Horoscop 28 decembrie 2020. Zodia care trebuie să-și asculte intuiția. Va da lovitura

Horoscop 28 decembrie 2020. Zodia care trebuie să-și asculte intuiția. Va da lovitura
Horoscop luni, 28 decembrie 2020, pentru toate zodiile

Horoscopul zilei de luni, 28 decembrie 2020. Astrologii dau avertismente pentru zodii. Grija pentru ce-ți dorești și ascultarea intuiției sunt elemente cheie. Să nu uităm și de numerele care aduc numai noroc luni, iar acestea sunt: 3, 24, 33, 45. Purtați și culorile norocoase ale zilei, care sunt: roz, mov și roșu.

Horoscop 28 decembrie 2020 pentru fiecare zodie

Berbec

Penru Berbeci, poate că aceștia nu au mai făcut de mult ceva inedit sau nou, iar azi este o zi numai bună ca să viziteze un loc pe care nu l-au mai văzut de mult sau ca să facă o activitate interesantă.

Taur

Pentru Tauri, anumite planuri nu mai suportă amânare, iar luni este necesar ca aceștia să ia atitudine și să se organizeze pentru sfârșitul de an și tot ce aduce acesta. Încă ar vrea să se ocupe cât mai puțin de treburi și cât mai mult să se relaxeze.

Gemeni

Pentru Gemeni, anumite sfaturi pe care le primesc de la cei din jur acum pot să fie puse în practică, iar asta îi ajută mult să își imagineze unde se vor plasa și pe viitor. Să aibă grijă de ei și de sănătatea lor.

Rac

Pentru Raci, aceștia se alimentează din dorințe, speranțe și vise. Vor ca într-o zi toate să li se adeverească, iar asta pentru ei este ca un combustibul cu ajutorul căruia funcționează. Să aibă grijă la ce-și doresc, deoarece chiar ar putea să li se întâmple.

Leu

Leii trebuie să își asculte intuiția și să facă ceea cea aceasta le dictează. Sufletul lor știe de ce oameni au nevoie în jurul lor și îi recunoaște pe loc pe cei de care se pot lipsi cu ușurință. Să se bucure de moment.

Fecioară

Fecioarele trebuie să încerce să fie cât se poate de flexibile în atitudine și în așteptări, deoarece nu toți funcționează în ritmul lor. Oportunitățile vin în viața lor, însă au nevoie de timp și de răbdare. Să iubească, să zâmbească și să accepte viața așa cum este ea.

Balanță

Balanțele trebuie să încerce să facă cât pot ele azi, să nu se forțeze în niciun fel și să ia atitudine sa să facă planuri noi. Este un moment de tranziție și pentru ei și au nevoie de liniște și de odihnă ca să poată să-și organizeze planurile de viitor. Citește mai departe pe Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI