21 apr. 2021 | 19:56

Horoscop 22 aprilie 2021. Zodia care are o zi complicată la serviciu

Horoscop
Horoscop 22 aprilie 2021. Zodia care are o zi complicată la serviciu
Horoscop 22 aprilie 2021. Detalii despre cum va fi ziua fiecarei zodii

Luna aflată în Leu face un careu tensionat cu Uranus din Taur și opoziție cu Saturn din Vărsător. Zodiile Taur, Leu, Scorpion și Vărsător este posibil să aibă parte de episoade neplăcute, care scot la iveală îndeosebi probleme de muncă.

Horoscop 22 aprilie 2021. Previziuni astrale despre zodii

  • Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și portocaliu, iar numerele benefice sunt 2,14, 24, 34, 44 și 45.

Berbec

Soarele vă susține să vă faceți toate treburile astăzi cu multă voie bună. Ba chiar încercați să rezolvați probleme și din trecut. Comunicarea cu cei dragi este productivă, iar planurile împreună cu aceștia te ajută.

Taur

Anumite dorințe lăsate în trecut îți revin în memorie. Începi ușor să mergi spre ele, pentru a le îndeplini. Soarele iese și pe strada ta și te eliberează de o karmă negativă.

Gemeni

Imaginea ta este importantă și îți dorești să o arăți lumii exact așa cum este, ce calități și defecte ai. Gândul te duce astăzi la casa bunurilor materiale și la câștiguri.

Rac

Deciziile pe care le iei astăzi legat de carieră trebue bine cumpănite. Abordează o schimbare, chiar dacă nu te simți confortabil să faci asta.

Leu

Partenerul de viață poate să îți fie acum un sprijin real. Apreciză-l mai mult și încearcă să îți faci timp pentru a petrece împreună momente frumoase.

Fecioară

Sănătatea se poate îmbunătăți, în special dacă și depui efort în acest sens. Gândul îți stă azi la străinătate, vacanțe și relaxare.

Balanță

Casa secretelor este activată, iar asta te ajută să vezi mai clar anumite lucruri. Pe de altă parte, din punct de vedere emoțional ești ceva mai sensibil ca de obicei.

Scorpion

Pot mocni anumite conflicte ascunse, iar nervozitatea poate să vă strice dispoziția. Încercați să empatizați și să treceți în postura celuilalt. Situațiile mai ciudate întâlnite azi nu sunt legate de tine.

Săgetător

Ai așteptări mari, deci nu ești apt astăzi pentru a lua decizii bune. Dacă trebuie totuși să iei o hotărâre, bazează-te pe instinct.

Citește continuarea pe Impact.ro. 

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Păstrăv în crustă crocantă. Rețetă perfectă de Florii
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din buletin
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro