Horoscop 18 decembrie 2020. Zodia care trece peste perioada grea

Horoscop 18 decembrie 2020. Zodia care trece peste perioada grea
Horoscop pentru 18 decembrie. O zodie va fi încercată de soartă

Astrele aduc previziuni pentru cei care cred în această opțiune de a vedea lucrurile. Una din zodii va trece peste o perioadă foarte grea. Află dacă ești tocmai cea care e încercată în viitorul apropiat! Unul din semne trebuie să fie foate puternic astfel încât să se motiveze singur, dar și pe ceilalți din jurul lor care au nevoie de ajutor și se află în aceeași postură ca el.

Horoscop 18 decembrie 2020

Berbec – Pentru cei născuți sub acest semn se ivesc oportunități financiare care îi pot ajuta să câștige bani în plus, mai ales că e o perioadă în care orice bonus e extrem de bine primit. Încearcă să accepți și lucrurile pe care nu le înțelegi în totalitate pentru că-ți sunt puțin peste mână momentan. Nu trebuie să schimbi totul.

Taur – Faci câteva cheltuieli care nu-ți sunt necesare ție, ci pentru a-i ajuta pe alții. Ai tendința de a fi mâna dreaptă a tuturor care se află în nevoie în această perioadă, iar acest sentiment de putere și empatie totodată te ajută să fii împliniti la final de zi și să-i inspiri și pe alții.

Gemeni – Lucurile se pare că se mișcă foarte încet pentru tine din prisma relațiilor și a colaborărilor de la locul de muncă, dar asta nu trebuie să te facă să te îndoiești de calitățile tale umane sau de frumusețea ta interioară. E doar o perioadă! E nevoie de un efort în plus pe care să-l depui pentru a reuși ce ți-ai dorit.

Rac – Ești susținut de astre în plan financiar. Urmează să ai parte de câteva bonusuri în perioada viitoare. Încearcă să te motivezi să mergi mai departe atunci când totul ți se pare întuneric, astfel îi vei ajuta și pe alții care sunt în aceeași situație ca tine.

Leu – Trebuie să dai dovadă de mai mult tact. De multe ori nu te ajută stilul smuls pe care-l ai în mai toate situațiile. În câteva discuții trebuie să fii mai ponderat și mai puțin transparent decât ești de obicei pentru a putea avea succes. Gândește-te la o vacanță bine meritată, după atâta muncă.

Fecioară – Ține mai mult cont și de dorințele și bucuriile tale oricât ar fi de mărunte. Dar din dar se face Rai, dar nu uita că și tu trebuie să faci parte din el.

Balanță – Unele tranzacții pot fi rezolvate cu întârziere din cauza unor evenimente. Încearcă să nu te învinuiești atât de tare. Fii mai blând cu tine și nu te mai judeca atât de aspru.

VEZI continuarea pe AICI!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI