Horoscop 18 septembrie. Zodia care va avea probleme în cuplu

Horoscop 18 septembrie. Zodia care va avea probleme în cuplu
Horoscop 18 septembrie, zodia care are probleme in cuplu

Astăzi se formează la grad perfect opoziția dintre Jupiter și Mercur, de această dată ambele planete fiind retrograde. Astfel, energia agitată a Berbecului se întâlnește cu energia echilibrată a Balanței. Acest context astrologic aduce tensiuni relațiile cu cei din jur și poate relua discuții avute în preajma zilei de 3 septembrie.

Horoscop zilnic 18 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Cum Jupiter este în zodia ta și Mercur în sectorul relațiilor, te poți aștepta la conflicte cu partenerul de viață. Ai mai multă grijă la mândrie și încearcă să mai lași de la tine pentru că lucrurile să funcționeze și să nu vă stricați ziua liberă.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Azi nu te simți deloc în apele tale și nici starea de spirit nu este una tocmai bună. S-ar putea ca oboseala acumulată în ultimele zile să-și spună cuvântul și să simți nevoia să te odihnești mai mult. Supune-te nevoilor organismului și nu face excese.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Prietenii pot avea pretenții prea mari de la tine și asta pentru că și tu le-ai făcut promisiuni prea mari. Astăzi te poți aștepta la un conflict, fie cu cu cei din anturaj, fie cu persoana iubită și asta pentru că nu te poți împărțiți și de o parte și de alta.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Ziua de astăzi ar trebui să o dedici mai mult familiei și să lași deoparte chestiunile profesionale, mai ales că este duminică. S-ar putea ca cei dragi să-ți facă reproșuri că petreci prea puțin timp acasă și dedici prea multă atenție carierei.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Contextul astrologic al zilei te afectează în zona comunicării și s-ar putea să aducă neînțelegeri și dialoguri tensionate între tine și cei din jur. Evită să te contrazici, să intri în polemici și nu căuta să demonstrez un adevăr cu orice preț. Ține cont că între tine și ceilalți sunt diferențe de mentalitate pe care nu le poți schimba.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Ziua de astăzi poate aduce cheltuieli cam mari și fel și fel de contexte financiare neplăcute. S-ar putea să fii nevoit să apelezi la niște economii sau să-ți reduci bugetul și să renunți la niște planuri făcute pentru acest weekend din cauza lipsurilor financiare.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur se află în zodia ta, iar Jupiter în sectorul relațiilor, prin urmare ziua de astăzi va aduce conflicte cu partenerul de viață. Va fi greu să ajungeți la un punct comun, iar diferențele de mentalitate dintre voi se pot amplifica. Senzația ta va fi că cealaltă persoană este mult prea orgolioasă, însă nici tu nu vei renunța la ideile tale.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea ca oboseala acumulată peste săptămână să-și facă resimțită prezența și să renunți la niște planuri făcute pentru astăzi. Recomandarea astrelor este să te odihnești și să nu faci excese. Dacă ți-ai planificat niște activități pentru azi, s-ar putea să nu te poți concentra cum ți-ai dori. Ar fi mai bine să le amâni.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Contextul astrologic al zilei poate aduce tensiuni fie în relațiile de prietenie, fie în relația cu persoana iubită. Unul dintre motive ar putea fi că le-ai promis timp petrecut împreună și astăzi nu vei știi cum să te împarți astfel încât să mulțumești ambele tabere.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Contextul astrologic al zilei poate aduce tensiuni cu familia și reproșuri din partea celor dragi, cel mai probabil legate de faptul că nu le acorzi suficientă atenție și petreci prea mult timp pentru a rezolva probleme profesionale. Încearcă să lași deoparte tot ce ține de carieră și să te bucuri de ziua liberă în intimitatea căminului.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Opoziția dintre Jupiter și Mercur se petrece pe o axă a comunicării și va trebui să ai grijă la dialogurile pe care le porți cu cei din jur pentru că poți spune lucruri pe care ar trebui să le ții doar pentru tine. De asemenea, evită să intri în dezbateri și nu încerca să-ți impui teoriile și principiile altora.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Jupiter, guvernatorul tău, se află în sectorul financiar și în opoziție cu Mercur, aspect care te poate face destul de cheltuitor. În plus, s-ar putea să vină niște plăți din urmă și să fii nevoit să apelezi la economii sau să ceri bani cu împrumut pentru a le onora.

Horoscopul zilei de 18 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!