Horoscop 15 martie 2022. Zodia care va avea o zi grea la locul de muncă

Horoscop 15 martie 2022. Zodia care va avea o zi grea la locul de muncă
Horoscop 15 martie 2022.

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin zodia Leu, însă de această dată va forma o opoziție cu Saturn, aspect care ne inhibă din bucuria și entuziasmul acestui tranzit. S-ar putea să ne simțim neiubiți și neapreciați.

Horoscop zilnic 15 martie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Azi ți se reactivează o serie de nemulțumiri, cel mai probabil legate de faptul că nu ai suficient timp liber sau că proiectele tale merg anevoios. Posibil și ca niște planuri făcute cu prietenii sau cu persoana iubită, poate cu copiii, să nu iasă așa cum ți-ai fi dorit. Astăzi nu vei deborda nici de fericire și nici de entuziasm.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur 

Nevoile celor dragi sau pur și simplu responsabilitățile casnice, treburile gospodărești te acaparează și te obosesc. Din cauza asta s-ar putea să nu te poți concentra prea bine la locul de muncă și să iasă cu reproșuri sau ai ai parte de tensiuni cu superiorii. Încearcă să nu pui la suflet criticile profesionale sau să iei doar ce este constructiv din ele.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni 

Ai grijă la zvonurile pe care le auzi, la promisiunile care ți se fac. S-ar putea să nu poți discerne realitatea de minciună, motiv pentru care ar trebui să nu iei decizii importante. Pe de altă parte, manifești o încăpățânare deloc caracteristică ție atunci când vine vorba să asculți sfaturile altora și poți pierde vorbe înțelepte.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Astăzi vei resimți niște constrângeri financiare, poate niște limitări impuse chiar de ceilalți, așa că nu te avânta în cheltuieli chiar dacă pe moment te vei simți dezamăgit. Este de preferat să faci economii și să încerci să fii la zi cu toate plățile și datoriile. Ai grijă la tendința de a nu manifesta încredere în tine.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu 

Luna trece ți astăzi prin zodia ta, însă opoziția cu Saturn îți poate aduce o stare generală de apăsare. Posibil ca nici tu să nu înțelegi ce ai și mai ales să te simți limitat de ceilalți, dat la o parte, neluat în calcul. Sunt posibile tensiuni cu partenerul și s-ar putea ca și tu să dai impresia că nu-ți pasă prea mult de alții.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară 

Azi ai tendința de a somatiza și mai ales poți prelua cu mai multă ușurință stările celor din jur. Devii pesimist chiar și fără un motiv anume, așa că ai grijă cu cine te înconjori. De asemenea, ai mai multă grijă la problemele de sănătate mai vechi care se pot manifesta și la oboseala care tinde să se cronicizeze.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță 

Este nevoie să demonstrezi că ești matur, serios și că ai intenții serioase dacă vrei ca cei din jur să te ia în calcul. S-ar putea ca planurile făcute cu prietenii să nu-ți iasă și persoana pe care vrei să o cucerești să te acuze de neseriozitate. Nu te simți prea dornic de ieșit în lume și din cauza asta poți refuza niște invitații.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Este o nouă zi tensionată și agitată în sectorul profesional. S-ar putea ca responsabilitățile care vin din partea familiei sau treburile casnice să te copleșească și să nu mai faci față profesional. Pe de altă parte, poți avea senzația că cineva îți pune bețe în roate și nu te lasă să te afirmi sau să-ți atingi un obiectiv.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător 

Ești foarte încăpățânat în susținerea punctului de vedere și vei dori să le imprimi ideile tale și celorlalți. Dacă vei avea de făcut o negociere, va trebui să mai lași de la tine. Oricum astăzi cu greu vei cădea de acord cu cei din jur. Totuși, dacă ți se cere sfatul, vei fi înțelept și serios. Aplică sfaturile pe care le dai altora și în viața ta.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn 

Azi evită să cheltuiești de dragul altora sau banii altora și nu te lăsa atras în investiții riscante sau care cer sume mari. S-ar putea să resimți niște nemulțumiri financiare și să apelezi la banii altora, să ceri ajutorul, de exemplu, partenerului de viață. Posibile nemulțumiri legate și de viața intimă, de dormitorul relației.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Luna își continuă și astăzi tranzitul prin sectorul relațiilor tale, iar opoziția cu Saturn din zodia sugerează o aorecare autoritate pe care ți-o impui în fața altora. Ești mult prea rigid și asta poate afecta relația de cuplu, dar și relațiile profesionale. S-ar putea, pe de altă parte, să te deranjeze orgoliile mult prea mari ale partenerului.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești 

Azi te simți poate chiar mai obosit ca ieri și asta din cauza faptului că nu poți dormi sau că ai prea mult de muncă. Te poate agita trecutul, amintirile și s-ar putea să-ți dai seama că ai greșit într-un context. Pe de altă parte, la muncă apar neînțelegeri cu colegii, care par să nu se implice la fel de mult ca tine în activitățile curente. Ai grijă la sănătate pentru că te poți confrunta cu unele afecțiuni pe care le-ai tot ignorat.

Horoscopul zilei de 15 martie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!