Horoscop 3 august 2022. Zodia care descoperă dragostea adevărată

Horoscop 3 august 2022. Zodia care descoperă dragostea adevărată
Horoscop 3 august 2022. Ce se intampla cu nativii din zodiac

Astăzi se formează un aspect de susținere între Venus, planeta iubirii, aflată în zodia Rac, și Marte, planeta pasiunii și a acțiunii, aflată în zodia Taur. În acest context este foarte bun din punct de vedere sentimental pentru că aduce multă pasiune, erotism și activează latura artistică și talentele latente. Cum Venus este și planeta banilor, contextul ne susține din punct de vedere financiar și ne atenționează să nu cheltuim pentru a epata.

Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Venus îți guvernează relațiile și Marte este chiar guvernatorul tău, te poți aștepta la multă pasiune în viața de cuplu. Ești mult mai dornic să-ți exprimi sentimentele și îi vei acorda mai multă atenție și afecțiune partenerului. Dacă ești singur, ai o dispoziție mare de flirt și poți cuceri persoana care te atrage. Nu este exclus, astfel, să începi o nouă relație de lungă durată.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Venus este guvernatoarea ta, iar marte este planeta care îți guvernează relațiile prin urmare ziua de astăzi vine cu multă pasiune în cuplu, cu afecțiune crescută. Dacă ești singur tot posibilul să ieși din casă bun pentru că nu este exclus să întâlnești o persoană care să te atragă. Pe de altă parte și în cuplu este o zi bună să o petreci în brațele partenerului și să dați frâu liber dorințele bun.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Venus, planeta care îți guvernează sectorul iubirii, se află în aspecte de susținere cu Marte, context astrologic care vorbește despre pasiune în cuplu, sentimente intense și o mare dorință de flirt în cazul celor singuri. Este o zi favorabilă întâlnirilor romantice, aventurilor sentimentale și s-ar putea ca prietenii să-ți facă cunoștință cu o persoană care să-ți facă inima să bată mai tare.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Venus se află chiar în zodia ta și formează un aspect de susținere cu Marte, planeta care îți guvernează sectorul iubirii. Acest context astrologic aduce erotismul bun pe culmile înalte bun și trezește pasiunea în cuplu. Cei singuri s-ar putea să cunoască o persoană prin intermediul anturajului de care să se îndrăgostească. Poate fi vorba și de o persoană alături de care sunt implicați într-un proiect profesional.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Chiar dacă ziua de astăzi vine cu frământări, cu o stare de agitație interioară destul de accentuată,  este o zi bună pentru a lăsa trecutul în spate. Vei reuși să treci peste niște regrete mai vechi și chiar să ierți și să depășești o deziluzie sentimentală.  Contextul astrologic te ajută să faci pace cu trecutul și să ieși dintr-o relație toxică.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Contextul astrologic al zilei te susține din punct de vedere financiar. S-ar putea să primești oferte profesionale care să te ajute să-ți crești veniturile. Pe de altă parte, o deplasare poate fi remunerată satisfăcător sau primești niște avantaje materiale în urma participării la un proiect de grup. Din punct de vedere sentimental, poți întâlni o persoană cu care să empatizezi la nivel de principii chiar prin intermediul cercurilor pe care le frecventezi.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect de susținere cu Marte, planeta care îți guvernează sectorul relațiilor. Acest context astrologic aduce pasiune și reconectare intimă cu partenerul. Cei care până acum au stat în relații toxice sau au preferat să se ascundă de ochii lumii, ar putea să-și oficializeze relația. Oricum, acest context astrologic chiar vorbește despre o decizie pe care unii nativi o pot lua vizavi de statutul unei relații.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Venus, guvernatoarea relațiilor tale, formează un aspect de susținere cu Marte, guvernatorul tău, care totodată se află și el în sectorul relațiilor tale. Acest context astrologic aduce pasiune, erotism în viața de cuplu. Dacă ești singur ,te bucuri de un magnetism aparte care îți va crește exponențial șansele de a cuceri pe cine îți dorești. Oportunitățile pot veni atât în dragoste, cât și în legătură cu semnarea unui contract profesional.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dat fiind faptul că Venus se află într-un sector financiar și Marte într-un sector al muncii, te poți aștepta la oportunități de creștere a veniturilor. S-ar putea să primești niște sarcini suplimentare care să fie remunerate consistent sau poate îți găsești un job suplimentar care te ajută să-ți crești bugetul o perioadă. Din punct de vedere sentimental, acest aspect de astăzi aduce tandrețe și pasiune în cuplu.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Venus se află în sectorul relațiilor tale și în aspecte bune cu Marte din sectorul iubirii. Această configurație astrologică poate veni cu pasiune în viața de cuplu, cu erotism și poftă de distracții și aventură. Dacă ești singur, ai toate șansele să te îndrăgostești și să începi o nouă poveste romantică. Pe de altă parte, te vei bucura de o latură creativă pronunțată și poți primi niște oportunități de a-ți pune niște talente în practică.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Contextul astrologic al zilei te poate stimula să faci pași și să cucerești o persoană cu care flirtezi de ceva vreme încoace. Pe de altă parte, ai spor în activitățile casnice și nu numai și relațiile cu familia se îmbunătățesc remarcabil.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Venus se află în sectorul iubirii tale și în aspecte de susținere cu Marte, din sectorul comunicării. Acest context te poate stimula să faci niște declarații de dragoste sau să-ți recunoști sentimentele pentru o persoană din grupul de prieteni. Ai grijă însă să nu faci promisiuni mărețe pe care mai apoi să nu le poți onora. Unii nativi își pot întâlni jumătatea într-o deplasare sau excursie. Pe de altă parte, este o zi foarte bună pentru negocieri.