Horoscop 30 aprilie 2022. Zodia care află de secretele și trădările partenerului

Horoscop 30 aprilie 2022. Zodia care află de secretele și trădările partenerului
Horoscop 30 aprilie 2022

Astăzi se formează o Lună Nouă în zodia Taur care va fi însoțită de Eclipsă parțială de Soare. Acest eveniment este de natură karmică și vine cu evenimente neprevăzute, cu surprinze și schimbări menite să ne pună pe sensul de destin. La modul general poate fi vorba de schimbări financiare, legate de modul în care ne raportăm la bani și de modul în care îi administrăm. Impactul să va fi resimți până la șase luni de acum înainte și va impacta în mod deosebit zodiile fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), dar și pe cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală în aceste zodii.

Horoscop zilnic 30 aprilie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Tu ai parte de Eclipsa de Soare chiar în sectorul financiar și te poate stimula să-ți schimbi modul în care-ți câștigi și cheltui banii. Poate veni cu surprize, fie cheltuieli neașteptate, fie câștguri neașteptate. Un lucru este sigur, va trbui să înveți să-ți dai mai multă valoare, să-ți monetizezi talentele și să cer recompense adecvate muncii tale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Luna Nouă însoțită de Eclipsa de Soare se va petrece chiar în zodia ta, prin urmare va fi vorba de schimbări neașteptate menite să te pună pe un nou sens de evoluție. Chiar tu vei simți să faci aceste schimbări și să-ți revoluționezi atât viața personală, cât și profesională. Este momentul să te resetezi și să accepți o nouă direcție în viața ta, Dacă te vei opune schimbării, nu vei reuși decât să-ți îngreunezi evoluția.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Nouă și Eclipsa de Soare îți pot scoate la suprafață adevăruri și te pot pune în fața unor evenimente neașteptate care vizează trecutul. Încearcă să ai mai multă grijă la sănătatea ta și a celor dragi pentr că se pot manifesta afecțiuni mai vechi, ascunse sau cronice. Este un bun moment să te rupi de trecut și de tot ceea ce te ține pe loc în calea evoluției, inclusiv de o persoană toxică sau de un obicei nociv.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Taur îți aduc schimbări de planuri, schimbări de proiecte, dar și persoane noi în viața ta care te ajută să faci salturi în evoluție. Poți să ai parte de fel și fel de surprize plăcute din partea prietenilor sau din partea unor persoane influente. Nu este exclus să aderi la noi anturaje, organizații și să înveți lucruri noi care să-ți aducă satisfacție profesională.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Nouă și Eclipsa de Soare se formează în sectorul carierei tale, așa că aici vor apărea schimbările majore și neașteptate. Poate chiar tu vrei să pornești pe un nou drum profesional și acum ți se deschid uși neașteptate. Orice vine spre tine acum, deși te frustrează, ține cont că îți poate aduce afirmare și creștere profesională. Unii nativi pot obține o nouă funcție sau pot să-și schimbe statutul social, ceea ce înseamnă fie căsătorie, fie divorț.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Nouă și Eclipsa de Soare vin cu schimbări de mentalitate, de filozofii de viață și credințe. Poți avea parte de evenimente neprevăzute care vin sub forma veștilor, actelor, proceselor, care vin din străinătate sau legate de un curs, de o călătorie. Ceva nou poți învăța acum și te poți maturiza, poți face pași în evoluția ta.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Nouă și Eclipsa de Soare din Taur îți pot aduce shimbări într-o relație intimă sau financiară. Poate fi vorba de o nevoie mai mare de reconectare la partener, dar și de secrete și trădări care pot ieși acum la suprafață. Ai grijă la dependențele și atașamentele toxice pe care le ai și rupe-te de acestea. Posibil să ai parte de șanse de creștere financiară prin intermediul unui asociat sau partener de viață.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Tu ai parte de Luna Nouă și Eclipsa de Soare chiar în sectorul relațiilor și fără îndoială că va trebui să schimbi ceva în cuplu sau în afaceri pentru ca lucrurile să meargă mai departe. Poți fi surprins de evenimente legate de partener, poți afla secrete și poți intra într-o nouă etapă în cuplu. Sunt și nativi care intră în noi relații cu persoane diferite de ei, dar și nativi care semnează noi contracte profesionale.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Nouă și Eclipsa de Soare îți poate aduce evenimente neprevăzute la locul de muncă, legate de program, de sarcini, de colegi. Este posibil să schimbi un oc de muncă cu altul mai bine plătit. Totodată, cauți soluții să ai mai mult spor la job. Ține cont că trebuie să te preocupi de sănătatea ta mai mult și să faci schimbări în rutina zilnică. Oboseala poate fi mai mare și alimentația îți poate deveni inamic dacă ești gurmand.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Nouă și Eclipsa de Soare aduc schimbări în viața sentimentală sau în relația cu copiii. Poate fi vorba de o dragoste care te ia prin surprindere, cu un partener diferit de tiparele tale. Poate fi vorba și de un succes al copiilor care te bucură, dar și de vestea unei sarcini neașteptate. Totodată, s-ar putea ca o criză afectivă a ta să declanșeze schimbări înttr-o relație de iubire.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Încearcă să ai mai multă grijă la nevoile celor dragi, dar și la nevoile tale emoționale. Luna Nouă și Eclipsa de Soare se petrec în sectorul familiei și pot aduce evenimente neprevăzute care țin de zona emoțională, de familie, rădăcini și chiar de o locuință propriu zisă. Poate fi vorba de un credit imobiliar, de o mutare sau de bani investiți în confortul locuinței.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Nouă și Eclipsa de Soare te pot pune în fața unor dialoguri neașteptate. Poți primi vești, informații care să te șocheze și să-ți dea peste cap niște idei și raționamente. Și tu poți dezvălui fără să vrei secrete, deci ai grijă ce vorbești. Este o perioadă care poate aduce schimbări în contracte, rezolvări neaștepate cu actele și negocieri bune. Ai grijă la deplasări, dar și la ce decizii iei. Multe dintre deciziile deja luate se pot schimba.

Horoscopul zilei de 30 aprilie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!