Horoscop 22-28 noiembrie 2020. Zodia care dă nas în nas cu karma ei, timp de 7 zile

Horoscopul saptamanii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2020. Specialiștii anunță că va fi o săptămână plină de surprize pentru mulți nativi. Racii trebuie să se organizeze și Leii au o perioadă mai tulbure.

Horoscop 22-28 noiembrie 2020 pentru toate zodiile

Berbec

Pentru Berbeci apar probleme în dragoste, iar pentru alți nativi urmează probleme financiare. De asemenea, cariera se pregătește de mari schimbări și vrea soluții karmice, individuale.

Taur

Lilith în zodia Taurilor le afectează relațiile sentimentale și matrimoniale, dar și unele relații de familie. Nu sunt bine nici cu sănătatea. Explicațiile și căile de salvare se pot afla doar pe viețile lor anterioare.

Gemeni

Pentru Gemeni, cariera anunță schimbări neașteptate, iar obligatoriu vor fi nevoiți să facă ceva, care se vede doar pe astrograma lor complexă și doar individual.

Rac

Racilor le este afectată sănătatea pentru că muli atunci când intră în relații nu se gândesc că pot ajunge la certuri, dispute, separare, divorț. De asemenea, Racii sunt complet dezorientați în carieră.

Leu

Pentru Lei, vremurile grele cer soluții karmice, deoarece nu pot acționa la voia întâmplării. Dar multe lucruri nu se pot vedea decât pe astrograma karmică a fiecăruia, iar asta înseamnă că nu pot fi indicate unele căi de ieșire, pe sănătate, carieră sau reorganizare.

Fecioară

Fecioarele au întrebări existențiale, la care răspunsurile sunt numai karmice și unice. S-a spus că 2020 va fi un an dificil, iar acum vine el treilea val generat de eclipse.

Balanță

Pentru Balanțe se anunță un final de an plin de încercări, deci furtunos. Astfel că compatibilitățile se vor dovedi a fi incompatibilități, așadar impas în dragoste sau în sănătate.

Scorpion

Scorpionii vor avea parte de iubiri tip amăgiri, cu grad de compatibilitate redus sau chiar inexistent. Se fac compromisuri, inclusiv pe carieră sau sănătate.

Săgetător

Săgetătorii care se consideră acum pe cai mari trebuie să știe că eclipsele și tandemul Kiron-retrograd cu Marte din Berbec le vor aduce evenimente șoc, în special în carieră.

Capricorn

Capricornii au de ales între carieră și dragoste. Pentru mulți, cariera este mai importantă, așadar unele evenimente atenționează și asupra sănătății. Cariera anunță schimbări mari, de nu vor ști în ce direcție să o ia.

Vărsător

Vărsătorii trebuie să înțeleagă transformările și încercările care urmează să se producă, în ceea ce privește sănăttaea, dragostea, cariera. Să fie cu ochii-n patru deoarece karma nu iartă.

Pești

Pentru Pești apar și probleme în dragoste, iar asta din cauza opoziției Venus-Marte Retrograd. Vor ieși la lumină multe secrete pe care le vor afla, poate chiar accidental. Trebuie să aibă mare atenție în această perioadă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI