19 mart. 2021 | 21:06

Horoscop 20 martie 2021. Zodia care destramă prietenii, îi va fi greu

Horoscop
Horoscop 20 martie 2021. Zodia care destramă prietenii, îi va fi greu
Horoscop 8 aprilie 2021

Horoscop sâmbătă, 20 martie. O zi peste care poți trece cu mare ușurință, dacă îți folosești simțul umorului pe care îl ai în dotare. Ai parte de noi provocări, iar pe unele trebuie să le tratezi cu seriozitate, la fel ca și deciziile pe care ești nevoit să le iei în următoarea perioadă. Numerele norocoase în această zi sunt 3,14, 23, 44 și 46.

Horoscop 20 martie 2021 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Încearcă să îți pui o armură formată din lucruri pozitive, astfel încât să nu te afecteze prea tare energiile negative care vin spre tine. Canalizează-ți energia spre a medita, iar pentru asta poți ieși afară, la aer, ca să te conectezi cu natura.

Taur

Ai nevoie de intimitate și vrei să te simți iubit. Încearcă să vezi de unde vine această necesitate și învață să te iubești pe tine mai întâi. Lipsa unei conexiuni poate fi un semn că nu ești în totalite împăcat cu tine însuți.

Gemeni

Umorul tău și felul de a privi lucrurile acționează ca un scut împotriva provocărilor care vin pe parcursul acestei zile. Ai grijă la ce decizii urmează să iei și tratează-le cu maximă seriozitate!

Rac

O perioadă de vulnerabilitate. Ai nevoie să petreci timp cu tine și să îți pui ordine în gânduri, mai ales dacă vrei să faci schimbări sau ai planuri pentru viitor. Pune totul pe foaie și vezi de unde ai putea să începi.

Leu

Simți nevoia de comunicare și multă înțelegere. Apelează la un prieten de încredere și petreceți timp împreună. Spune-i tot ce te apasă, iar dacă te simți neînțeles de oamenii din jur, poți apela oricând la un psiholog cu care să discuți sentimentele tale și să găsești o cale prin care le poți înțelege și lucra cu ele.

Fecioară

Răbdare este cuvântul zilei. Comunică cu cei din jur și fă-te clar înțeles. Nimeni nu îți poate citi gândurile și nici nu trebuie să o facă, atât timp cât deții puterea cuvintelor prin care poți rezolva aproape orice aspect.

Balanță

Ai grijă la ce documente îți trec prin mână, fie că este vorba despre facturi sau acte de semnat. Concentrează-te și evită orice fel de energie negativă, pentru că o preiei foarte rapid și ți se va strica starea.

Scorpion

O zi în care te hotărăști să îți pui viața în ordine. Stai de vorbă cu tine și vezi de unde poți să începi. Te ajută să comunici cu cei din jurul tău. Explică-i partenerului ce îți dorești de la relație și vezi dacă sunteți pe aceeași lungime de undă, în loc să îți faci propriile scenarii bazate pe presupuneri.

Săgetător

Ai curaj și spune ceea ce simți. Este o zi perfectă pentru a îți recunoaște sentimentele față de cineva. Nu îți fie teamă de respingere, pentru că nu este un lucru rău, ci obții o certitudine că trebuie să mergi mai departe.

Capricorn

Petreci timp cu familia și este un lucru foarte bun, pentru că ai cam neglijat-o în ultimul timp. Îți merge foarte bine în carieră, iar acest lucru îți dă un sentiment foarte plăcut.

Vărsător

Fă ceea ce îți place, fără să te gândești că ai multe lucruri de făcut prioritar. Permite-ți să te bucuri măcar în weekend de lucrurile care îți fac plăcere, fie că este o plimbare la mall, o ieșire cu familia sau să îți petreci ziua cu o carte.

Pești

Nu e nimic rușinos în a cere ajutor. Îndreaptă-te spre cei dragi atunci când ești în cumpănă. Ziua asta nu este una bună pentru a lua decizii legate de bunuri imobiliare. Mai bine mai aștepți puțin și te mai informezi.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro