16 apr. 2021 | 19:41

Horoscop 17 aprilie 2021. Zodia care își rezolvă multe probleme astăzi

Horoscop
Horoscop 17 aprilie 2021. Zodia care își rezolvă multe probleme astăzi
Horoscop pentru sâmbătă, 17 aprilie

Astrologii vin cu vești noi pentru cele 12 semne ale horoscopului. Care este zodia care își va rezolva majoritatea problemelor în cursul zilei de sâmbătă, 17 aprilie? Află dacă este vorba de semnul sub care te-au născut tu!

Horoscop pentru 17 aprilie 2021

Berbec – Mercur te ajută să-ți iei o piatră de pe umeri, iar veștile bune vin spre tine din ce în ce mai rapid și într-un număr cât mai mare. Azi te vei ocupa de lucruri legate de casă, lucruri care au rămas restante. Această activitate te face să te simți bine și te liniștești.

Taur – Soarele îți luminează calea și începi să vezi din ce în ce mai clar însemnătatea a tot ceea ce e în viața ta sau ce lipsește din viața ta. Drumurile la distanță sunt de bun augur azi, așa că îți este recomandat să te plimbi alături de prieteni sau de familia care ți-a lipsit în ultimul timp.

Gemeni – Vrei să faci multe lucruri deodată, dar trebuie totuși să ai răbdare cu tine și cu puterile tale. Mai ai puțin de așteptat până să ajungi la ceea ce dorești să realizezi. Toate lucrurile bune cer răbdare.

Rac – Activitățile alături de cei dragi îți aduc putere și liniște. În modul acesta ajungi cel mai rapid și conștient la echilibrul dorit. Ai energia pentru a ieși din monotonie atunci când ajungi într-un astfel de punct.

Leu – Ai multe lucruri de spus, vrei să comunici cu oameni speciali pentru tine și să primești răspunsuri pe care le aștepți. Încearcă totuși să îți focusezi energia în scopuri productive pentru a nu o pierde pe degeaba.

Fecioară – Ai foarte multe lucruri de pregătit sau te gândești în multe locuri la diverse aspecte pe care nu dorești să le lași pe ultimul moment. E bine să le rezolvi în ritmul propriu.

Balanță – Ești protejat de astre, dar în aceste momente ești mai tensionat decât ai fost vreodată, lucru care se vede din acțiunile pe care le faci. Încearcă să treci totul prin rațiune înainte de a lua orice decizie. Rațiunea nu-ți va aduce regrete.

Scorpion – În astre se poate vedea cum în sfârșit vine soarele pe strada ta. Reușești să te împaci cu o idee care ți-a luat săptămâni întregi din viață, care te-a frământat greu și te-a fiert la foc mic. O schimbare apare în viața ta. Acest lucru îți aduce liniște și o mai mare relaxare atunci când vine vorba despre privirea spre viitor. Optimismul îți calcă pragul, iar tu trebuie doar să-l cuprinzi bine de tot.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Capital.ro
Horoscop 27 aprilie 2024. Leii ar trebui să fie atenți la sănătate, Berbecii au parte de creativitate
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro