Horoscop 14-20 decembrie 2020. Zodiile care vor avea o săptămână excelentă

Horoscop 14-20 decembrie 2020. Zodiile care vor avea o săptămână excelentă
Află şi tu ce îţi rezervă astrele săptămâna viitoare. Horoscop 14-20 decembrie 2020

Astrologii au realizat horoscopul pentru perioada 14-20 decembrie 2020 şi au aflat care sunt zodiile care vor avea o săptămână excelentă. Află şi tu dacă ne numeri printre norocoşi!

Horoscop 14-20 decembrie 2020. BERBEC

Dacă la începutul săptămânii vei fi nevoit să îi ajuţi pe cei din jur şi să preiei din munca lor, după data de 17 totul se schimbă în bine. Vei avea o energie de invidiat şi se anunţă chiar şi o mărire salarială la care nu te aşteptai.

Horoscop TAUR

Te apasă probleme vechi pentru care încă nu ai găsit rezolvare. Nici cu banii nu stai prea bine, lucru care nu îţi aduce deloc o stare de bine. Abia pe la mijlocul săptămânii va ieşi soarele în ceea ce te priveşte şi reuşeşti să te aduni pentru a pune la cale un plan de viitor.

Horoscop GEMENI

Faci parte dintre norocoşii săptămânii 14-20 decembrie, spun astrologii. Este foarte posibil să îţi întâlneşti jumătatea, lucru pe care îl aştepţi de ceva vreme. În cazul în care eşti deja într-o relaţie, partenerul te va răsfăţa cu surprize care mai de care mai frumoase.

Horoscop RAC

Se anunţă o reuşită uriaşă pe planul carierei. Aşteptai de mult timp această promovare, iar perioada care va urma va fi una pe placul tău: întâlniri, negocieri, cursuri de perfecţionare.

Horoscop LEU

Nu e recomandat să arunci în stânga şi în dreapta cu bani în această săptămână. Dacă nu vrei să intri în noul an cu o gaură serioasă în buget, atunci ai grijă ce cumperi şi în ce îţi investeşti banii.

Horoscop FECIOARĂ

Simţi nevoia de singurătate, de relaxare. Ultimele luni au fost solicitante, motiv pentru care îţi vei lua câteva zile libere pentru a te încărca din nou cu energia care te caracterizează. Pe plan sentimental, astrologii au anunţat numai veşti bune în ceea ce te priveşte.

Horoscop 14-20 decembrie 2020. BALANŢĂ

Deşi tinzi să intri în conflicte cu toată lumea, este recomandat să te abţii în această perioadă. Alfel, s-ar putea să regreti cele spuse. Gândeşte totul la rece şi comunicaămai mult decât de obicei cu cei din jurul tău. Spune-le ce te deranjează.

Horoscop SCORPION

Este timpul pentru a lua o decizie legată de locul de muncă. Eşti de prea mult timp nemulţumit de ceea ce se întâmplă iar asta te afectează mai mult decât ai crede. Chiar dacă va urma o perioadă mai grea din punct de vedere financiar, în curând totul va intra pe făgaş normal.

Horoscop SĂGETĂTOR

Relaţiile cu cei din jurul tău nu vor fi deloc bune. Vei lua totul personal, lucru care va duce la conflicte destul de grave. Abia spre finalul săptămânii vei reuşi să te aduni şi să te gândeşti la greşelile făcute.

Horoscop CAPRICORN

O săptămână minunată vei avea. Ai încredere în tine, în forţele tale, iar asta vor vedea şi cei de la locul de muncă, dar şi din familie. Situaţia se stabilizează şi din punct de vedere financiar, lucru care te va bucura mai mult decât ţi-ai închipuit.

Horoscop VĂRSĂTOR

Se anunţă zile cu mult stres, din păcate. Ai rămas în urmă cu predarea unor proiecte, iar asta îţi va afecta şi viaţă de cuplu. Este posibil ca partenerul de viaţă să se arate deranjat de situaţie.

Horoscop PEŞTI

Toate planurile îţi vor fi date peste cap din cauza unor modificări la locul de muncă. În schimb, pe plan financiar şi sentimental, totul merge aşa cum ţi-ai dorit, lucru care te ajută să treci mai uşor peste problemele legate de job.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI