Horoscop 4 aprilie 2022. Zodia care are probleme în cuplu

Horoscop 4 aprilie 2022. Zodia care are probleme în cuplu
Horoscop 4 aprilie, zodia care are probleme in cuplu

Marte și Saturn se pregătesc să formeze o conjuncție în zodia Vărsător ale cărei repercusiuni se vor manifesta pe termen lung. Cele două planete se vor mai întâlni aici peste 30 de ani, așa că este momentul să ne facem planuri de viitor înțelepte și responsabile. Deși s-ar putea ca unele acțiuni să ne fie limitate zilele acestea. Aspect care implicit ne va frustra, vom avea și capacitatea de a rupe barierele.

Horoscop zilnic 4 aprilie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este momentul să-ți faci planuri de viitor cu bătaie lungă, mai ales planuri profesionale, dat fiind că Marte îți este guvernator, iar Saturn este stăpânul carierei tale. Ți se deschid noi perspective și chiar dacă ai senzația unor blocaje, vei avea și rezistența interioară necesară pentru a le depăși. Ai mai multă grijă la persoanele cu care te înconjori, chiar și la prieteni, pentru că nu toți se vor bucura de ascensiunea ta.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar utea ca zilele acestea să pui punct unor proiecte care te blochează, care nu te reprezintă și nu te lasă să te afirmi. Totodată, vei intra pe o altă direcție care te ajută să devii mai vizibil, dar ține cont că nu este ușor. Marte este guvernator al relațiilor tale și s-ar putea să ți se pună frâne din partea unor persoane de la care nu te-ai fi așteptat. Nu te frustra mai mult decât este cazul, ci concentrează-te pe consolidarea poziției tale. Și în cuplu poate fi o perioadă mai dificilă în care lucrurile nu vor ieși așa cum vrei tu, dar șansa să-ți consolidezi relația este mare.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Profită de contextul astrologic pentru a te documenta într-o anumită privință, pentru a învăța ceva sau pentru a te înscrie la un curs de lungă durată care promite noi orizonturi. Ai șanse să-ți consolidezi poziția la job. Nu este exclus să ai parte de experiențe de viață care te maturizează și-ți schimbi niște principii și convingeri. Posibil să pleci în străinătate pentru un job nou sau să obții o diplomă.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Întâlnirea celor două planete are valențe financiare, dar și intime. S-ar putea să crească intensitatea unor trăiri emoționale, să trăiești mult mai pasional momentele în doi și astfel să reaprinzi pasiunea în cuplu. Totodată, nu este exclus să te lași dus de val pe calea infidelității. Sunt relații bolnăvicioase care acum se pot încheia. Dacă ești singur, posibilitatea unei atracții fatale există, dar nu este de bun augur. Financiar, poți face investiții pe termen lung, dar nu risca foarte mult.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Conjuncția Marte-Saturn se petrece în sectorul relațiilor tale și-ți oferă șansa să construiești ceva de viitor sau să dărâmi ceva ce nu are viitor. Vei fi mai matur și înțelept în relațiile cu ceilalți, indiferent că sunt de cuplu sau profesionale. Poți analiza cu înțelepciune o legătură și poți lua o decizie finală, radicală și neașteptată.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Cauți stabilitatea la locul de muncă sau chiar un job mai sigur, iar această conjuncție de ajută în acest sens. Îți consolidezi poziția, înveți ceva care să-ți eficientizeze munca și îți poți asuma noi responsabilități menite să te ajute să te pui în valoare. Pe de altă parte, ai grijă la sănătate. Acest context poate veni cu unele schimbări legate de stil de viață sau te poate determina să mergi la analize, să rezolvi o problemă existentă.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Conjuncția dintre Saturn și Marte, planeta care-ți guvernează relațiile, trage un semnal de alarmă și-ți cere mai multă maturitate sentimentală și seriozitate în relații. Vei observa că nu poți lega nimic mai mult de un flirt dacă nu ești serios. Totodată, aspectul te ajută foarte mult să consolidezi și să oferi structură relației în care te afli și chiar să trasezi o direcție de viitor în cuplu.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca zilele acestea să nu te simți în apele tale și să ai senzația că ceva îți apasă sufletul. Dat fiind că Marte este guvernatorul tău, cel mai probabil vei avea și puterea să depășești aceste momente. Poate fi vorba de nevoia de a deveni mai matur emoțional, de situații care te responsabilizează. Unii nativi își pot construi viitorul acum, în sensul de a-și construi un cămin, de a se muta de la părinți.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Marte și Saturn te ajută foarte mult să capeți maturitate în gândire și să iei decizii înțelepte și de viitor. Poate fi vorba de decizii sentimentale, legate de copii, de viitorul acestora sau poate fi vorba de decizii financiare. Ești foarte bine susținut în negocieri, dar și în rezolvări ale unor situații juridice, obținerea unor acte sau aprobări.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

S-ar putea să fii mai cheltuitor astăzi, însă ceea ce vei cumpăra va fi ceva ce ai nevoie pentru viitor. S-ar putea chiar să învestești în tine, în casă, într-un proiect sau să intri într-o asociere avantajoasă. Oricum, ai grijă să nu faci investiții riscante. Dat fiind că Saturn este guvernatorul tău, cel mai probabil vei avea înțelepciunea necesară să nu te lași dus de val sau de vorbele altora.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ești gazda conjuncției Marte-Saturn, deci ai ocazia să-ți faci planuri pentru următorii ani. Poți să iei decizii foarte importante în aceste zile, decizii personale sau profesionale. Posibil ca unele frustrări să se activeze acum, să te simți blocat în acțiuni sau să ai senzația că nu ești ascultat, însă dacă vei da dovadă de răbdare și înțelepciune, vei construi pas cu pas drumul spre viitor și va fi unul solid.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Este o perioadă care-ți aduce destul de multă agitație mentală, irascibilitate și stări de neliniște. Cel mai probabil, toate acestea au legătură cu trecutul și te vor forța să te rupi de ceva toxic. Ai înțelepciunea necesară să te detașezi de toate ancorele și să faci schimbări în viața ta. Ai mai multă grijă la sănătatea ta și a celor dragi. Unele afecțiuni mai vechi sau de natură cronică se pot activa în aceste zile.

Horoscopul zilei de 4 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!