Horoscop 14 martie. Zodia care trebuie să ia pauză de la tot sau nu îi este bine

Horoscop 14 martie. Zodia care trebuie să ia pauză de la tot sau nu îi este bine
Horoscop 14 martie 2021. Previziunile astrologilor

Sâmbăta aceasta s-a perfectat aspectul de Lună Nouă în Pești, fenomen astrologic ce ne încurajează la iertare, la indulgență și ne trimite către intuiție. Vizate de noile schimbări sunt zodiile Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești. Tot cei din urmă sunt sfătuiți astăzi, 14 martie, să ia pauză de la tot pentru a putea digera transformarea.

Horoscop duminică, 14 martie 2020

Culorile zilei sunt auriu și galben, iar numerele care aduc noroc astăzi sunt 1, 4, 24, 35, 43 și 46.

Berbec

Se pot anunța opotunități de a călători ori de a face mai multe drumuri. Duminică poate fi o zi binecuvântată pentru tine, plină de liniște, armonie, în care te poți relaxa pentru ceea ce urmează.

Taur

Dacă sunteți singuri, puteți descoperi că deja cunoașteți o persoană interesantă, ce vă punea în subconștient deja multe semne de întrebare. Cei aflați într-o relație trec și ei printr-o perioadă bună. Ei pot comunica mai bine cu partenerul de viață pentru a-și face planuri de viitor.

Gemeni

Astăzi, accentul cade pe importanța casei carierei. În schimb, în același timp poți simți că ai nevoie de ceva relaxare, poate o vacanță sau o schimbare care să îți aducă mai mult timp liber. Poți face schimbări de look.

Rac

Încearcă să eviți scurtăturile, la propriu și la figurat. Cel puțin astăzi, nu va ieși. Ai mai multă grijă de sănătatea ta.

Leu

Ai parte de o zi liniștită, îndeosebi dacă eviți drama și stai în prajma oamenilor pozitivi. O persoană în etate din familie își poate manifesta iubirea sau sprijinul vizavi de tine.

Fecioară

Încearcă să privești și să primești lucrurile așa cum sunt. Este un lucru important, mai ales pentru a avea o imagine mai clară a tot ceea ce se întâmplă în acest moment în viața ta.

Balanță

Este un moment bun să realizezi că poate meriți mai mult. Drept pentru care, începi să te gândești cum vei ajunge să obții acele lucruri. O persoană dragă îți poate solicita ajutorul.

Scorpion

Nu lua decizii când ești foarte fericit, căci ai putea omite câteva detalii importante. Lucrurile se schimbă în bine pentru tine din punct de vedere emoțional.

Citește continuarea pe Impact.ro. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI