Horoscop 18 ianuarie 2022. Zodia care se debarasează de persoanele toxice

Horoscop 18 ianuarie 2022. Zodia care se debarasează de persoanele toxice
Horoscop pentru 18 ianuarie 2022

Astăzi se formează Lună Plină în zodia Rac, eveniment astrologic care va fi resimțit foarte intens la nivel emoțional. Luna se află în domiciliul ei, unde este puternică, iar Soarele este în conjuncție cu Pluto, aspect, de asemenea, puternic și transformator. Este foarte important să găsim echilibrul între interior și exterior, între sensibilitate și putere, să nu cădem în niciuna din extreme. Totodată, să găsim echilibrul între nevoile noastre, implicit ale familiei, și responsabilitățile profesionale.

Luna Plină din Rac poate fi apogeul unor situații începute în iulie 2021 și poate aduce culegerea roadelor, dar și încheierea unui capitol deschis atunci. Influența sa se va resimți până la o lună de acum înainte. Va fi puternic resimțită de persoanele născute în a doua jumătate a zodiilor cardinale Berbec, Rac, Balanță și Capricorn, dar și de cei care au ascendentul aici sau alte planete importante în astrograma natală pe ultimele grade ale acestor semne.

Horoscop zilnic 18 ianuarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Va fi destul de greu pentru tine să te împarți între carieră și familie și va trebui să găsești formula ideală. Ambițiile (profesionale) pot fi prea mari și din cauza aceasta te poți aștepta la reproșuri din partea familiei. Atenția ta se va canaliza pe relația cu părinții, dar și pe rezolvarea unor situații ce țin de casă sau bunuri patrimoniale. Trecutul, emoțiile, traumele copilăriei se pot reactiva acum. Posibil să ai parte de tensiuni cu autoritățile din viața ta. Sunt nativi care se pot muta ca urmare a unei situații profesionale, dar și nativi care-și doresc întemeierea unei familii și schimbarea statutului social.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Taur/ Ascendent Taur

S-ar putea să fii surprins de o veste primită sau de un dialog purtat, să închei o situație ce ține de acte sau să culegi niște roade ale unei negocieri. Activitățile legate de comunicare, deplasări pot atinge un apogeu acum. Se va face lumină în mintea ta și vei putea înțelege la un alt nivel niște situații de viață, principii și credințe se pot transforma acum. Este momentul să accepți că încă mai ai lucruri de învățat și chiar să te gândești să studiezi ceva nou. Relațiile cu prietenii, frații, rudele pot fi mai tensionate astăzi.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Luna Plină din Rac se formează în sectorul tău financiar și s-ar putea să pună în lumină un mod defectuos de a-ți administra finanțele. Se poate încheia o sursă de venit tocmai pentru a te stimula să faci bani altfel, poate din talentele tale. Sunt și nativi care și-au monetizat talentele și acum culeg roadele. Ai grijă la pierderile financiare datorate altora, la pierderea propriilor tale resurse din cauza altora. Este momentul să vezi o realitate dură în cuplu, legată de viața intimă, de fidelitate, de banii partenerului sau de proastele sale obiceiuri. Aici se pot petrece transformări radicale și secrete dureroase pot ieși la suprafață. Pe de altă parte, este momentul să-ți echilibrezi valorile materiale cu valorile morale.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Luna Plină se petrece chiar în zodia ta și poate reprezenta apogeul unor situații demarate în urmă cu aproximativ jumătate de an. Totodată, se aprinde lumina în viața personală și vezi mai clar care este situația. Și zona relațională este impactată și nu este exclus să pui punct unor relații toxice, unde partenerul este prea gelos, posesiv și autoritar. Este momentul să renunți la acea parte din tine care nu-ți mai place. Poți face o schimbare de look sau de stil de viață, Emoțiile sunt mai puternice acum, deci nu te lăsa copleșit de trăirile interioare.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Luna Plină de azi îți cere să te debarasezi de tot ce este toxic în viața ta, fie că este vorba de situații profeionale, de persoane sau de obiceiuri nocive. S-ar putea să te simți mai obosit, să cauți izolarea, să te confrunți cu unele probleme de sănătate mai vechi. Este foarte probabil ca epuizarea de la locul de muncă sau sarcinile cotidiene acaparante să te aducă în starea de a renunța la un job sau de a-ți schimba radical stilul de viață. Este nevoie să aduci îmbunătățiri în rutina zilnică. Se pot afla secrete acum, poți descoperi dușmani ascunși în jurul tău. Partea cu plus este că poți ierta mai ușor pe cineva care te-a rănit și te poți vindeca emoțional și spiritual.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Luna Plină din Rac face lumină în relațiile tale de prietenie, în proiectele și asocierile tale. Poți încheia cu anturaje care nu te mai reprezintă și poți renunța la proiecte care nu te mulțumesc cu adevărat, care nu te fac fericit. Este momentul să faci ceea ce-ți place și nu ceea ce le place altora. Poți vedea adevărata față a unor asociați sau angajați. Posibil ca situații sentimentale sau legate de copii să te dezechilibreze acum. Unii nativi au curajul să treacă de la prietenie la iubire într-o relație. Alți natvi pot culege roadele unui proiect demarat în urmă cu jumătate de an.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Luna Plină de astăzi se va forma chiar în sectorul carierei tale și poate fi momentul în care ies la suprafață frustrări profesionale, momentul în care închei o etapă în carieră. Poți culege roade bogate sau poți trăi dezechilibre între ce vrei să arăți lumiii și ce este în sufletul tău. Poți obține o avansare sau poți pierde o funcție. S-ar putea să fie greu să găsești echilibrul între ambițiile profesionale și dorințele familiei. Unii nativi fug de responsabilitățile căminului și se refugiază în muncă. Posibile tensiuni cu persoanele care reprezintă o autoritate în viața ta, de exemplu părinții, șefii, autoritățile statului. Unii nativi pot avea parte și de o schimbare de statut social.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Luna Plină din Rac poate aduce evenimente care să contribuie radical la schimbarea unor crezuri, credințe și principii de viață. S-ar putea să ai parte de adevărate revelații și momente de conștientizare care să contribuie la evoluția ta, însă pentru asta trebuie să renunți la tipare de raționament învechite și la idei fixiste. Poți fi mai justițiar ca niciodată acum. Poți culege roadele unor cursuri sau relații cu străinătatea, roadele unei călătorii. Unii nativi pot obține o diplomă sau pot pune în practică ceea ce au învățat. Sunt și cazuri în care un proces se încheie, se rezolvă ceva ce ține de acte.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna Plină din Rac va face lumină într-o situație financiară în care ești implicat alături de altcineva, într-o afacere sau în viața intimă. Se pot încheia relații disfuncționale, se pot afla secrete, trădări, minciuni și se ot evidenția obiceiuri nocive ale partenerului, în special de natură financiară și intimă. Se încheie relațiile ascunse, relațiile bazate pe atașamente toxice, pe dependențe și nu pe sentimente de iubire. Poate fi vorba și de culegerea roadelor unei investiții începută cu jumătate de an în urmă. Unii nativi pot intra în posesia unei moșteniri, unui credit. Atenție la dezechilibrele financiare, la cheltuielile mult prea mari și la încercarea de a cumpăra sentimentele cuiva cu bani. De asemenea, atenție la bani, impozite, datorii, partaje și litigii.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna Plină din Rac te vizează direct, dat fiind că Soarele este în zodia ta, prin urmare lumina se va aprinde în sectorul relațiilor tale. Este momentul să conturezi exact ce vrei de la tine, de la viața ta și de la relația în care ești. Poți încheia o poveste de lungă durată, o căsnicie toxică, poți rezolva chestiuni juridice ce țin de partenerii de afaceri. Unii nativi culeg roadele unei colaborări începute cu jumătate de an în urmă, iar alții punct punct unei căsnicii sau unui contract profesional. Ai grijă la tendința de a fi prea autoritar cu cei din jur, dar ai grijă și la dușmanii declarați și la relațiile extraconjugale.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să te simți copleșit și obosit astăzi, dat fiind că Luna Plină din Rac acționează pe o casă a sănătății și muncii. S-ar putea să culegi roade profesionale dacă în ultima jumătate de an ai muncit din greu, dar la fel de bine ai putea să-ți dai demisia, dacă te simți epuizat de job. Este momentul să iei o pauză, să te odihnești, să te relaxezi și să încerci să ai mai multă grijă de sănătatea ta fizică, emoțională și psihică. Mai deleagă din sarcini și încearcă să renunți la acele rutine care te obosesc și nu-ți aduc beneficii. Sunt nativi care trec acum prin crize existențiale și nativi care aleg spiritualitatea, care aleg să ierte și să se detașeze de trecut sau de ceva ce îi apasă. Atenție la secrete și dușmănii ascunse.

Horoscop zilnic 16 ianuarie 2022Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Luna Plină din Rac se petrece în sectorul iubirii, al activităților creative și al copiilor. Aici se va aprinde lumina și vei vedea realitatea. S-ar putea ca o relație începută în urmă cu aproximativ jumătate de an să se încheie sau să se încheie o relație fără viitor. La fel de bine poți depăși granița dintre prietenie și iubire sau faci un pas important într-o idilă. Unii nativi pot primi vestea că vor deveni părinți sau pot discuta cu partenerul despre maternitate/paternitate și despre măsura în care acest aspect le poate schimba planurile de viitor. Poți culege roadele unui proiect creativ sau te poți bucura de reușitele copiilor. Posibil să ai parte de presiune din partea prietenilor, asociaților și angajaților, iar unele proiecte să treacă prin transformări radicale.

Horoscopul zilei de 18 ianuarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.
Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI