Horoscopul dragostei în mai 2021. Două zodii vor trece prin despărțiri dureroase

Horoscopul dragostei în mai 2021. Două zodii vor trece prin despărțiri dureroase
Horoscop dragoste pentru luna mai 2021

Astrologii aduc noi previziuni pentru cele 12 zodii ale horoscopului. Care sunt stările prin care vor trece nativii în perioada mai și cine va avea în mod special noroc în sectorul amoros? Alte două semne vor trece prin despărțiri dureroase.

Horoscopul dragostei pentru luna mai 2021

Doi dintre nativi vor avea parte de despărțiri extrem de dureroase. Din păcate, este vorba despre cei născuți sub semnele Balanță și Fecioară. Persoanele care au zodii de aer se vor concentra pe lucruri legate de viață, pe spiritualitate și echilibru.

Acest lucru le va cuprinde o bună parte din momentele viitoare din acest nou sezon cald și nu vor mai fi disponibili pentru alte relații de iubire căci se vor concentra asupra lor.

Comunicarea este mai importantă pentru ele decât a fost vreodată, iar pentru un iubitor de frumos cum sunt cei doi despărțirile sunt grele și trăite la o intensitate uriașă. Cele petrecute îi vor afecta serios, așa că e necesar un timp îndelungat în care să-și pună întrebări despre ei, despre ceea ce își doresc, despre ceea ce dețin și pot oferi unui partener viitor.

Cu toate astea, schimbările nu vor veni atât de rapid, iar timpul le va rezolva pe toate. Trebuie doar ca ei să-și dea voie să simtă în profunzime ce îi apasă și să reușească să trăiască conștient aceste momente de durere și regret asupra legăturii formate care s-a dus pe apa sâmbetei.

Care vor fi semnele care urmează să sufere extrem de tare?

Fecioară – Acestea nu sunt ușor de înduplecat și vor alege să rupă povestea de dragoste definitiv chiar la începutul lunii mai. Despărțirea le prinde bine din multe puncte de vedere, chiar dacă în momentul rupturii inima lor va fi totalmente frântă și ruptă în mii de bucăți. Acest lucru va fi dificil, dar e cunoscut bine faptul că separarea e necesară, deci implică suferință și lacrimi care să îl propulseze ca stare și putere ulterior.

Balanță – Nativii acestui semn formează un cuplu de o bună perioadă, iar în luna mai își vor da seama cât de importantă e o perioadă de singurătate pentru ei pentru a-și da timp să se cunoască și să renască din propria cenușă. Planurile lor vor fi date peste cap, iar din luna iunie încolo vor dori să fie singure, să își pună ordine în gânduri și să își pună ideile pe hârtie. Vor să se stabilizeze doar cu ajutorul forței interioare, lucru care îi va ajuta mult în viitor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI