10 oct. 2022 | 18:35

Horoscop 11 octombrie 2022. Zodia care trebuie să evite certurile în această perioadă

Horoscop
Horoscop 11 octombrie 2022. Zodia care trebuie să evite certurile în această perioadă
Horoscop 11 octombrie 2022

Mercur va reveni astăzi în mers direct în zodia Balanță după o perioadă în care a fost retrograd, atât aici, cât și în Fecioară. Mercur va reitera situații care s-au petrecut în perioada 26 august-10 septembrie, de această dată aducând și soluții și rezolvări. Acest tranzit ne va ajuta la îmbunătățirea comunicării cu cei din jur, în special cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășurăm activități profesionale. Zilele acestea se va afla într-o poziție cu Jupiter retrograd din Berbec, astfel că este foarte posibil ca anumite conflicte și neînțelegeri să degenereze.

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Mercur se va întoarce în mers direct în sectorul relațiilor tale și te va ajuta să-ți îmbunătățești comunicarea, atât cu partenerul de viață, cât și cu colaboratorii și partenerii profesionali. Zilele acestea evită pe cât posibil certurile și caută să ajungi la o cale de mijloc în negocieri. De asemenea, încearcă să nu ai pretenții prea mari și exagerate de la ceilalți.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Reîntoarcerea lui Mercur în Balanță, în sectorul muncii și al sănătății, te va ajuta să rezolvi situații profesionale, să lămurești condiții de salarizare și să îți eficientizezi munca grație ideilor care îți vin. Zilele acestea s-ar putea să fie mai conflictuale în relația cu colegii de muncă, de aceea ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu. Pe de altă parte, Mercur te va susține să găsești un remediu pentru a rezolva o problemă de sănătate și chiar să-ți îmbunătățești stilul de viață.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Mercur va reveni în mers direct în sectorul tău afectiv și te va ajuta să înlături o serie de confuzii sentimentale cu care te-ai confruntat în perioada de retrogradare. Vei observa că se va îmbunătăți comunicarea cu persoana iubită și cu copiii, însă ține cont că zilele acestea s-ar putea să fie mai conflictuale, să primești și să faci niște reproșuri destul de dure. Dacă ești singur și ești atras de o persoană, poți face pași pentru a o cuceri.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Reîntoarcerea lui Mercur în Balanță te va ajuta să îți îmbunătățești comunicarea cu familia și să rezolvi o serie de probleme care au apărut în locuință, poate chiar probleme relaționate cu actele unui imobil. Ai grijă totuși că zilele acestea pot aduce conflicte cu părinții și vă puteți face reproșuri dure, greu de trecut cu vederea.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Mercur revenit în mers direct în Balanță te ajută să vezi mai clar o situație cu care te-ai confruntat în perioada de retrogradare și astfel să iei decizii bune și înțelepte. Se îmbunătățește comunicarea cu cei din jur, însă zilele acestea, ca urmare a opoziției cu Jupiter, pot aduce în continuare conflicte. Ai grijă la dialogurile cu cei din jur, la tonul folosit și la ceea ce spui, să nu exagerezi.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Mercur, guvernatorul tău, revine în mers direct în sectorul financiar și poate rezolva o serie de nemulțumiri și blocaje pe care le-ai avut în perioada de retrogradare. Poți avea idei bune despre cum să-ți redresezi bugetul și să-ți crești veniturile. Ține cont că zilele acestea, ca urmare a opoziției cu Jupiter, s-ar putea să fii nevoit să faci niște cheltuieli cam mari.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Mercur revine în zodia ta și te ajută să vezi mult mai clar o situație cu care te-ai confruntat în viața personală sau în relații în perioada în care a retrogradat. Vei observa că mintea se limpezește, ești mai rațional și poți lua niște decizii foarte bune. Pe de altă parte, ești mai sociabil, mai dornic de plimbări și legi mai ușor relații noi. Ține cont că zilele acestea, Mercur se află în opoziție cu Jupiter și poate aduce agitație și tensiuni în relațiile cu cei din jur.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Reîntoarcerea lui Mercur în Balanță te poate ajuta să vezi mult mai rațional o situație toxică cu care te confrunți. Este momentul să te lași ghidat de un psihoterapeut sau de un ghid spiritual și să găsești o cale de vindecare a unor frici, de exemplu frica de abandon, a unor stări anxioase, vicii și dependențe. Ține cont că zilele acestea s-ar putea să fii mai irascibil și îngândurat.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Cu Mercur întors în Balanță, comunicarea cu prietenii se îmbunătățește și te poți împăca cu o persoană din anturaj cu care ai fost în conflict. De asemenea, poți vedea mai clar ce trebuie să faci pentru a avea succes cu un proiect în care ești implicat și îți poți face planuri mult mai raționale de viitor. Ține cont că zilele acestea, Mercur este în opoziție cu Jupiter guvernatorul tău, și s-ar putea să ai parte de niște conflicte cu persoane din anturaj sau chiar cu partenerul de viață.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Mercur se reîntoarce în sectorul carierei tale, de această dată ajutându-te fie să te afirmi prin ideile pe care le ai, fie să iei o decizie profesională majoră, posibil chiar legată de direcția în viață. O serie de neînțelegeri pe care le-a avut în perioada de retrogradare se pot clarifica acum și comunicarea cu superiorii se îmbunătățește. Totuși, ține cont că o opoziția cu Jupiter poate aduce mult stres profesional zilele acestea.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Reîntoarcerea lui Mercur în Balanță te ajută să vezi într-o altă perspectivă o situație de viață cu care te-ai confruntat în retrogradare. Poți să descoperi un adevăr, să primești acces la niște informații importante și să iei niște decizii bune de viitor. Poți decide să renunți la un curs sau să reiei un curs abandonat. Blocajele legate de călătoriile în străinătate vor fi depășite, însă ține cont că zilele acestea sunt mai conflictuale și ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Reintrarea lui Mercur în Balanță vine să clarifice o serie de situații financiare complicate legate de credite, datorii, investiții, procese sau contexte care au legătură cu terțe persoane. În cuplu s-ar putea să se afle niște secrete sau să se poarte discuții lămuritoare legate de încredere, poate să fie vorba de iertarea unei infidelități, a uneei trădări.

PlaySport
Dan Negru, dezvăluire uluitoare despre Gigi Becali! Ce a făcut pentru un puști căruia i se mai dădeau câteva luni de trăit: „Mă gândesc dacă să v-o zic”
Ego.ro
Andreea Marin, IREZISTIBILĂ în cea mai scurtă rochie purtată vreodată! Nu ai mai văzut-o așa
Digi24
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut niciodată operația de separare
Cancan.ro
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în parte
GSP.ro
Cristian Gațu a recunoscut relația cu menajera familiei » S-a afișat în public cu femeia cu 27 de ani mai tânără decât soția lui: „Nu mă simt vinovat”
Stirile PROTV
O dronă militară s-ar fi prăbușit în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor. VIDEO
Romania TV
Mirela Retegan a părăsit România după scandalurile repetate din Gaşca Zurli
Capital.ro
RUSIA, în lacrimi! A MURIT împușcat de 3 ori! S-a încercat imposibilul
EVZ.ro
Răsturnare de situație la Survivor. Motivul real pentru care Alexandra a fost eliminată
Adevarul
Prețul amețitor cu care se vinde un garaj din lemn în Brașov: „E inclusă și mașina în preț?"
BZI.ro
Cătălin Botezatu este într-o formă de invidiat! „Nu mă distrez și am un regim de viață ok!”
Spynews.ro
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Libertatea.ro
Imagini de la locul prăbușirii dronei în Insula Mare a Brăilei. „Craterul format are un diametru de aproximativ 4 metri”
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro: "O adevărată zeiță!"
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Care era relația, de fapt, dintre Andreea Morega și Mirel Dragomir, omul care a ucis-o. A ieșit totul la iveală acum
Redactia.ro
”Cea mai frumoasă femeie din România”, gata de un gest necugetat după ce soțul ei a fost umilit: ”I-am văzut mașina”
Digisport.ro
Crezi că ești un geniu, iar coeficientul tău de inteligență este peste medie? Doar cei care au o minte sclipitoare pot găsi numărul lipsă în mai puțin de 10 secunde
Click.ro
Tulburător ce i-a spus Mirel tatălui său, care l-a vizitat în arest. I-a vorbit despre victima lui, Andreea: "de fată..." Gestul disperat al bărbatului
Viva.ro
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era pre-război. Nu exagerez”
Digi24
VIDEO O dronă ar fi căzut în Insula Mare a Brăilei. Armata face căutări în zonă
Digi24
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit! Ea și sora ei vor să devină mame
Unica.ro
Omenirea, speriată cu strategii pentru o nouă pandemie. Ce s-a întâmplat la Geneva
EVZ.ro
Cum încearcă familia lui Mirel Dragomir să se dezică de el, după ce a ucis-o pe Andreea. Gesturile prin care au dat de înțeles că l-au ”abandonat”
Spynews
Intră în vigoare de la 1 APRILIE. Schimbarea care afectează direct extrem de mulți români
Capital.ro
Se dau bani în plus pentru o categorie de părinți, din aprilie. Condiții de acordare și acte necesare
Antena 3
Cum arată acum Luana, fosta soție a lui Cabral. La 56 de ani, e într-o formă de zile mari
TV Mania
A împlinit 69 de ani, dar cu greu i-ai putea da mai mult de 40 de ani. O mai recunosti?
Avantaje
Vești PROASTE de la CASA de PENSII! NU se mai dau PENSIILE MAJORATE
Mediaflux
Vești proaste pentru români! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024
Spynews.ro
Testul de atenție pe care numai geniile îl rezolvă: găsește ardeiul desenat!
Realitatea.net
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă. Cele două împart același trup
Antena 1
Rușii, nervoși că baza Kogălniceanu se extinde: 'Va fi prima țintă'. Ne pregătim de război?
Shtiu.ro