fii mai cheltuitor astăzi, mai ales dacă ieși cu prietenii sau investești într-un proiect.

Oricum ar fi, planurile tale financiare, și nu numai, pot fi date peste cap mai ușor, așa că nu te avânta în cheltuieli majore.

Nu da bani cu împrumut prietenilor și nici nu încerca, dacă situația financiară nu-ți permite, să te ridici la nivelul unui grup doar pentru a nu te simți mai prejos sau pentru a te simți apreciat și valorizat.

Este un context care-ți pune mult la încercare încrederea în propria ta persoană, dar îți și stimulează talentele personale.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Simți nevoia unei schimbări majore în viața ta, posibil chiar nevoia de a fi mai liber, mai independent, însă este posibil și să fie vorba de nevoia unei schimbări profesionale.

Astăzi va trebui să te adaptezi din mers unor situații și evenimente neașteptate, să nu te agiți și să nu creezi și mai mult haos în jurul tău.

Este foarte posibil ca planurile tale să fie date peste cap. Oricum, oricât de mult vrei să te reinventezi, nu reacționa sub impulsul momentului. Imprevizibilitatea poate fi taxată.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Furtuna din mintea ta nu poate fi domolită decât prin odihnă. Astăzi te poți simți mult mai obosit decât de obicei, lipsit de vlagă și ar trebui să anulezi toate activitățile din program și să cauți să te relaxezi, mai ales din punct de vedere mental.

Nu sunt excluse insomniile, visele chinuitoare și stările de neliniște, ca și cum ar urma ceva să se întâmple.

Ultima perioadă a fost plină de frământări, ai fost agitat și astăzi te-ai putea concentra mai mult pe zona spirituală, pe rugăciune și meditație.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Nu-ți face planuri prea multe că acestea se dau peste cap sau, dacă deja ți-ai făcut, pregătește-te ca totul să se schimbe din moment în moment.

Prietenii te pot lua prin surpindere cu acțiunile și atitudinea lor și în continuare tensiunile cu cei din anturaj rămân un minus al perioadei.

S-ar putea să cunoști persoane noi, să te întâlnești în mod neașteptat cu anumite persoane pe care nu le-ai mai văzut de multă vreme.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Deși este weekend, poți avea parte de unele situații neprevăzute care țin de zona profesională care să te ia prin surprindere.

Pe de altă parte, poate fi vorba de frământări pe care le trăiești ca urmare a situației tale profesionale sau a relației cu un superior.

Poți fi pus în ipostaze neașteptate în care să trebuiască să-ți manifești autoritatea sau să iei decizii importante.

În cuplu ești mai dornic de o schimbare sau partenerul este cel care cere mai multă libertate și independență.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dacă ți-ai făcut planuri legate de o călătorie, mai ales în străinătate, acestea s-ar putea schimba brusc, fapt care te va agita peste măsură.

Posibil să ai parte de stări mai neplăcute ca urmare a unor schimbări ce intervin la locul de muncă sau legate de starea ta de sănătate, iar acestea să te determine să-ți construiști un nou sistem de valori și convingeri.

Poate decizi să intri pe o direcție mai spirituală.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Este o perioadă foarte pasională, atât dacă ești parte a unui cuplu, cât și dacă ești singur, pentru că vei fi dornic de aventură.

Trăiești intens, ai parte de surprize sentimentale, dar ai grijă și la răsturnări de situație care vizează acest sector pentru că fel și fel de secrete și ascunzișuri pot ieși acum la suprafață.

Pe de altă parte, un context financiar te poate frământa, mai ales dacă nu decizi doar tu asupra lui sau banii care sunt la mijloc nu-ți aparțin în totalitate.

Mare grijă în continuare la speculații și pierderi financiare. Este multă imprevizibilitate în această zonă.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Se petrec schimbări importante în viața de cuplu. Poate chiar tu simți nevoia unei schimbări radicale sau poate partenerul o simte, dar te poți aștepta la situații neprevăzute în acest sector de viață.

Sunt nativi care se mută cu persoana iubită și nativi care locuiesc împreună și decid să facă o schimbare în locuință.

În cazul altor nativi, deși este weekend, schimbările pot avea legătură cu zona profesională, cu un colaborator sau contract.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Poți avea parte de răsturnări de situație și evenimente neașteptate care vizează locul de muncă și sănătatea.

Poate fi vorba de dorința ta de a face schimbări radicale în aceste sectoare, fie schimbări de program, de sarcini, fie schimbări de stil de viață și rutină zilnică.

Ziua de astăzi poate aduce o vitalitate mai scăzută, de aceea este recomandat să te odihnești cât mai mult.

Horoscopul zilei de 7 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 700 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI