Horoscop 29 aprilie. Taurii au multă energie, dar o singură zodie va avea parte numai de surprize azi

Horoscop 29 aprilie. Taurii au multă energie, dar o singură zodie va avea parte numai de surprize azi
Horoscop pentru 29 aprilie 2021

Astrele aduc noi previziuni pentru cele 12 semne ale horoscopului. Ce vor întâmpina zodiile și care este singurul nativ care va avea parte exclusiv numai de surprize? Află dacă ești tu cel norocos!

Horoscop pentru joi, 29 aprilie

Berbec – E pusă în evidență relația dintre tine și oamenii care sunt departe de țara natală. Pe o parte niște întrebări și-au găsit răspunsul între tine și aceste persoane, iar totul pare mult mai liniștit.

Taur – Lucrurile sunt destul de încărcate energetic la tine acasă, așa că resimțiți tot ce se întâmplă. Reușești de multe ori să iei lucrurile pozitive și să te bucuri de momentele frumoase. E recomandat să eviți stresul și să faci pace cu trecutul.

Gemeni – Vrei să realizezi multe într-un timp cât mai scurt, dar pe de altă parte ai multe piedici venite chiar din partea astrelor. Rezultatele la care visezi sunt neașteptate. E în regulă dacă iei totul cu calm și încerci măcar o dată să fii realist în ceea ce privește relația ta dintre reușită și eșec. Privește viitorul în perspectivă.

Rac – Ești într-un punct bun în momentul acesta și te simți extrem de încrezător în tot ce întreprinzi sau în planurile la care lucrezi pentru moment. Cei apropiați sunt alături de tine și asta te ajută să faci mai mulți pași înainte spre ceea ce-ți dorești.

Leu – Calea ta e luminată și chiar îți poate aduce în unele din cazuri o deplasare la distanță sau orice contact cu străinătatea. Ești destul de rezervat și nu-ți asumi riscuri. Egoul vostru trebuie să fie mulțumit azi.

Fecioară – Luna aceasta ești mai sensibil decât ai fi avut impresia că ești, iar anumite evenimente pun amprenta pe tine în această zonă în mod special.

Balanță – Casa familiei e una încărcată în acest moment și parcă tot ce s-a întâmplat în ultima vreme e umbrit de alte și alte evenimente deloc fericite. Mai ai doar perspectiva la îndemână care să te facă să scapi de tot scenariul ce pare din ce în ce mai gri.

Scorpion – Planurile alături de partenerul tău sau de familie sunt de bun augur acum, mai ales dacă ai de gând să lași lucrurile să se așeze de la sine și să nu mai lași pe nimeni să intervină. E bine să comunici și să spui tot ceea ce simți. Cei care te iubesc trebuie să audă și ei asta periodic, pentru că tocmai tu știi cât de importante sunt cuvintele.

Vezi AICI restul zodiilor

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI