Horoscop 17 august 2021. Zodia care este sufocată de gânduri negative

Horoscop 17 august 2021. Zodia care este sufocată de gânduri negative
Zodia care este sufocată de gânduri negative

Horoscop 17 august 2021. Luna traversează astăzi zodia Săgetător și ne susține să ne recăpătam mare parte din optimism și să ne apropiem de niște obiective propuse. Este o zi bună să analizăm lucrurile cu mai multă obiectivitate și din mai multe perspective.

Horoscop 17 august 2021

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Berbec/ Ascendent Berbec

Te bucuri de susținere din partea unor persoane importante sau chiar din partea prietenilor. Nu este o zi a planurilor mărețe, dar este o zi în care nu ar trebuie să pierzi timpul cu discuții neimportante, ci să-l fructifici, cătând unele răspunsuri la dilemele tale sau căutând soluții la problemele cu care te confrunți. Oricum, starea generală este bună și ai chef de explorat locuri noi și de legat noi cunoștințe.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Taur/ Ascendent Taur

Îți trec prin minte fel și fel de idei financiare și cauți soluții de creștere a bugetului. Posibil chiar să apelezi la alții, la partenerul de viață, de exemplu, pentru a obține o susținere. Oricum, nu exagera cu cheltuielile și nici nu te avânta în speculații financiare sau investiții riscante. Azi ar trebui să te pui în valoare mai mult și să cucerești noi persoane cu carisma de care dai dovadă.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Gemeni/ Ascendent Gemeni

Este o zi favorabilă pentru a discuta aspecte importante cu colaboratorii sau cu persoane cu care negociezi un contract. De ambele părți va fi înțelegere și se poate ajunge mai ușor la un numitor comun. În cuplu se întrevăd momente de echilibru, pace și nevoia de a fi în compania partenerului poate scoate la suprafață declarații de dragoste romantice.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Rac/ Ascendent Rac

Luna, guvernatoarea ta, trece prin sectorul muncii tale și-ți aduce susținere în activitățile profesionale, dar și mai mult spor și eficiență în desfășurarea activităților cotidiene. Pe de altă parte, starea de sănătate este una bună, ai mai multă energie decât de obicei, și-ți poți face ordine în idei, în gânduri și chiar și în casă, în relațiile cu cei apropiați.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Leu/ Ascendent Leu

Luna trece azi prin sectorul iubirii tale și te susține din plin să-ți armonizezi starea interioară, să te înțelegi mai bine cu persoana iubită sau cu copiii. Ai nevoie de calm și te vei pondera foarte mult, indiferent de provocările care vin din exterior. Zi foarte bună pentru activități distractive, relaxante, pentru a face mai multă mișcare și a te dedica unui hobby.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Fecioară/ Ascendent Fecioară

Fără un motiv anume, s-ar putea ca ziua de astăzi să-ți aducă o stare interioară mai apăsătoare, prea multe gânduri negative sau care te sufocă pur și simplu. Contextul poate fi mai supărărtor pentru cei care trebuie să ia o decizie vizavi de o casă, de familie. Ar fi de preferat ca discuțiile cu cei dragi sau dialogurile pe teme patrimoniale, legate de acte, să fie evitate acum pentru a nu se ajunge la conflicte.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Balanță/ Ascendent Balanță

Azi ar ideal dacă nu ai asculta vorbele tuturor sau, cel puțin, nu le-ai pune la suflet. S-au putea ca mesajele care ajung la tine să nu te binedispună și întrebările pe care le pui să nu primească răspuns. Oricât ești de curios în anumite privințe, nu va fi ușor să afli un secret sau să deslușești un mister.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Scorpion/ Ascendent Scorpion

S-ar putea să nu vină deloc vești bune în legătură cu un context financiar și asta să-ți strice complet buna dispoziție. Unii nativi vor fi forțați de un context să acționeze într-o anume direcție pentru a reglementa o situație ce ține de bani. Ideal ar fi să nu faci cheltuieli de dragul de a le demonstra altora ceva. O ieșire cu prietenii poate fi destul de neplăcută pentru portofelul tău.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Săgetător/ Ascendent Săgetător

Luna tranzitează zodia ta astăzi și-ți aduce un plus de energie, bucurie, stări emoționale plăcute și multă poftă de viață. Ești mai optimist și ai mai multă putere și determinare să-ți atingi un obiectiv. Ori de câte ori trebuie să ieși în față, vei avea curajul necesar și vei ști ce să zici, în ciuda temerii inițiale de a vorbi.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Capricorn/ Ascendent Capricorn

Luna trece prin sectorul sănătății tale și s-ar putea să-ți aducă o nevoie mai mare de odihnă, de somn și de eliberare a stresului acumulat în ultima perioadă. La modul general, starea de sănătate este una bună, însă ar fi ideal să nu faci niciun fel de exces. O plimbare ți-ar prinde bine, însă nu lăsa niște amintiri sau situații din trecut să-ți strice dispoziția.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Vărsător/ Ascendent Vărsător

Azi vei simți nevoia de a petrece mai mult timp cu prietenii, de a te dedica unor activități de grup care-ți fac plăcere, însă atenție să nu lași unele discuții în contradictoriu să-ți strice buna dispoziție. Alți nativi pot purta discuții importante cu asociații și pot primi sfaturi bune și sprijin într-un proiect în care sunt implicați.

Horoscop 17 august 2021

Horoscop 17 august 2021 Pești/ Ascendent Pești

Luna trece prin sectorul carierei tale și s-ar putea ca astăzi să ai parte de unele tensiuni cu superiorii sau să ți se impună anumite abordări, responsabilități, acțiuni practice cu care nu ești de acord și pe care le vei contesta cu vehemență. În schimb, dacă ai de atins un obiectiv, vei avea determinarea necesară. O strategie pe care o ai poate da roade.

Horoscopul zilei de 17 august este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 400 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!