21 mart. 2022 | 07:41

Horoscop 21 martie 2022. Zodia care are un început excelent de săptămână

Horoscop
Horoscop 21 martie 2022. Zodia care are un început excelent de săptămână
Horoscop pentru 21 martie 2022. Noi vești pentru zodii

Mercur, planeta gândirii, și Jupiter, planeta conștiinței înalte, formează astăzi o conjuncție în zodia Pești, conjuncție unică în 12 ani, care ne oferă foarte multă înțelepciune, iluminare și momente de revelații. Ne putem schimba perspectiva asupra realității și putem înțelege într-o altă notă situații din trecut pe care le-am trăit.

Horoscop zilnic 21 martie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 18 martie 2022Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Sunt zile bune să corectezi trecutul, să-l analizezi dintr-o altă perspectivă și să-l lași să se dizolve. Poți avea înțelepciunea necesară pentru a ierta persoanele care ți-au greșit și poți atinge momente de iluminare impresionante. În plus, fii atent la mesajele pe care ți le transmite Universul și la visele avute.

Horoscop zilnic 18 martie 2022Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Conjuncția de astăzi te ajută să-ți faci planuri de viitor chiar și pentru următorii 12 ani, dar ai grijă să fie realiste. Este o zi în care vei da dovadă de foarte multă înțelepciune în relațiile de prietenie, poți înțelege ce este cu adevărat în spatele unor mesaje și discuții purtate cu cei din anturaj și îți poți contura idei de creștere a unui proiect.

Horoscop zilnic 17 martie 2022Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur este guvernatorul tău și Jupiter este guvernatorul relațiilor tale, iar conjuncția aceasta îți poate aduce ocazia să-ți dai seama care este statutul relației în care te afli, dacă ești acolo unde îți dorești să fii. Unii nativi pot primi chiar și cereri în căsătorie. Pe de altă parte, poți vedea care este menirea ta în viață și ce trebuie să faci, alături de cine, pentru a-ți atinge aspirațiile. Grijă la iluzionare și la tensiuni în cuplu!

Horoscop zilnic 27 februarie 2022Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Zilele acestea îți pot deschide larg poarta către spiritualitate și poți fi dornic de cunoaștere, atras de noi domenii de studiu, de călătorii. Poți face descoperiri importante și ai intuiție și viziune. Este foarte probabil să ai revelația unor noi credințe, filozofii de viață și convingeri. Fii atent la mesajele care-ți vin prin vis.

Horoscop zilnic 18 martie 2022Horoscop Leu/ Ascendent Leu

S-ar putea să te simți mai atras de zona mistică a vieții și să ai parte de discuții sau evenimente care să te facă să ai unele conștientizări. Te poți simți protejat de Univers, intuiția te poate trimite într-o direcție pentru a te proteja de un drum anevoios. Unii nativi pot pierde sau pot renunța la ceva și vor observa că locul se va umple imediat. Pe de altă parte, alți nativi pot rezolva situații financiare în care depind de alții sau împart bani și bunuri cu alții. Grijă la tensiunile din cuplu!

Horoscop zilnic 18 martie 2022Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Dat fiind că Mercur este guvernatorul tău și se află în sectorul relațiilor tale, conjuncția de astăzi te poate face mai înțelept și îngăduitor în abordarea unei probleme de cuplu. Poate fi vorba și de relațiile profesionale. Ai șansa să-ți înțelegi anumite decizii luate față de alții și să fii mai puțin critic, atât cu tine, cât și cu cei din jur. Ai șanse foarte mari să începi o relație sau să faci progrese într-o relație.

Horoscop zilnic 18 martie 2022Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Conjuncția lui Mercur cu Jupiter din Pești te poate ajuta să fii mai înțelept în abordarea unor probleme ce țin de sănătate, de stil de viață și de muncă. Ai șanse mari să te însănătășești după o problemă avută sau să-ți schimbi jobul, chiar și programul, rutina zilnică astfel încât să ai și timp de relaxare. În aceste zile încearcă să fii mai puțin critic și să te bucuri mai mult de ajutorul primit de la alții.

Horoscop zilnic 18 martie 2022Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Mercur și Jupiter se întâlnesc chiar în sectorul tău afectiv, așa că dincolo de înțelepciunea și intuiția sentimentală pe care le ai, îți pot aduce iubire. Poți începe o nouă poveste de dragoste, poți face progrese cu un flirt, iar în cuplu ești mai tandru, mai îngăduitor și mai romantic. De asemenea, cu copiii ești mai blând, le arăți mai multă grijă și îți poți îmbunătăți relația cu aceștia. Unii nativi pot să-și descopere talente artistice nebănuite și poți crește un proiect creativ.

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Dat fiind că Jupiter este guvernatorul tău, iar Mercur este guvernatorul relațiilor tale, poți simți o mai mare nevoie de siguranță în cuplu. Ai nevoie și de stabilitate materială și de aceea poți fi dornic de a-ți construi un cămin. Unii nativi se preocupă mai mult de casă, de amenajare, de mărire, poate chiar își cumpără o locuință. Relațiile de familie sunt marcate de înțelepciune și îngăduință. Grijă totuși la tensiuni în cuplu!

Horoscop zilnic 14 februarie 2022Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur și Jupiter își unesc energiile în sectorul comunicării tale și acest aspect este benefic în dialoguri și negocieri. Ești mai blând, mai îngăduitor și le oferi foarte multă înțelegere celor din jur. Te bucuri de intuiție, clarviziune și inspirație, așa că azi te poți baza pe ideile tale și poți lua cele mai bune decizii. Unii nativi se pot împăca cu cineva, în timp ce alții rezolvă situații ce țin de acte și obțin aprobări.

Horoscop zilnic 18 martie 2022Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Profită de conjuncția de azi, care se formează în sectorul tău financiar, pentru a discuta despre bani și chiar pentru a cere o mărire de salariu, de comision. Poți avea idei înțelepte legate de cum să-ți câștigi sau administrezi banii astfel încât să ieși pe plus. Ține cont că ai șanse mari să-ți crești veniturile, poate chiar grație abilităților și talentelor tale, maia les că ai încredere în tine. Totodată, dacă ești la început într-o idilă, ai șanse să faci progrese.

Horoscop zilnic 18 martie 2022Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Ești gazda conjuncției Mercur-Jupiter, așa că intuiția, inspirația, imaginația și puterea minții sunt la cote înalte. Poți avea revelații și momente de iluminare, momente în care să conștientizezi care este drumul tău în viață. Poți lua decizii înțelepte în plan personal, chiar și un angajament față de o persoană. Dat fiind că Mercur îți guvernează relațiile, te poți aștepta la progrese în cuplu sau într-o colaborare profesională.

Horoscop zilnicHoroscopul zilei de 21 martie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

PlaySport
Cât te costă să petreci Paștele la hotelul lui George Copos din Eforie Nord? Suma uriașă pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru un apartament
Ego.ro
Larisa Popa a încins internetul! E din ce în ce mai îndrăzneață. Ireal cum s-a putut fotografia
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti Miuța
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
Anunțul momentului pentru cei cu PENSII SUB 2.000 DE LEI. Este obligatoriu până pe 31 MAI
EVZ.ro
Viața la bloc. Se schimbă regulile pentru chiriași
Adevarul
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Motivul pentru care femeile nu au recurs la operația de separare VIDEO
BZI.ro
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de viață ok!”
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Investigație. Lacunele din declarația de interese a unui secretar de stat: firma soției primește bani de la fondul de stat unde el este membru în consiliul de administrație
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Imaginile care fac înconjurul României: Primar PNL prins cu amanta pe câmp. "Ce faci, domn primar? Este zi de post azi"
Redactia.ro
Ofertă de ȘASE milioane de euro! Gigi Becali a dat răspunsul pe loc: ”Cu Dumnezeu nu negociezi”
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Primele imagini cu Gianina Crișan, iubita lui Pescobar, după ce a născut! Cum s-a filmat tânăra la două săptămâni de când a devenit mamă
Viva.ro
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Digi24
Putin avertizează că Rusia va doborî toate avioanele F-16 date Ucrainei: Dacă sunt folosite din țări terțe, ele devin ținte legitime
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Muncă până la moarte. Raportul real dintre speranța de viață și vârsta de pensionare
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Noua lege pe care ROMÂNIA o aplică din 31 martie. Decizia ISTORICĂ ne aduce în rând cu Europa
Capital.ro
Marmelada de lămâie, un dulce fin și aromat. Are un gust divin și se prepară ușor
Antena 3
Antonia a renunțat la haine și a pozat provocator. Viitoarea soție a lui Alex Velea a făcut furori
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi majorările anuale
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro