15 mart. 2024 | 14:00

Horoscop 18-24 martie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care primește un mesaj astral important VIDEO EXCLUSIV

Horoscop
Horoscop 18-24 martie 2024 cu Mariana Cojocaru. Zodia care primește un mesaj astral important VIDEO EXCLUSIV
Horoscop 18-24 martie 2024 cu Mariana Cojocaru

Horoscop 18-24 martie 2024 este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru, în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri. Azi vom afla ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în luna martie 2024.

Horoscop 18-24 martie 2024

Miercuri, 20 martie 2024, anunță o mare schimbare în jurul orei 05:06. Este vorba de echinocțiul de primăvară, adevăratul început al primăverii astronomice și astrologice. Se încheie un ciclu astral de un an. Unde se închide o fereastră, se deschide cel puțin o portiță.

Ca evenimente, vom avea conjuncția Soare-Neptun, zeul apelor și mărilor, și poziționarea lui Mercur în Berbec. Iar al treilea eveniment este echinocțiul de primăvară, când Soarele iese din Pești și va intra în Berbec. Un alt aflux astromagnetic, vibrațional, ne poate fulgera, îndepărtând gândirea perimată, greoaie, cu o alta nouă și zveltă. Proceduri deloc simple, dar obligatorii. Schimbăm apa din vaza pentru flori ca să zâmbească și să supraviețuiască.

Neptun era fratele lui Jupiter, de aceea se spune că zodia Pești are doi patroni. Stăpâneau cerul și lumea terestră, subterană. Neptun mai era și zeul cutremurelor, al inundațiilor, al vulcanilor, secetei și cailor. Cei ce luptă și sunt susținuți de Neptun vor avea beneficii în săptămâna următoare.

Berbec / Ascendent Berbec

Echinocțiul de primăvară face curățenie sau lumină în viața ta. Chestiuni lămuritoare sau de lămurit, beneficii la persoanele competitive. Competiția este esențială, depinde ce „sport de destin” practicați.

Taur / Ascendent Taur

Cei foarte dezghețați vor fi susținuți de conjuncția Soarelui cu Neptun, dar și de progresiile solare la echinocțiu. Cei cu prieteni, cei care acceptă schimbarea ca fiind o provocare sau o mare provocare, și îmn carieră, dragoste sau pe zona sănătății atrag atenție, energie în cea de-a doua parte a săptămânii care vine. Trebuie să fiți atenți la cum ați lăsat loc de bună ziua în toate relațiile dvs. Pot apărea bârfe, șicane, invidii. Trebuie să fiți cu actele la zi, pot apărea posibile controale. Unii se gândesc la schimbarea macazului, o nouă provocare, un nou loc de muncă, să faceți ceva altfe. Este o săptămână mare și importantă.

Gemeni / Ascendent Gemeni

Cu Mercur în tranzit prin Berbec, antemergător la Soare, încercările se vor rezolvate cu istețime. Probe existențiale foarte serioase, unde tridentul – ca și armă – ajută. Este important cum îl folosiți. Câtă vreme cuvântul rămâne sfânt și nu este armă, nu rănește și jignește, lucrurile funcționează foarte bine. Sunt momente în care, ca să pui punctul pe i, trebuie să spui răspicat. Nu ataca, nu fi critic, dar fi autocritic. Fiți atenți la ce spuneți și cum spuneți. Trebuie să existe o purificare substanțială. Seva de nou trebuie să curgă prin voi. Atenție la relația cu natura! Încărcați-vă de viața primăvăratică, aveți nevoie de asta.

Rac / Ascendent Rac

Conjuncția Soarelui cu Neptun într-o zodie de Apă ne spune că există o acalmie și că se dezlănțuie ceva. E clar, un soi de înotat împotriva curentului, pe apă limpede care apoi se învolburează și trebuie să știți să stați pe ea. În astfel de perioade eliminați carapacea veche și, până când apare cea nouă, sunteți foarte vulnerabili. Primiți un mesaj astral important. Poate fi liniște și apoi poate apărea un tsunami, chestiuni care pot fi de neevitat, la o primă vedere.

Leu / Ascendent Leu

Una caldă, alta rece! Un soi de duș scoțian vă așteaptă. Leul nu iubește apa, ci soarele. Intrarea astrului în Berbec indică exaltare, după o încercare.

Fecioară / Ascendent Fecioară

Așteptați-vă la polițe scadente și la propriu, dar și la figurat. Cu răbdarea lui Poseidon puteți trece și marea! Cert este că voi vreți să creați o punte, o trecere. Evenimente independente de voi care pot scăpa de sub control. La unii vor fi provocări ale destinului, iar alții le vor provoca conștient sau inconștient. Unele punți construite vor fi mentale, către ceva dorit.

Horoscop săptămânal cu Mariana Cojocaru

Balanță / Ascendent Balanță

Echinocțiul de primăvară vine cu unele schimbări inerente, obligatorii, impuse sau declanșate de sus. Cineva apasă pe butonul roșu karmic. E vorba de soartă aici. Pentru Balanță și Berbec se spune că e o perioadă care ține de soartă, un an și jumătate calendaristic în care înccercările, probele sunt inerente. Soarta spune „ce ți-e scris, în frunte ți-e pus”, iar destinul imediat vine și ne indică altceva. Dacă știm să muncim, să construim ceva, vom avea cu ce să plătim. Este o perioadă foarte interesantă pentru că anul este foarte important datorită sorții, și nu destinului. El doar vă mobilizează. Veți tura motoarele!

Scorpion / Ascendent Scorpion

Luptă, luptă, dar să știm și noi! Secretele le înghite pământul și apoi se cutremură. E o perioadă în care discutăm despre taina existențială până la ceea ce ascundem. Se spune că secretele trebuie împământate. Noi provocări, noi exigențe, noi încercări ce se pot dovedi profitabile. Schimbări în carieră și la locul de muncă. Unii pot primi sarcini noi, alții pot închide ușa de destin sau le este trântită în nas. De acolo trebuie să apară altceva.

Săgetător / Ascendent Săgetător

Sănătatea vrea să vă conectați sau să vă reconectați la ceva, la energia benefică a Universului. Unii se vor duce să își facă analize. E nevoie de o sursă de energie clasică, cum este partea medicală, alopată sau una care ține de natură. Sunt secrete ascunse, ca și la Scorpion. Este esențial să eliminați energia negativă. Dacă o acumulați și nu o rezolvați, ea se poate muta în taină de pe un organ pe altul. Ea trebuie eliminată mereu.

Capricorn / Ascendent Capricorn

Luptați să dovediți ceva. Noul aflux energetic se vrea vânt din pupă! Cei cinstiți se vor bucura de beneficii. Ceilalți trebuie să soluționeze, mai întâi, o chestiune legată de conștiință, același lucru e valabil și la Săgetător. Atunci când te privești în oglindă, trebuie să fii mândru de tine. Este primăvară, nu mai poți ascunde gunoiul sub preș. Totul trebuie să fie proaspăt.

Vărsător / Ascendent Vărsător

Venirea primăverii astronomice anunță aripioare la picioare pentru mișcare și zbor de destin, eficient cu profit și cu beneficii pe măsură. Aveți strategii bine gândite. Voi aveți nevoie de aripi ca la Pegasus. Trebuie să faceți distincție între calul alb, cel negru, sur și mustang.

Pești / Ascendent Pești

Starea de spirit este cu extreme sau treceți de la extaz la agonie. Conturezi siguranța. Sfatul este ca, zilele următoare, datorită tranzitelor planetare, să beneficiați de afluxul lor de trecere. Unii vor materializa ceea ce au început luna trecută, definitivează ceva și încep altceva. Se pun bazele, temelia unui nou edificiu. Poate fi un proiect, o idee, un gând care cer materializarea. Cei mai norocoși pot da nas în nas cu peștisorul de aur, care le va îndeplini 3 dorințe. Este important ce și cum cereți de la viață.

  • Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă! Horoscopul săptămânii este prezentat de astrologul Mariana Cojocaru în cadrul rubricii AstroPlay de pe YouTube Playtech Știri și de pe Facebook Vocea.biz.
Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Traian Băsescu tună și fulgeră. Cine i-a umilit finul
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Mulţi români au nume de floare. Topul numelor care se serbează în Duminica Floriilor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro