Horoscop 25 octombrie 2020. Zodia care azi aplanează războiul, își deschide sufletul și iubește inamicul

Horoscop 25 octombrie 2020. Zodia care azi aplanează războiul, își deschide sufletul și iubește inamicul

Luna din zodia Vărsător formează un careu cu Mercur retrograd din Scorpion și Uranus retrograd din Taur, din cauza căruia zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător ar putea să nu aibă azi, 25 octombrie 2020, prea multe momente de bucurie. Pe de altă parte, o zodie își găsește echilibrul și învață una dintre cele mai importante lecții ale vieții: iertarea. Face pace cu cineva din trecut, sentiment care îi va aduce și multe alte beneficii, nu numai împăcarea cu sine.

Horoscopul zilei de duminică, 25 octombrie 2020. O zodie aplanează războiul

Berbec

Nu ai parte de o zi prea bună, în special pentru noi începuturi, așa că rezumă-te la acțiunile simple. Nu strică încă o zi din rutina formată. Este indicat ca azi să intri în contact cu vechile cunoștințe.

Taur

Este o zi perfectă pentru a petrece timp în compania familiei și pentru a te bucura de activități făcute împreună. Pot apărea noi oportunități la orizont, lucru care te-ar putea încărca de energie pozitivă. Unele persoane din trecut pot reveni în viața ta doar pentru că nu își doresc să te piardă.

Gemeni

Simți din plin susținerea celor din jur, sentiment care îți dă o stare de bine, poate chiar te face să te crezi invincibil. Ce ți-ar prinde bine ar fi o ieșire cu prietenii, care înseamnă puțină relaxare…de care ai mare nevoie.

Horoscop 25 octombrie 2020. Zodia care azi aplanează războiul, își deschide sufletul și iubește inamicul
Universul

Rac

Sănătatea familiei este mult mai importantă, drept pentru care alegi să te implici direct în situație. Ai grijă la deciziile pe care le iei azi. Graba strică treaba.

Leu

Timpul petrecut în compania celor dragi mereu aduce multă energie, așa că nu ar fi rău să îți reamintești cum e să simți asta. Îți poți face noi prieteni, dar poți rezolva și unele conflicte mai vechi.

Fecioară

Pune sănătatea pe primul plan și odihnește-te corespunzător. Este un bun moment să iei o mică pauză, să pleci într-o scurtă vacanță fie doar să ieși în oraș.

Balanță – zodia vizată

Astrele îți arată că e un moment oportun să faci pace cu persoanele cu care ai avut discuții în trecut. Nu te grăbi în nicio acțiune, însă.

Scorpion

Nu te baza doar pe noroc, ci pe mai multă acțiune. Visezi ca serviciul dorit sau perechea de pantaloni râvnită să pice din cer. Eronat…e nevoie de mai multă muncă. Dacă ești atent, le poți avea pe toate, dacă faci un echilibru.

Citește continuarea pe Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI