Horoscop 28 decembrie – 3 ianuarie. Zodia care va avea o săptămână de vis

Horoscop 28 decembrie – 3 ianuarie. Zodia care va avea o săptămână de vis
Horoscop săptămânal 28 decembrie 2020 - 3 ianuarie 2021. Zodia care va avea parte de experiențe de vis

Luna a intrat în 27 decembrie în Gemeni, formând două aspecte pozitive de trigon cu Saturn și Jupiter din Vrăsător. Zodiile Gemeni, Balanță și Vărsător vor fi o scurtă perioadă de timp în centrul atenției. În intervalul 28 decembrie – 3 ianuarie, semnele enumerate vor purta conversații care le vor schimba radical modul de a gândi în anumite situații. Tot atunci, Leii intră în prim-plan, dacă ar exista o listă numită generic ”bine”, căci ei sunt cei care vor avea o săptămână de vis, primind vești bune pe bandă rulantă.

Horoscop 28 decembrie 2020 – 3 ianuarie 2021

Berbec

Sunt anunțate zile care vă vor permite să vă întoarceți, în tot haosul de sărbători, la rutina obișnuită, dar, cum magina Crăciunului încă își poate face simțită prezența, acestea se întrevăd a fi presărate cu experiențe unice. Perioada este favorabilă pentru planuri de viitor și început proiecte.

Taur

Faceți un mic bilanț al anului 2020 și alegeți noi traiectorii pentru viitor. Acordați o atenție sporită aspectului logic al problemelor, în ceea ce privește zona muncii, dar reduceți treptat ritmul, ceea ce vă va face bine acum, pe final de an. Perioada este potrivită pentru achiziții mari.

Gemeni

Sunt posibile cheltuieli consistente la care trebuie să fiți foarte atenți, altminteri puteți ajunge în impas chiar la început de an, când toate trebuie luate pe căprării și organizate ca atare.

Rac

Săptămâna această aduce schimbări și o mulțime de situații în ceea ce privește zona muncii, a profesiei. Trebuie abordate urgent, așa că e recomandat să aveți ca regulă principală în primele zile ale intervalului zicala ”nu lăsa pe mâine ce poți face azi”.

Leu

Vă așteaptă vești bune, ameliorări ale problemelor de ordin financiar și rezolvări ale problemelor referitoare la sănătate.

Fecioară

Datorită evenimentelor care au avut loc în cursului anului curent, simțul critic vi s-a ascuțit. Așteptați-vă la momente de inspirație pe calea căutării spirituale și la sfaturi neașteptate. E timpul pentru mici schimbări.

Balanță

Inițiativa voastră este în creștere, iar puterea voinței de asemenea. Reflectoarele stau pe voi. De altfel, se anunță zile când veți fi în centrul atenției altora.

Scorpion

Este momentul să faceți un bilanț cu realizările sau neîmplinirile financiare din ultima vreme, pentru ca anul următor să acționați mai rapid decât ați făcut-o până acum.

Săgetător

Vin zile interesante și imprevizibile pentru voi, ba chiar vor exista momente de surprindere maximă care vă schimbă obiceiurile cotidiene. Acceptați ieșirile surpriză.

Capricorn

Veți avea o poziție deosebit de puternică spre finalul anului, pe zodia voastră fiind 3 planete. Se anunță o surpriză din partea unui om drag.

Vărsător

Elimină toate problemele de prisos ivite în aceste zile și bucură-te de ce se întâmplă, chiar dacă nu este fundalul visat. Perioada nu este optimă pentru începerea unor relații noi de prietenie.

Pești

Este un moment bun pentru a vă bucura de ce alții oferă. Pe de altă parte, însă, nu intrați într-o confruntare deschisă cu adversarii. Perioada aduce vești bune pentru cei căsătoriți. Comunicarea va trece la un alt nivel cu cel drag.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI