Horoscop 12 octombrie 2020. Singura zodie care începe săptămâna cu banii puși deoparte

Horoscop 12 octombrie 2020. Singura zodie care începe săptămâna cu banii puși deoparte
Horoscop 12 octombrie 2020. Singura zodie care începe săptămâna cu banii puși deoparte

Horoscop 12 octombrie 2020. Horoscopul zilei de 12 octombrie, luni, aduce vești bune pentru unele zodii, dar triste pentru altele. De menționat este că printre fericiții zodiacului se numără și Capricornii.

Vezi cum arată horoscopul zilei luni, 12 octombrie, pentru fiecare zodie

Berbec

Pentru Berbeci, accentul cade astăzi pe partenerul de viață, dar și pe cel de afaceri. Acolo însă trebuie discutate mai multe treburi rămase restante, însă astrele îi susțin. Important este să fie sinceri cu ei îșiși și cu tot ce își doresc cu adevărat.

Taur

Pentru Tauri, aspectul secretelor și a relației cu familia soțului poate să ridice fie niște semne de întrebare, fie anumite lucruri trebuie puse la punct. Să aibă grijă însă de imunitatea lor deoarece poate fi mai slăbită în acest moment.

Gemeni

Pentru Gemeni toate discuțiile îi pot duce cu gândul la plecare, la o distanțare de tot ceea ce nu le mai convine. Sunt multe lucruri care s-au adunt și au rămas acolo în sufletul lor, însă de care trebuie să scape.

Rac

Pentru Raci începutul de săptămână se arată promițător pe casa carierei, acolo unde sunt foarte ocupați. De asemenea, comunicarea bună cu șefii sau colegii le poate aduce multe beneficii.

Leu

Fie că vor să cumpere lucruri noi prin casă sau pentru sufletul lor, Venus îi va susține pe Lei să facă achiziții profitabile. Ego-ul lor va fi satisfăcut, iar imaginea în societate va avea de câștigat.

Fecioară

Pentru Fecioare anumite dorințe se pot materializa în următoarele zile, numai că trebuie să aibă răbdare. Este bine să încerce din când în când să se mai gândească și la propria persoană. Rugăciunile le sunt ascultate, așa că să nu ezite să ceară Universului.

Balanță

Pentru Balanțe accentul cade pe propria persoană și își dresc să facă ceva pentru a-și extinde orizonturile. A arăta bine înseamnă să se și simtă bine, iar asta nu poate să le aducă decât lucruri pozitive. Citește continuarea horoscopului zilei de 12 octombrie pe Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI