Horoscop 3-9 mai 2021. Zodiile care vor avea o săptămână excelentă după Paște

Horoscop 3-9 mai 2021. Zodiile care vor avea o săptămână excelentă după Paște

În timp ce unele zodii au nevoie să fie mai independente și să se bazele mai mult pe forțele proprii, alți nativi sunt foarte încărcați la muncă și cu greu mai fac față. Iată ce spun astrele pentru săptămâna 3-9 mai.

Horoscop 3-9 mai 2021. Zodiile care vor avea o săptămână excelentă după Paște

Berbec

Printre atâtea cunoștințe și prieteni, ai nevoie să te bazezi mai mult pe tine decât niciodată. Sunt câteva persoane de care nu ar trebui să te apropii. Ia-ți o pauză și concentrează-te pe tine, mai ales pe sănătatea ta, pentru că s-ar putea să ai ceva probleme.

Taur

O săptămână plină la muncă, în care pare că nu mai răzbați să le faci pe toate. Organizează-te mai bine și lasă-i și pe alții să te ajute. În plus, nu te mai implica în mai multe proiecte deodată pentru că există riscul să nu le duci la bun sfârșit pe niciunul. Ai grijă de tine și detașează-te de tot și toate la finalul săptămânii.

Gemeni

Se întâmplă lucruri la locul de muncă, iar unii colegi sau șefi te vor lăsa cu ochii în baltă și își vor retrage sprijinul pe care ți l-au acordat până acum. În acest timp, alții vor să se apropie de tine și să te convingă să faci câteva activiăți noi. Ar trebui să lași deoparte luarea oricăror decizii săptămâna aceasta, pentru că nu e un moment bun. Ai grijă și la relațiile cu prietenii, pentru că uneori lucrurile nu sunt ceea ce par.

Rac

Ai câteva lucruri de făcut care țin de bani, datorii sau facturi de achitate. A venit momentul să te ocupi de niște acte, o activitate pe care ai amânat-o de mult timp. La serviciu ai parte de multă agitație. Ai grijă la reputația ta.

Leu

Se prevăd schimbări în relația de cuplu, motiv pentru care ar trebui să îți iei un timp de gândire ca să vezi încotro se îndreaptă lucrurile. Pregătește-te de cheltuieli, lucruri care includ taxe, facturi, partaje sau moșteniri. La finalul săptămânii, reiei legătura cu o persoană dragă.

Fecioară

Munca te obosește la maximum, pentru că ai impresia că muncești și nu se vede. Ai grijă de sănătatea ta, odihnește-te și apelează la o persoană apropiată care să te ajută cu unele lucruri. În privința relațiilor cu partenerul, există schimbări importante și răsturnări de situație.

Balanță

Pe plan sentimental lucrurile sunt agitate. Ai răbdare și consultă-te cu tine ca să vezi despre ce este vorba, de fapt. Te descurci bine la muncă, însă fii atent la schimbările de dispoziție și la ce le declanșează. În weekend ieși în oraș cu oameni dragi ție, lucru care te ajută să te relaxezi.

Scorpion

Parcă ești mai focusat ca niciodată pe casă și familie. Ai de rezolvat treburi casnice, însă spre finalul săptămânii vor apărea discuții în familie. Ai grijă la cum reacționezi și ponderează-te, pentru că poți aplana ușor conflictele.

Săgetător

Ți se pare că toată lumea te caută sau vrea ceva de la tine, fie că este vorba despre un împrumut, un sfat, o vorbă bună sau alte lucruri. Fii răbdător și încearcă să programezi cu toți discuții, fără să îți afecteze prea mult programul.  Fii înțelegător cu familia și ai grijă să te odihnești cum se cuvine.

Capricorn

Banii sunt importanți pentru tine. Ți se pare că nu câștigi suficienți bani, însă pot apărea și alte surse de venit. Totul este să ai răbdare, pentru că este clar că te descurci cu ceea ce ai acum. E posibil să te întâlnești cu persoane cu care nu te-ai mai văzut de mult.

Vărsător

În primele zile ale săptămânii ești ocupat și ai multe de rezolvat. Ți se măresc puțin veniturile, însă tot ești nemulțumit de cât câștigi. Mai bine ai fi atent la cheltuieli. A doua parte a săptămânii e plină de întâlniri, discuții și timp petrecut cu familia și cei dragi.

Pești

Ai tendința să visezi cu ochii deschiși. Ai grijă de sănătatea ta și vezi cum te simți și de ce. Dacă e cazul, mergi la doctor, pentru că e o perioadă de mari transformări și nu doar pe plan interior. Există șanse să primești bani la finalul săptămânii.

Urmăriți Playtech.ro și pe