28 mart. 2024 | 07:56

Horoscop 28 martie 2024. Zodia care are parte de o mare dezamăgire

Horoscop
Horoscop 28 martie 2024. Zodia care are parte de o mare dezamăgire
Horoscop 28 martie 2024. Zodia care are parte de o mare dezamăgire

Previziuni complete pentru ziua de joi. Vezi ce au pregătit astrele pentru tine la 28 martie 2024. Urmează o zi plină de surprize pentru unii nativi, care nu e așteptau la atâtea reușite. Există, însă, și nativi care au parte de o mare dezamăgire, ce va schimba complet cursul lucrurilor.

Berbec

Berbecii trebuie să aprofundeze comunicarea cu rudele lor. Dacă aveți o problemă într-o relație sentimentală, este indicat să o discutați deschis pentru a găsi o soluție reciproc avantajoasă.

Taur

Ziua de joi în Taur este plină de vești bune în ceea ce privește chestiunile personale. Credeți în potențialul vostru și nu renunțați. Este posibil să existe obstacole în calea succesului tău, dar va fi ușor să le depășești.

Vezi și: Horoscopul runelor 2024. Semnul zodiacal pentru care sunt anunţate recompense serioase

Gemeni

Născut sub semnul Gemenilor, ai multe întrebări, dar puține răspunsuri. Sunteți o fire curioasă și veți încerca să deslușiți unele secrete în beneficiul dumneavoastră. La locul de muncă, o surpriză pregătită de cineva special cu ocazia unui eveniment special vă poate impresiona.

Rac

Astăzi, Racul este mai rezervat decât de obicei și se abține de la comentarii. Nu este momentul să vă exprimați opiniile despre ceilalți, mai ales dacă sunteți criticat și nici nu vi se cere părerea. Nu aveți nimic de câștigat dacă faceți asta!

Leu

Este mai bine să fii sincer cu tine însuți, să faci un efort, să-ți umpli mintea și să alungi gândurile întunecate. Stresul obsesiv te împiedică să te concentrezi asupra a ceea ce este important și pierzi din vedere fix ceea ce contează. Pesimismul nu este o alegere bună, cu atât mai puțin acum, când ai multe de făcut.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul succesului pentru a doua jumătate a lunii martie. Cine va cunoaşte izbânda supremă, zodiile care vor avea reuşite pe bandă rulantă

Fecioară

Fecioarele se pot bucura de atenția străinilor și astăzi se simt exact ca într-un film romantic. Totuși, legăturile amoroase se vor opri brusc atunci când își vor da seama că trebuie să se trezească la realitate. Seara se anunță vești bune, la care nu se așteptau. Dragostea adevărată bate la ușa ta de data aceasta, primește-o în sufletul tău.

Balanță

Pentru Balanță, dragostea plutește în aer, în loc să plutească în jurul lor. Toți cei pe care îi cunoașteți par să fie prinși într-o poveste de dragoste din ce în ce mai intensă, dar de voi nu se prinde nimic.

Nu vă faceți griji, mai devreme sau mai târziu, soarele va răsări și pentru tine, n-ai de ce să te temi. S-ar putea să vă îndrăgostiți de cineva foarte interesant. Poate cineva din străinătate, dintr-un domeniu de activitate important. Nu vă faceți prea multe griji. Relaxați-vă și fiți iubit.

Scorpion

Scorpion, a apărut brusc cariera perfectă pentru tine? Dacă primești o ofertă foarte avantajoasă, cel mai bine este să te gândești câteva zile și să evaluezi la fața locului toate avantajele pe care le poți obține. Nu lua decizii din disperare, pentru că tot tu ai de pierdut.

Pe măsură ce trece timpul și te calmezi, este posibil să îți dai seama că noul loc de muncă nu este atât de profitabil pe cât credeai. Ia orice decizie cu mare atenție.

Te-ar putea interesa și: Zodiile care nu reuşesc să strângă bani. Nu ştiu să gestioneze partea financiară, mereu ajung la sapă de lemn

Săgetător

Vă confruntați cu o problemă de familie care nu numai că este veche și complicată, dar începe să vă provoace și durere. Lucrurile se agravează de la o zi la alta și sunt tot mai greu de gestionat.

Este important să fiți corect față de toți cei implicați și să nu acuzați sau să susțineți pe nimeni. Fiți imparțial, asta este tot ce contează în aceste momente.

Capricorn

Cel mai bine este să rămâi bun, chiar dacă există neplăceri cauzate de cei care nu au bun simț sau sunt ocupați cu alte lucruri. Nu merită să te răzbuni pe nimeni, Dumnezeu știe ce merităm și ne oferă fix ceea ce este al nostru, pus deoparte.

Citește și: Transformări cosmice pentru patru zodii. Se anunţă noroc din plin în iubire, cine va face nuntă anul viitor

Vărsător

Astăzi, toate tipurile de relații devin mai puternice și mai durabile. Succesul va spori puterea parteneriatelor de afaceri, iar relațiile romantice se vor ridica la următorul nivel de angajament. Legăturile construite cu onestitate, loialitate și afecțiune vor fi puternice. Astăzi este o zi excelentă pentru a întâlni pe cineva care să îți schimbe viața.

Pești

Poate că o situație neplăcută este una pe care ar trebui să o lăsați să treacă fără nicio intervenție. Cel puțin puteți observa cum decurg lucrurile și puteți trage câteva concluzii utile. Nu vă agitați prea mult, unele probleme chiar se rezolvă de la sine și nu ai cum să schimbi evoluția lor.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear care a marcat omenirea
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Documentul ce trebuie depus de proprietarii de TEREN. Este obligatoriu până pe 7 iunie
Capital.ro
Ingredientul banal care îți face mobila din bucătărie să strălucească. Trucuri pentru curățenia de Paște
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro