Horoscop 18 mai 2020. Ce trebuie să le facă soțiile bărbaților în funcție de zodie

Horoscop 18 mai 2020. Ce trebuie să le facă soțiile bărbaților în funcție de zodie
Horoscop 18 mai 2020

Doamnele care sunt în căutarea iubirii adevărate vor afla din horoscopul zilei de 18 mai ce caută fiecare bărbat la o femei, în funcție de zodia lui. Află ce îl distrează, ce îl pasionează, ce îl incită, dar și ce îl face să plece.

Horoscopul zilei de 18 mai 2020 vine cu informații prețioase despre ce așteptări au bărbații de la femei, în funcție de zodia lui

Berbec

Bărbatul Berbec este foarte încăpățânat și știe ce vrea de la viață, iar partenera sa ideală trebuie să fie total opusul său. Aceasta trebuie să-l susțină necondiționat și să nu fie o fire conflictuală, altfel va căuta în altă parte.

Taur

Bărbatul Taur este un tip pasional și are nevoie de multă atenție și afecțiune, chiar dacă pare a fi destul de dur. Vrea lângă el o femeie puternică și independentă.

Gemeni

Bărbatul Gemeni este un copil mare. Îi place să râdă, să se simtă bine, așadar adoră surprizele amuzante. Dacănu stai bine cu umorul, ar fi bine să-l ocolești.

Rac

Bărbatul Rac este un familist cnvins, îi place curățenia atât trupească, cât și sufletească. Vrea cât mai mulți copii, așa că ai grijă la ce te înhami!

Horoscop 18 mai 2020
Horoscop 18 mai 2020

Leu

Leul vrea alături o parteneră puternic, independentă, dar și frumoasă. Îi plac femeile aranjate, cochete, iar dacă îți place să te îmbraci casual, trebuie să stai departe de el, deoarece nu aveți niciun viitor.

Fecioară

Bărbatul Fecioară își menajează consoarta. face totul ca ea să se simtă bine și nu ezită să-și mai ia un job, doar ca ea să stea acasă și să crească copiii. Așadar, dacă vrei o carieră, ar trebui să te gândești de două ori, când vei întâlni un bărbat Fecioară.

Balanță

Bărbatul Balanță ae nevoie de o parteneră de viață care să știe măcarea ce vrea de la viață și care să nu se teamă să ia decizii, uneori chiar pentru amândoi.

Scorpion

Bărbatul Scorpion oferă tot ce are mai bun într-o relație, dar cere la fel de mult. Va fi bărbatul ideal, dacă se simte iubit, apreciat și respectat.

Săgetător

Săgetătorul are nevoie de o soție puternică și inteligentă, care să își poată asuma deciziile luate și să facă față cu brio situațiilor de criză. Îi place să fie provocat intelectual,

Capricorn

Bărbatul Capricorn vrea lângă el o femeie care să-l asculte și să nu-i iasă din cuvânt. Dacă nu îți place să faci compromisuri și ești încăpățânată, nu ești femeia potrivită pentru el.

Vărsător

Bărbatul Vărsător este mereu cu capul în nori, este un visător și caută un partener la fel ca el. Dacă îți place să trăiești boem, atunci vei face perechea perfectă cu un Vărsător.

Pești

Nativul Pești parcă este un detector de minciuni ambulant. Așadar, apreciază femeile sincere, care spun lucrurilor pe nume, bine ancorate în realitate și care se lasă greu cucerite.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI