Horoscop 7 aprilie. Zi norocoasă la bani pentru o singură zodie. Suma e frumușică

Horoscop 7 aprilie. Zi norocoasă la bani pentru o singură zodie. Suma e frumușică
Horoscop 7 aprilie 2021. Astrologii anunță o zi norocoasă pentru o zodie. Poate câștiga o sumă de bani

În 6 aprilie, Luna din Vărsător a aderat la un careu tensionat cu Uranus din Taur și la o conjuncție. În continuare, a făcut trecerea la Saturn din Vărsător, care le-a arătat zodiilor Taur, Leu, Scorpion și Vărsător că se confruntă cu lipsuri sau obstacole de care nici măcar nu erau conștienți. Armonia lui Venus din Berbec cu Marte din Gemeni este posibil să mai netezească șocul pe care îl resimt Leii și Vărsători. Previziunile astrelor pentru ziua de miercuri, 7 aprilie. O zodie va avea noroc la bani.

Horoscopul pentru ziua de miercuri, 7 aprilie: Zi norocoasă la bani pentru o zodie

Numerele norocoase din această miercuri, 7 aprilie 2021, sunt 3, 14, 28, 30, 39 și 51, iar culorile pozitive sunt roșu aprins și verde.

Berbec

Fă-te auzit și nu lăsa disputele din jurul tău să te acapareze sau să te pună într-o lumină nefavorabilă. Comunică-ți doleanțele și ideile, fiindcă stimularea subiectelor care te interesează te pot ajuta mai mult decât crezi. Rămâi pe drumul tău.

Taur

Este o zi potrivită pentru a străluci în societate și de a atrage de partea ta susținerea de care ai nevoie pentru a-ți pune în aplicare planurile ori doar pentru a purta conversații cu rost. Fructifică-ți avantajul.

Gemeni

Poți face cunoștință cu persoane care îți vor face bine și mai ales te vor ajuta din punct de vedere social, segment unde nu ai strălucit în ultima vreme. Nu îți fie teamă să te pui în evidență și să arăți cine ești și ce știi să faci. Te va ajuta din punct de vedere financiar.

Rac

Ba eviți să faci pași spre viitor, ba turezi motoarele. Nu ești constant, iar casa a 8-a arată faptul că anumite secrete îți dau senzația de nesiguranță. Instinctul tău de a te proteja de cele rele este puternic, dar ia seamă și de cei din jur. Nu călca pe alții pentru a te duce în față.

Leu

Casa carierei te obligă să iei decizii mature și să lași deoparte simpatiile. Tu știi pe cine te poți baza și pe cine nu, așa că nu te îndoi de judecata ta. Fii ferm.

Fecioară

Fii mai organizat în ceea ce privește veniturile. În ultima vreme ai cam sărit calul. Relațiile cu oamenii din jur au momente bune și mai puțin bune. Important este să nu pui totul la suflet.

Balanță

Astăzi ești mai sensibil decât de obicei. Cauza poate fi o frică în urma unui episod neplăcut din trecut. Nu uita că tu deții controlul asupra gândurilor tale, iar experiențele anterioare nu se vor repeta decât dacă permiți acest lucru.

Citește continuarea pe Impact.ro.