Horoscop 18 noiembrie 2021. Zodia care se împacă cu cei dragi, are o zi excelentă

Horoscop 18 noiembrie 2021. Zodia care se împacă cu cei dragi, are o zi excelentă
Horoscop 18 noiembrie 2021. Planeta comunicării, Mercur, din Scorpion, formează astăzi un trigon cu Neptun din Pești

Horoscop 18 noiembrie 2021. Planeta comunicării, Mercur, din Scorpion, formează astăzi un trigon cu Neptun din Pești, planeta viselor și iluziilor. Acest context ne este de ajutor în zona creativă. Devenim mai sensibili în exprimare, mai intuitivi și mai curioși în tot ce ține de spiritualitate, iar cuvintele noastre au rol vindecător.

Horoscop 18 noiembrie 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop 18 noiembrie 2021Horoscop 18 noiembrie Berbec/ Ascendent Berbec

Ai ocazia să înțelegi anumite aspecte ale vieții dintr-o manieră mult mai spirituală. Intuiția ta funcționează la capacități înalte, ba chiar poți avea momente de deja-vu sau poți primi revelații.

Fii atent la visele pe care le ai pentru că pot fi mesaje de la Univers. În plus, poți înțelege într-o notă mult mai elevată o pierdere trăită.

Horoscop 18 noiembrie 2021Horoscop 18 noiembrie Taur/ Ascendent Taur

Poți primi sfaturi bune de la prieteni. Poți purta discuții importante cu aceștia care să te ajute să înțelegi într-o manieră mai spirituală o situație de viață.

În mijlocul acestui context tensionat, azi poți găsi un moment în care să stai de vorbă cu partenerul și să-i explici care sunt planurile tale de viitor sau să vorbiți împreună despre viitor și proiecte comune.

Horoscop 18 noiembrie 2021Horoscop 18 noiembrie Gemeni/ Ascendent Gemeni

Azi ai o abilitate aparte de a vorbi cu colegii și găsești mai ușor căi de rezolvare a unor contexte profesionale tensionate. S-ar putea chiar să vezi din altă perspectivă locul de muncă și să analizezi serios ce vrei să faci pe viitor cu cariera ta.

Poți profita pentru a discuta cu superiorii pentru că vei vedea că aceștia te apreciază și te înțeleg mai ușor acum.

Horoscop 18 noiembrie 2021Horoscop 18 noiembrie Rac/ Ascendent Rac

Și ziua de astăzi vine cu multă inspirație și creativitate, iar simțul artistic este la cote înalte. Cei care scriu, compun, vorbesc, care activează în aceste zone ce presupun comunicare se vor bucura de aprecieri și pot face artă prin felul de a se exprima.

Pe de altă parte, este o zi minunată pentru discuții tandre, romantice cu persoana iubită. Dar este ziua și pentru discuții despre idealuri comune sau despre copii. Cu copiii se poate ajunge mai ușor la o viziune comună.

Horoscop 18 noiembrie 2021Horoscop 18 noiembrie Leu/ Ascendent Leu

Deși treci printr-o perioadă agitată, ziua de astăzi pare să te mai domolească și să te întoarcă către dialog interior. Simți nevoia să te împaci cu cei dragi și cuvintele tale devin mai blânde.

Se pot deschide chiar și discuții intime sau se pot negocia aspecte financiare, legate de bunuri patrimoniale sau de investiții care se cer făcute în casă.

Horoscop 18 noiembrie 2021Horoscop 18 noiembrie Fecioară/ Ascendent Fecioară

Te bucuri de multă susținere din partea contextului astrologic și poți reuși să te împaci cu o persoană dragă. Poate chiar cu partenerul de viață. Ești mai calm, mai empatic și te poți apropia mai mult de perechea ta.

Ziua este favorabilă și discuțiilor profesionale, dar și negocierilor, însă nu te lăsa dus de val și fii atent la ceea ce spun ceilalți.

Horoscop 18 noiembrie 2021Horoscop 18 noiembrie Balanță/ Ascendent Balanță

Azi ai putea avea o idee ingenioasă despre cum să-ți crești veniturile. Sau poate fi vorba de niște sarcini suplimentare care vor fi remunerate și astfel îți vei reechilibra bugetul. Contextul astrologic vorbește și despre abilități și talente personale pe care dacă le vei pune în valoare te pot ajuta la locul de muncă sau să faci un ban în plus.

Horoscop 18 noiembrie 2021Horoscop 18 noiembrie Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este o zi în care poți răsufla ușurat după perioada agitată prin care ai trecut și care încă nu s-a încheiat. Așa că profită din plin de ziua de astăzi pentru a te relaxa, pentru a discuta cu cei dragi.

De ce nu, pentru a te dedica unor activități care-ți fac plăcere. Discuțiile cu copiii și cu persoana iubită, declarațiile de dragoste te vor ajuta să înflorești. Îți poți face planuri de viitor bazându-te pe intuiție și inspirație.

Horoscop 18 noiembrie 2021Horoscop 18 noiembrie Săgetător/ Ascendent Săgetător

Ai mare nevoie să vorbești despre ceea ce este în interiorul tău. Însă nu vei simți să o faci cu oricine. Apelează la familie pentru că cei dragi te vor înțelege și te vor sprijini.

Dacă apăsările sunt prea mari, nu te sfii să mergi la un psiholog. Introspecția te poate ajuta să înțelegi multe despre tine, dar pentru asta trebuie să fii sincer tu cu tine. Dialogul în cuplu este mai calm.

Horoscop 18 noiembrie 2021Horoscop 18 noiembrie Capricorn/ Ascendent Capricorn

Azi ai ocazia să clarifici niște situații care ți-au adus tensiuni și nemulțumiri, dezamăgiri legate de prieteni. Este chiar o zi bună și pentru negocieri cu asociații pentru că felul în care vei discuta acum va fi unul calm, cald și plăcut și vei reuși să obții mai ușor aprobări și avize pentru un proiect. Poți avea idei creative și multă inspirație în zona profesională.

Horoscop 18 noiembrie 2021Horoscop 18 noiembrie Vărsător/ Ascendent Vărsător

Ziua de astăzi înseamnă că se mai lămuresc situațiile profesionale încurcate. Reușești să ajungi mai ușor la un acord cu superiorii, mai ales că poți primi un bonus sau poți negocia o mărire de salariu. Pe de altă parte, ai inspirație în activitățile profesionale și asta te va ajuta să te afirmi mai ușor.

Horoscop 18 noiembrie 2021

Horoscop 18 noiembrie Pești/ Ascendent Pești

Ziua de astăzi poate veni cu revelații pentru tine, cu momente de conștientizare în care înțelegi într-o altă cheie niște situații importante, fie legislative, fie legate de credințele și principiile tale.

Poți discuta cu persoane înțelepte, poți fi ghidat pe un drum spiritual sau chiar tu poți căuta să te documentezi cu privire la latura mai puțin văzută a vieții. În cuplu se pot clarifica situații.

 

HoroscopHoroscopul zilei de 18 noiembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI