16 sept. 2022 | 18:00

Horoscop 17 septembrie 2022. Zodia care trebuie să fie atentă la bani, face prea multe cheltuieli

Horoscop
Horoscop 17 septembrie 2022. Zodia care trebuie să fie atentă la bani, face prea multe cheltuieli
Horoscop pentru 17 septembrie

Seria aspectelor tensionate care vizează energia Fecioarei continuă și astăzi cu o opoziție între Soare și Neptun din zodia Pești. Acest context astrologic ne poate aduce imaginatie, inspirație, însă în egală măsură ne poate face mult prea visători și ne putem iluziona și lăsa păcăliți destul de ușor.

Horoscop zilnic 17 septembrie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop zilnicHoroscop Berbec/ Ascendent Berbec

S-ar putea să te simți mai obosit și să nu-ți poți desfășura activitățile zilnice în timp util. Este foarte posibil să ai de a face sarcini greu de rezolvat, care te suprasolicită și îți consumă toate rezervele de energie. Capacitatea de concentrare este destul de scăzută. Pe de altă parte, s-ar putea ca niște simptome ale unor afecțiuni mai vechi să-și facă simțită din nou prezența.

Horoscop zilnicHoroscop Taur/ Ascendent Taur

Contextul astrologic al zilei îți poate aduce niște iluzii prea mari în plan sentimental, mai ales dacă de curând ai cunoscut o persoană care te atrage. Pe de altă parte, este o zi bună sa faci lucruri care îți fac plăcere și-ți aduc bucurie, așa că depășește-ți limitele, dar fă-o în mod rațional.

Horoscop zilnicHoroscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Se întrevăd tensiuni cu autoritățile din viața ta, fie că este vorba de părinți, fie că este vorba de superiori sau chiar persoane din autoritatea statului. Idealurile tale profesionale pot fi mult prea mari și din cauza asta cei dragi să se simtă ignorați, deși tu îți dai tot interesul să-ți petreci cât mai mult timp acasă.

Horoscop zilnicHoroscop Rac/ Ascendent Rac

Contextul astrologic al zilei vine cu multe confuzii și neclarități, așa că nu este recomandat să iei decizii importante. În plus, trebuie să fii foarte atent la dialogurile cu cei din jur pentru că apar erori de comunicare și fără să vrei poți strica relații din cauza unor cuvinte neînțelese sau înțelese greșit.

Horoscop zilnicHoroscop Leu/ Ascendent Leu

Azi va trebui să fii foarte atent la portofel pentru că te poți lăsa destul de ușor păcălit și poți face cheltuieli mult prea mari față decât îți permite bugetul actual. În plus, poți fi păcălit de oferte false sau pot să apară din urmă plăți de care ai uitat.

Horoscop zilnicHoroscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Opoziția de astăzi dintre Soare și Neptun te vizează direct, dat fiind că Soarele se află în zodia ta. Acest context astrologic poate aduce neînțelegeri în relațiile cu ceilalți, în special în relația cu partenerul de viață, unde nu vezi lucrurile foarte clar și te poți confrunta cu confuzii. Totodată, ai grijă la tendința de a-ți idealiza perechea sau un partener nou întâlnit.

Horoscop zilnicHoroscop Balanță/ Ascendent Balanță

Ziua de astăzi îți aduce o stare de spirit nu foarte bună, ba mai mult de atât, ești neliniștit și lipsit de vlagă. La locul de muncă va fi greu să te concentrezi pe sarcinile pe care le ai de rezolvat, mai ales că nici starea de sănătate nu te susține. Simptome ale unor afecțiuni mai vechi se pot manifesta în aceste zile.

Horoscop zilnicHoroscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Ai grijă la tendința de a te iluziona în plan sentimental, mai ales dacă este vorba de o persoană nou cunoscută. Totodată, încearcă să nu ai așteptări prea mari de la prieteni pentru a nu fi deziluzionat. Ia-ți o marjă de eroare în cazul în care cunoști persoane noi sau vrei să te implici în noi proiecte.

Horoscop zilnicHoroscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Deși nevoia ta de afirmare profesională este foarte mare în această perioadă, contextul astrologic al zilei poate veni cu unele dezamăgiri, în sensul că nu te vei simți apreciat la adevărata valoare. Pe de alta parte, s-ar putea ca idealurile și aspirațiile tale să fie mult prea înalte și să fie nevoie de mai multă muncă pentru a le atinge.

Horoscop zilnicHoroscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Dialogurile cu cei din jur au o mare doză de confuzie și asta pentru că s-ar putea că tu să întelegi greșit mesajele pe care ceilalți ți le transmit. Evită să intri în dezbateri și ține cont că atitudinea de atotștiutor s-ar putea să-ți aducă doar conflicte. Pe de altă parte, fii mai prudent în deplasări pentru că gradul de neatenție este destul de mare.

Horoscop zilnicHoroscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

S-ar putea să fii tentat să arunci cu bani pe lucruri inutile sau să te lași păcălit de fel și fel de oferte mincinoase. Pe de altă parte, nu este exclus să trebuiască să faci niște plăți din urmă de care ai uitat. Totodată, ai grijă la persoanele cu care te asociezi și la investițiile pe care le faci pentru a nu pierde bani.

Horoscop zilnicHoroscop Pești/ Ascendent Pești

Soarele se află în sectorul relațiilor tale, prin urmare ziua de astăzi poate aduce tensiuni în cuplu și cu greu vei ajunge la o viziune comună cu partenerul. S-ar putea ca tot acest context astrologic să-ți aducă și o serie de confuzii legate de relația în care te afli.

Horoscopul zilei de 17 septembrie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog
Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VESTEA MOMENTULUI! Este vorba de ION ILIESCU
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro