Horoscop 16 decembrie 2020. Zodia care trebuie să țină mâna pe buzunar până nu rămâne fără bani

Horoscop 16 decembrie 2020. Zodia care trebuie să țină mâna pe buzunar până nu rămâne fără bani
Horoscop 16 decembrie 2020. Previziunile astrologilor pentru astăzi

Horoscop. Venus a intrat ieri în semnul Săgetătorului, unde deunăzi am avut parte de o Lună Nouă. Planeta se va mișca prin această zodie până pe 8 ianuarie 2021. În consecință, semnele Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești continuă să facă schimbări în viețile lor și să lase noilor experiențe să-și facă loc printre obiceiurile deja constante. De altfel, zodiile enumerate trec printr-o etapă interesantă, deschizându-se în fața unor provocări pe care altminteri nu le-ar fi luat în calcul. Există, însă, și zodii ”oropsite”, cum ar fi Berbecii, care vor fi presați de finanțe…sau de lipsa lor. Ar putea evita acest aspect neplăcut dacă măcar de azi, 16 decembrie, și-ar pune lacătul pe buzunare.

Horoscop 16 decembrie 2020. Grijă mare la finanțe

  • Numerele norocoase de astăzi sunt 9, 14, 23 și 45. Culorile care vă pot transforma ziua sunt verde și bej.

Berbec

E clar că anumite cheltuieli trebuie făcute, fie că acestea sunt legate de familie sau de persoanele dragi. Pe de altă parte, ai putea să te orientezi la ofertele cele mai bune puse la dispoziție de vânzători, pentru a nu da pe un lucru mai mult decât face.

Taur

Poate cele mai multe dintre problemele cu care ne confruntăm zi de zi se pot rezolva rapid prin comunicare, mai ales atunci când vine vorba de relația de cuplu. Situațiile din jur vă stresează, mai cu seamă cu cât într-o mare măsură depinde de voi pentru a fi rezolvate.

Gemeni

Nu sta departe de etică – ar fi sfatul astrelor pentru tine azi. Orice scurtătură pe care ai putea păși poate fi plătită dublu mai târziu.

Rac

Simțiți că momentele petrecute alături de cei dragi au o calitate superioară față de cele din trecut, așa că profitați de această zi la maximum. Nu omiteți să le spuneți oamenilor cât de mult contează pentru voi.

Leu

Încercați să economisiți bani. Deși acest sfat poate fi transmis fiecărei zodii în această perioadă, pentru Lei, aceștia fiind destul de risipitori, ar trebui urmat cu sfințenie.

Fecioară

Nu luați decizii majore astăzi. E recomandat să vă ocupați mai mult de treburile restante ori poate de cele care s-au ivit în gospodărie zilele acestea.

Balanță

Anumite obiecte de lux pe care le visați vă pot lăsa lefter, mai cu seamă acum, când banii parcă zboară prin magazine. Încercați să vă păstrați echilibrat și să vă gândiți bine dacă merită să cumpărați acel lucru.

Scorpion

Cheltuielile se înmulțesc, lucru care vă îngrijorează. Căutați cu atenție soluția, căci o aveți chiar sub nasul vostru.

Săgetător

Anumite persoane care vă înconjoară vă pot face să vă simțiți nesigur cu privire la anumite activități pe care le desfășurați. Aveți grijă în primul rând de voi și gândiți-vă la ceea ce vă doriți cu adevărat, căci părerile vor fi tot timpul împărțite.

Capricorn

După mult timp, simțiți că din punct de vedere financiar aveți stabilitate. Poate fi vorba doar de un moment, așa că luați-vă o ”marjă de eroare”, pentru a nu vă trezi ulterior ”în pom”.

Citește continuarea pe Impact. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI