Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu. Ce se schimbă în bine anul viitor: „Este previzibil”

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu. Ce se schimbă în bine anul viitor: „Este previzibil”
Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu. Ce se schimba in bine anul viitor Este previzibil

Celebrul astrolog Cristina Demetrescu a făcut previziuni privind soarta zodiilor horoscopului european în anul 2023. Ce surprize îi așteaptă pe cei 12 nativi în următoarele 365 de zile. Ce se schimbă în bine anul viitor. Se spune că 2023 va fi cel mai bun din ultimii trei ani.

Cum o duc zodiile în anul 2023

După doi ani de pandemie, 2020 și 2021, și un an în care ne-am revenit la normalitate, 2022, astrologul Cristina Demetrescu este optimistă în privința surprizelor pe care anul 2023 le va aduce celor 12 nativi ai horoscopului european.

„Comparativ cu anii 2020, 2021 şi 2022, chiar şi cu 2019 care ar fi fost minunat, dacă nu ar fi fost o bombă cu ceas gata să explodeze, datorită a şapte luni de conjuncţie Saturn/Nodul Sud

karmic în Capricorn, pot afirma că 2023 are alura unui prinţ pe un cal alb, faţă de balaurul cu şapte capete care a stat lipit de uşile noastre, chiar dacă un cap pândea pe alt continent şi altul stătea geană pe fereastra noastră, a celor înspăimântaţi.

Acest balaur nu ne va fi slăbit decât chiar pe data de 1 ianuarie 2023, când într-un final, careul dintre Saturn şi Uranus va fi poftit să se desfacă la un orb de peste 7 grade, cât să putem ieşi din casă liniştiţi.

După atâta panică, problema va fi stresul post traumatic, iar unii vor trăi cu o panică a unor lucruri imaginare, căci îşi pierduseră speranţa că lumea asta s-ar mai fi putut face bine. Anul 2023 este un prinţ, aşadar, dar prinţul este puţin tulburat nervos.”, a declarat Cristina Demetrescu la Antena 3.

Citește și Horoscopul zilei de vineri, 9 decembrie 2022. Zodia care trebuie să aibă încredere în viitor, totul va fi bine

Ce se va întâmpla cu Vladimir Putin anul viitor

Specialistul este de părere că anul 2023 va obliga oamenii să apeleze la introspecție și să reflecteze asupra greșelilor din trecut, precum și găsirea unui scop măreț. Nu se va schimba lumea, ci percepția zodiilor de a căuta soluții. Nativii din zodia Balanță vor fi în centrul atenției astrelor.

Pe de altă parte, Cristina Demetrescu susține că despărțirile din 2023 vor fi bruște, indiferent că vorbim de relații amoroase, de prietenie sau parteneriate de afaceri.

„Ceea ce se va întâmpla în 2023 este mai previzibil, mai rapid în manifestare, mai puţin distructiv la nivel de mase şi infrastructură, generând speranţa că vom avea un rezultat, o închidere şi o pace.

Destinul în Berbec indică spre un singur om. Un lider, un învingător, o victorie. Karma fiind în Balanţă, negocierile vor fi dificile, imposibile, chiar, iar deznodământul nu va veni de aici.

Cei care sunt predestinaţi să râmână independenţi vor rămâne independenţi şi asta se va întâmpla atât cu Ucraina, cât şi cu alte state aflate sub monarhii care vor cere independenţa şi suveranitatea.

Să nu uităm că Balanţă este chiar Putin, iar odată cu intrarea karmei în zodia lui, nu îl mai poate salva nimic, nici demonii lui, nici KGB-ul, nici Kremlinul, nici cloaca de aghiotanţi ai lui, care după dispariţia lui, se vor ascunde ca potârnichile.

După 12 iulie, unele căsătorii fie sunt karmice, fie sunt grăbite, fie sunt sub auspicii în care nu se dă prea multă importanţă unor jumătăţi de măsură, pentru că scopul este să fie  lumea mulţumită, că nunta a avut loc. 2023 e o haină cu două feţe. Purtaţi-o pe care vă place!””, a completat specialistul pentru sursa citată.

Citește și Horoscopul dietelor 2023. Greşelile culinare pe care le faci în funcţie de zodie

Urmăriți Playtech.ro și pe