27 ian. 2021 | 09:04

Horoscop 2021. Cum va influența major revoluția Vărsătorului toate zodiile, în următorii 30 de ani

Știri generale
Horoscop 2021. Cum va influența major revoluția Vărsătorului toate zodiile, în următorii 30 de ani
Horoscop 2021. Cum va influența major revoluția Vărsătorului toate zodiile, în următorii 30 de ani

Anul 2021 a debutat în forță pentru toate zodiile. Anul acesta în horoscop se anunță a fi unul mai bun decât precedentul. În curând, în luna februarie planeta Venus întră în conjuncție cu Neptun, iar acest lucru va aduce și mai multă energie, creativitate și multe probleme vor avea rezolvare, conform astrologilor.

Iată cum va fi anul 2021 din punct de vedere astrologic, pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop 2021- Berbec

Pe parcursul acestui an nativii din zodia Berbec s-ar putea trezi loviți de săgeata lui Cuppidon, și se pot astfel îndrăgosti. De asemenea, pot avea parte de parteneriate foarte bune și de asemenea, vor putea avea de făcut multe călătorii. TRebuie, însă  să fie atenți la conflicte deoarece sunt predispuși la astfel de evenimente neplăcute. Trebuie sa evite divergențele și polemicile pentru a nu se crea situații tensionate, scrie în Horocop 2021, conform astrologilor.

Taur

Nativii zodiei Taur vor avea parte de ascensiune socială, ei vor evolua anul acesta din punct de vedere social și chiar financiar. De asemenea, relațiile de orice fel se vor consolida, dar vor simți tot mai mult nevoia de libertate în ce privește acțiunile lor. Este anul în care poți trece ușor de la o stare la alta, de la bucurie la tristețe și invers.

Gemeni

Gemenii sunt într-o continuă învățare, însă anul acest și mai mult decât până acum. Vor învăța mai mult despre spiritualitate și filozofia de viață li se va schimba. Vor călătorii mai mult si trebuie sa se gândească de două ori, înainte de a trage concluziile Vor avea parte de multă inspirație si de lucruri inedite. Cei singuri își pot găsi perechea inimii lor.

Rac

Nativii din zodia Rac vor avea parte de o ascensiune socială, de victorie chiar dacă uneori se vor simți singuri. Ei trebuie să lase orgoliul deoparte pentru a nu se ajunge la ruperea relațiilor de orice fel este recomandarea astrologilor din Horoscop 2021. Dacă vei da dovadă, înșa, de încăpățânare riști să fi părăsit de cei din jur si sa rămâi singur.

Leu

Acești nativi vor pune mai mult accent pe lucrul în echipă și bine vor face. Vor avea însă, parte și de situații tensionate, se vor enerva foarte ușor si le va fi greu să facă compromisuri. Așadar lecția lor pe care trebuie sa o învețe în 2021 este cea de a gestiona furia, vor trebui să învețe lecția prieteniei si a colaborării. Relațiile bazate pe interese se vor destrăma anul acesta.

Horoscop 2021 – Fecioară

Fecioarele au soluții la orice problemă, anul acesta, dar se cam lasa și în voia sorții. Va simți ca înoată împotriva curentului și va avea parte de unele blocaje. În schimb se va bucura de protecție divină. Este anul în care acești nativi vor afla cum este să fii respectat pentru munca depusă, dar trebuie să renunțe la a prelua mereu controlul și la a crede că le știe pe toate.

Balanţă

Balanță va învăța să fie mai directă și să spună lucrurilor pe nume. Anul 2021 va fi fi mult mai vocală și va lupta mai mult pentru propria ei persoană. Acești nativi vor fi bine aspectați pe zona alianțelor și vor avea parte în jurul lor de persoane influente care le vor sprijini și le vor susține. Vor avea, de asemenea, parte de multe transformări pe plan fizic și vor fi mulțumite de felul în care arată. Vor avea mulțumiri sufletești și vor fi mult mai sigure pe ele.

Scorpion

Scorpionii vor trece prin multe provocări anul acesta. Trebuie să evite să fie mereu în competiție și sa nu încerce cu orice preț să demonstreze cât este el de capabil.Acești nativi vor reuși să facă prin forțe proprii lucruri mari legate de planul material. Acest plan va prima pentru ei anul acesta.

Horoscop 2021- Săgetător

Săgetătorul va vrea să recurga la multe transformări de care nu a a mai avut parte până acum. Acești nativi vor avea parte de lucruri mărețe, dar trebuie să aibă visuri realiste. Lucruri bune se vor întâmpla în viața lui, însă el trebuie să rămână cu picioarele pe pământ, ancorat bine în realitate. Relațiile de orice natură sunt foarte bine aspectate, conform astrologilor.

Capricorn

Acest nativ va răsufla ușurat anul acesta, deoarece nu mai simte acea apăsare ca anul trecut. Unele plaete responsabile cu aceasta apăsare a u părăsit zodia lor. În 2021, nativul în această zodie vindecă chestiuni karmice, traume, frustrări, nemulţumiri. Va fi un an al schimbărilor profunde, la nivel interior. Îsi vor schimba sistemele de valori și pot avea parte de mai multă liniște interioară.

Vărsător

Schimbări importante vor fi și pentru nativii Vărsător. Cele două mari planete aflate în conjuncție Saturn și Jupiter se afla la ei în ogradă. Anul acesta multe dorințe li se vor împlini. Vor avea parte de ascensiune profesională, însa aceasta va veni după multă muncă. Trebuie să fie cât mai muncitori și serioși, iar rezultatele se vor vedea mai repede decât se așteaptă.Vor evolua mult anul acesta și se vor transforma în bine. Unii vor rupe relații care nu mai funcționează, însă acest lucru va fi de bun augur, indiferent cât atașament exista la mijloc. Se vor elibera și vor avea parte de un drum nou, mult mai ofertant.

Horoscop 2021- Peşti

Acești nativi vor avea parte de mult noroc anul acesta. Vor avea parte de transformări atât pe planul sănătății, cât și din punct de vedere profesional. Vor avea parte de noi colaborări și îsi vor manisfesta creativitatea. De asemenea, pot face o achiziție importantă, cert este că sunt bine aspectați. Trebuie să-și păstreze rațiunea trează și logica pentru a avea parte de succes.

 

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro