01 sept. 2022 | 20:55

Horoscop 2 septembrie 2022. Zodia care va intra în mari datorii. Nativii care trebuie să fie foarte atenți la cheltuieli

Horoscop
Horoscop 2 septembrie 2022. Zodia care va intra în mari datorii. Nativii care trebuie să fie foarte atenți la cheltuieli
Horoscop pentru 2 septembrie 2022.

Luna tranzitează și astăzi zodia Scorpion și abia seara va intra în Săgetător. În acest timp formează un aspect tensionat cu Venus din Leu, ceea ce amplifică niște trăiri emoționale și ne aduce tendința de victimizare, trăiri intense și gelozii.

Horoscop zilnic 2 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să fii nevoit să apelezi la economii sau să ceri bani cu împrumut, sprijin din partea partenerului. De aceea ar trebui să ai grijă ce cheltuieli faci și să nu scoți bani din buzunar pe fondul unui impuls de moment. Contextul te poate impulsiona la o negociere sau poate faci o delegație pentru a scoate un ban în plus.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Luna trece prin sectorul relațiilor, însă careul cu Venus, guvernatoarea ta, aduce tensiuni și coflicte în cuplu. Posibil ca și familia să intervină în relația ta și să agite apele. Oricât ți-ai dori să obții ceva de la cineva, azi nu vei reuși și te vei frustra, mai ales dacă este vorba de cei apropiați.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Te bucuri de energie la locul de muncă, însă și de o stare de irascibilitate și agitație destul de mare, așa că ai grijă să nu intri în conflicte cu colegii. Bine ar fi să ai grijă la cum îți execuți sarcinile să nu te rănești. Poți fi mai determinat să mergi la niște analize. Unii nativi pot discuta despre program și responsabilități.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Luna, guvernatoarea ta, trece prin sectorul tău afectiv și poate aduce trăiri intense, gelozii și manifestări mai pasionale. Ai grijă să nu exagerezi și să strici o relație nou începută. Pe de altă parte, evită să cheltui bani pe fond emoțional sau să faci speculații financiare. Fii cumpătat!

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Luna și Venus din zodia ta nu formează aspecte prea bune și te poți aștepta la o stare emoțională mai apăsătoare. Te simți neiubit și relațiile cu cei dragi sunt dificile. S-ar putea să fii tentat să dezgropi trecutul și să faci reproșuri părinților. De preferat ar fi să te dedici activităților gospodărești și să-ți creezi propriul confort.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Nu va fi ușor ca cei din jur să interacționeze cu tine. Ești prea puțin diplomat și pus pe critici, iar relațiile cu superiorii sau cu autoritățile din viața ta pot avea de suferit. Poți afla unele informații care te irită și te fac să iei decizii radicale. Nu uita că nimic din ce decizi acum nu va fi definitiv ca urmare a retrogradării lui Mercur, guvernatorul tău.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna trece prin sectorul finanțelor și formează careu cu Venus, așa că te poți aștepta la cheltuieli neplanificate și la nemulțumiri financiare. Dacă așteptai returnarea unei datorii, cel mai probabil acest lucru nu se va petrece. Nu da bani cu împrumut prietenilor și nu investi în planuri șiproiecte de viitor deocamdată.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea să ai parte de certuri cu partenerul ca urmare a unor situații financiare legate de bugetul comun care te nemulțumesc. Ești foarte atent la ceea ce simți, dar ai grijă să nu devii suspicios fără motiv. Posibile tensiuni cu superiorii sau cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Nu prea te simți în apele tale și nici nu te poți concentra pe activitățile profesionale pe care le ai în plan. În plus, pot să apară tensiuni cu colegii de muncă, să te confrunți cu dureri de cap și stări de irascibilitate. Posibil să te dea peste cap niște discuții sau informații aflate.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Se întrevede o zi tensionată pentru tine, cu discuții și neînțelegeri. Posibil ca discuțiile purtate cu partenerul să te întoarcă pe dos și să nu ajungeți la un numitor comun prea ușor. Nu este exclus ca și la locul de muncă să apară situații mai neplăcute care să te forțeze să iei niște decizii.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna trece prin sectorul carierei tale și îți poate aduce provocări destul de mari. Nu-ți asuma mai multe responsabilități decât poți duce. În plus, careul cu Venus din sectorul relațiilor poate aduce conflicte cu partenerul, discuții despre statutul relației sau neînțelegeri cu familia.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Fii mai creativ la locul de muncă și îndrăznește să-ți expui ideile și părerile. Poate este nevoie să mai înveți ceva înainte de a te implica într-o nouă activitate, așa că nu sta pe gânduri. Evită teoriile conspiraționiste și nu te contrazice cu cei cu care interacționezi.

Horoscopul zilei de 2 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Se poate și mai rău la nivel de vreme. Temperaturile scad în continuare
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Apare un NOU buletin de identitate. Decizie doar pentru cei cu telefon mobil
Capital.ro
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului. Se citește de Izvorul Tămăduirii și aduce vindecare grabnică celor bolnavi
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
VESTE bună pentru angajați, Vor CREȘTE salariile
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro