Horoscop 23 martie. Eveniment important pentru această zodie

Horoscop 23 martie. Eveniment important pentru această zodie
Horoscop 23 martie 2021

Săptămâna 22 – 28 martie a început cu un aspect armonios de trigon între Marte din Gemeni și Saturn din Vărsător, ceea ce înseamnă că încă de luni zodiile Gemeni, Balanță și Vărsători încep să depășească obstacol după obstacol. În 23 martie, previziunile astrelor au ca țină o zodie, ce va avea parte de un eveniment important.

Horoscop, marți, 23 martie 2021

  • Culorile potrivite acestei zile sunt roz și alb, iar numerele care aduc noroc sunt 33, 14, 15, 34 și 45.

Berbec

Un nou val de energie vă intră în viață, ceea ce vă va aduce elan pentru a vă pune planurile în aplicare. Tot astăzi puteți să vă folosiți șarmul, încrederea de sine și puterea de decizie mai ușor.

Taur

Dacă ai trecut printr-un episod neplăcut și nu i-ai învățat lecția, înseamnă că ai trecut degeaba, spun unii filosofi. Disecă această concluzie și încearcă să o aplici în viața ta.

Gemeni

Planurile pe care ți le-ai creionat astăzi alături de partenerul de viață pot să meargă în direcția dorită, îndeosebi dacă îți asculți intuiția și iei deciziile cu asumare.

Rac

Fie există un eveniment important care se apropie în viața ta, fie că te gândești la o perioadă de relaxare, poate o vacanță, energia a ceva nou îți dă ambiția să aștepți acel moment cu mare nerăbdare, dar și cu multă ambiție de a continua planurile pe care le ai deja pe listă.

Leu

Venus în casa a noua te poate duce cu gândul la o vacanță ori la un drum care să îți aducă și beneficii financiare. Dacă ai putea să îți implici și jumătatea în planurile tale, ar fi minunat.

Fecioară

Apar oportunități care te fac remarcat în domeniul de activitate. Acest lucru implică, pritre altele, și curajul.

Balanță

Ai o dispoziție bună, care te face să te gândești departe. Cei dragi se vor bucura de faza prin care treci, de deschiderea mai mare față de pasiunile tale sau chiar și ale lor, căci începi să îți dedici timpul și celor din jur.

Scorpion

Astăzi te simți în stare să faci anumite schimbări în sânul familiei tale, unde trenează anumite situații. S-ar putea să fii plăcut surprins să vezi că aceștia așteptau ca tu să faci primul pas.

Citește continuarea pe Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI