Horoscop zilnic 2 octombrie. Zodia care primește un cadou neașteptat

Horoscop zilnic 2 octombrie. Zodia care primește un cadou neașteptat
O zi cu multe surprize

După aspectele tensionate de ieri, iată că Venus, planeta iubirii, din zodia Scorpion face astăzi un sextil cu Pluto din Capricorn, aspect care ne ajută să mai îmbunătățim situațiile sentimentale. Putem adauga pasiune vieții de cuplu, intensitate gesturilor și dacă am greșit putem profita pentru a ne cere iertare.

Horoscop zilnic 2 octombrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Este o zi foarte bună pentru reconectarea la partener, pentru trăiri intense și pasionale și poți profita pentru a da frâu liber dorinței. Dacă s-au spus cuvinte dure în cuplu, acum ai șansa nu doar de a-ți cere iertare, dar și de a le lămuri, însă ai grijă la tendința de a face pe justițiarul și de a considera că doar tu ai dreptate. Unele secrete pot fi spuse acum.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Profită de ziua liberă pentru a te odihni mai mult. Ai tendința de a munci și astăzi pentru că te simți în putere, însă te vei epuiza ușor. În plan sentimental, poți da naștere celor mai profunde și erotice momente și poți profita de acest context pentru a aduce un plus de pasiune în dormitor și astfel de a alunga monotonia și a depăși unele neînțelegeri. Cei singuri își pun farmecele în evidență și cuceresc mai ușor o persoană pe care o plac.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este o zi bună pentru activități distractive și pentru jocuri cu copiii, dar și cu partenerul de viață. Relațiile sentimentale se pot îmbunătăți acum, dacă printre picături vă permiteți și mici glume, farse, chiar și înțepături verbale, dar aveți grijă să nu fie prea dure sau cu subînțelesuri. Starea de sănătate este bună și dacă ai derezolvat o sarcină ce până acum ți se părea copleșitoare, azi îi vei face față cu brio.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Dacă ai avut tensiuni până acum cu cei dragi, încearcă astăzi să te apropii de aceștia și să le spui că regreți scandalurile. Cere-ți iertare de la părinți și starea emoțională ți se va îmbunătăți. Pe de altă parte, pentru viața sentimentală este o zi foarte bună, așa că profită să petreci timp cu partenerul, să te apropii fizic de acesta prin mici gesturi. Dacă ești singur, ieși la întâlniri, poți avea șansa să întâlnești o persoană care te atrage.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Este o zi bună pentru împăcări în familie, pentru a te apropia de cei dragi și a petrece cât mai mult timp cu aceștia. Ai putea chiar să faci o vizită părinților sau să faci o plimbare în locurile copilăriei. Pe de altă parte, ai susținere să duci la bun sfârșit niște sarcini pe care le-ai tot amânat, așa că poți să redecorezi și reamenajezi locuința cu multă plăcere astăzi.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Încearcă și astăzi să ai grijă la cheltuieli, mai ales dacă ieși la cumpărături cu cineva pentru că va fi greu să te abții. În plan sentimental ești mai dornic de făcut declarații și poți cuceri mai ușor o persoană care-ți place. Dacă ești părinte, profită de această zi pentru a petrece timp cu copiii, pentru a le face poftele și a le îndeplini micile plăceri.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Azi simți să te deschizi mai mult, să te expui mai mult prin talentele tale și vor fi nativi care se vor face remarcați grație unor abilități. În ciuda unor apăsări emoționale și mentale, te poți destinde și relaxa dacă vei face mai multă mișcare. Unele Balanțe pot primi un cadou, în timp ce altele pot cheltui niște bani pentru a-și satisface o nevoie, pentru a se simți mai bine pe interior.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Deși poți resimți acut nevoia de a sta singur, de a te izola de ceea ce este în jurul tău, astăzi ai putea totuși deschide poarta sufletului și ai putea primi înăuntru o persoană foarte dragă ție și în care ai încredere. Ai nevoie să vorbești cu cineva apropiat, să stai alături de partener, dar ține cont că și oglinda poate fi un bun ascultător. Nativii sunt mai magnetici acum și pot atrage o nouă persoană în preajma lor.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ziua de astăzi îți poate aduce o intuiție financiară destul de bună și poți simți mai ușor dacă cineva încearcă să te păcălească. S-ar putea să simți nevoia să faci unele destăinuri, să vorbești despre ceea ce simți, însă ai grijă la ce spui și cum spui unele lucruri mai delicate partenerului de viață pentru a nu fi înțeles greșit.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Cuvintele tale au mare putere asupra altora, iar această putere de convingere te poate ajuta să ieși din multe situații mai puțin plăcute. Este de preferat să stai la povești cu persoane care-ți împărtășesc convingerile de viață. În familie nu-ți asuma mai multe responsabilități decât trebuie pentru că s-ar putea să nu le poți face față.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ai tendința de a te impune în fața celor dragi, însă cel puțin o vei face cu blândețe și zâmetul pe buze. Este o zi bună să te relaxezi mai mult, să lași stresul deoparte și grijile profesionale. Dacă vei alege să pleci într-o călătorie sau să participi la un eveniment, ia în calcul că pot apărea situații neprevăzute care să-ți dea planurile peste cap.

Horoscop zilnic 11 septembrie

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

De preferat ar fi ca astăzi să-ți gestionezi finanțele cu grijă și să nu faci compromisuri financiare, să nu împrumuți bani sau să faci gesturi caritabile prea scumpe. În viața sentimentală pot analiza niște valori și convingeri pe baza cărora să meargă mai departe și este un bun moment să-și dea seama pe cine iubesc cu adevărat și de cine sunt doar atrași.

Horoscop zilnic 11 septembrieHoroscopul zilei de 2 octombrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI