Horoscop 27 martie. Binecuvântare financiară pentru două zodii. Ce trebuie să facă azi

Horoscop 27 martie. Binecuvântare financiară pentru două zodii. Ce trebuie să facă azi
Horoscop, sâmbătă, 28 martie 2021. Previziunile astrelor pentru azi

Soarele a format ieri o conjuncție cu Venus în semnul Berbecului, lucru care a conferit încredere în sine și o forță de atracție magnetică zodiilor Berbec, Leu și Săgetător. Astăzi, 27 martie, drumul acestor zodii spre reușită continuă, ba chiar nativii zodiei Leu vor fi în avantaj în fața celorlalte semne, descoperind că astrele sunt de partea lor.

Horoscop, sâmbătă, 27 martie 2021

  • Culorile care te vor îndrepta azi spre bine sunt albastru închis, albastru deschis și bej, iar numerele norocoase sunt 5, 18, 23, 29 și 33.

Berbec

Dacă în ultima perioadă ai întâmpinat probleme financiare sau chiar ai trăit cu grija zilei de mâine, soluțiile care să-ți schimbe poziția sunt în drum spre tine. Gândește la rece și le vei descoperi.

Taur

Un moment petrecut doar tu cu tine ori în compania unui om despre care știi că ți-ar fi alături și în clipele de tăcere și neliniști te-ar alina. Ai nevoie să-ți pui prioritățile în ordine. Caută un loc cu liniște.

Gemeni

Ai nevoie de puțină relaxare. Lasă tot, măcar câteva ore în acest weekend, și acordă-le destinderii sau odihnei. Astăzi ai o zi bună pentru cumpărături sau pentru activități care să te facă să te detașezi.

Rac

Sunteți printre zodiile răsfățate de astre în această perioadă. Toată lumea parcă își dorește să fie alături de voi, în preajma voastră, să vă susțină și aline ori să-și facă planuri cu voi. Se întrevăd vești bune venite de la distanță sau prin intermediul celor dragi.

Leu

Ușile se deschid mai ușor în drumul tău, îndeosebi acum, când ai nevoie, fiindcă ești pus pe fapte mari, deci îți va prinde tare bine. Important este să fructifici ajutorul primit. Este o zi bună pentru a face planuri de călătorie pentru perioada următoare.

Fecioară

Urmează o zi cu activități legate în principal de casă, care ți-ar putea ocupa toată ziua, mai ales că le-ai cam amânat o perioadă.

Balanță

Aspectul de azi vine în ajutorul tău pentru a te face să te destinzi și să te relaxezi. De altfel, aveai nevoie de asta. Pui la punct un plan alături de cei dragi sau persoana iubită.

Citește continuarea pe Impact.ro. 

Urmăriți Playtech.ro și pe