01 apr. 2024 | 09:21

Horoscop 1-7 aprilie 2024. Mihai Voropchievici: Şansa este de partea nativilor Fecioară, cineva va avea ghinion

Horoscop
Horoscop 1-7 aprilie 2024. Mihai Voropchievici: Şansa este de partea nativilor Fecioară, cineva va avea ghinion
Horoscop 1-7 aprilie 2024. Mihai Voropchievici: Şansa este de partea nativilor Fecioară, cineva va avea ghinion

Previziuni complete pentru 1-7 aprilie. Mihai Voropchievici dezvăluie ce au pregătit astrele pentru zodii în această săptămână. Surprize mari pentru unii nativi și probleme de proporții pentru alții. Vezi ce te va aștepta în următoarele zile.

Berbec

Berbecul are săptămâna aceasta o carte foarte bună, excelentă. Cu alte cuvinte, triumfațip e toate fronturile. Fericirea și succesul sunt ale tale, te afirmi, primești merite acolo unde se cuvin și poți ieși cu mare ușurință din orice situație care se ivește în săptămâna care urmează.

Vezi și: Zodia protejată de Univers până în mai 2024. Acești nativi vor uita de suferință şi de clipe grele

Taur

Taurul are o carte mai degrabă pozitivă, roșie, ceea ce indică faptul că energia acestuia este bine canalizată pentru săptămâna următoare. Taurul este o forță activă, guvernată de tot ceea ce înseamnă dinamism, relații personale, atracție fizic. Cu alte cuvinte, va avea o săptămână de succes.

Gemeni

Gemenii au și ei o carte foarte bine. Voi veți porni într-o călătorie, poate pentru un scop propriu, personal sau poate pentru a ajuta pe cineva apropiat. Veți descoperi multe lucruri interesante și cu siguranță veți merge înainte cu acest proces, pentru că primiți multe oportunități și vă așteptă tot felul de realizări.

Rac

Racul are o carte neutră, cri, ceea ce nu indică tocmai reușite. Aceasta este săptămâna în care are nevoie să se relaxeze, să stea în singurătate, să asculte muzică bună sau să primească sfaturi de la persoane mai în vârstă care au trecut prin situații similare cu a lui. Vrea doar să își dea seama ce vrea și să își testeze înțelepciunea pe care a dobândit-o la această vârstă.

Leu

Leul își ia zborul, este foarte prietenos și are mulți oameni în jurul lui. Va avea parte de multă schimbare benefică. Oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp vin să te viziteze, vei deveni mai popular decât credeai vreodată.

Este săptămâna în care poți face primul pas cu inima și să treci la ceva care te interesează. Iar dacă e vorba de dragoste, îndreaptă-te spre acea persoană fără nicio reținere, dă tot ce ai.

Fecioară

O minge de foc apare în cazul zodiei Fecioară, semnificând schimbări benefice, mișcare și viteză de execuție. Urmează câteva zile în care totul se va mișca rapid, fără probleme. Oportunitatea este de partea ta, dar trebuie să-ți asumi rapid responsabilitatea în orice situație. Au loc întâlniri și excursii benefice, fii atent la ele.

Te-ar putea interesa și: Zodia care va avea parte de câştiguri mari în prima jumătate a lunii aprilie 2024. Astrele ţi-au pregătit numai lucruri frumoase

Balanță

Echilibrul a atins cel mai înalt nivel în cazul Balanței. Există însă și cărți neutre, care simbolizează începerea unei acțiuni sau începutul unei noi relații. Asigură-te, însă, că nu ai obligații înainte de a face acest pas și că ești o persoană cu adevărat responsabilă, care știe ce vrea de la viață.

Scorpion

Steaua care apare săptămâna aceasta în Scorpion simbolizează începutul unei noi acțiuni, succesul profesional și realizările materiale pozitive. Veți câștiga sume frumoase, de care chiar aveați nevoie acum.

Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă vă va da complet viața peste cap. Ideea este, insă, că schimbarea va fi una mai mult decât beneficia.

Săgetător

Săgetătorul este marcat zilele acestea de o carte neutră. Aceasta este săptămâna în care Luna invită Săgetătorul să lege relații cu ceilalți. Ești obosit, preocupat și receptiv la multe lucruri, dar ai tendința de a fi copleșit de emoții și pierzi din vedere detalii importante.

Să știi că nesiguranța și reticența ta sunt un semnal de alarmă și că realitatea este mai bună decât ai crede. Așadar, fii cine ești și fă față problemelor cu fruntea sus.

Capricorn

Semiluna este cartea acestor nativi. Sunteți rapid în a face alegeri și aveți norocul să luați cele mai bune decizii. Cu toate acestea, există îndoieli, dualități, nesiguranțe, ezitări și rivalități față de anumite persoane cu care intrați în contact.

Înainte de a acționa, semiluna vă îndeamnă la introspecție. O întâlnire cu un prieten te va ajuta să iei o decizie în afaceri sau în dragoste, pe care nu o vei regreta.

Vărsător

Cartea Vărsătorului este Triunghiul. Deși este o carte neutră, simbolizează importanța comunicării și a schimbului de idei, opinii și experiențe. Reuniunile de familie vă vor ajuta să înțelegeți care este adevărul scop al vieții, precum și propriul adevăr.

Se creează atracție pentru persoanele fără căsătorie sau obligații, dar așa cum tu îți dorești doar oameni inteligenți, această atracție este mai degrabă intelectuală decât fizică.

Citește și: Zodiile care nu reuşesc să strângă bani. Nu ştiu să gestioneze partea financiară, mereu ajung la sapă de lemn

Pești

Pentru Pești este valabilă cartea „pătrat”, o carte mică ce simbolizează începutul unei noi acțiuni. Și chiar și fără această acțiune, erai tu. Cel puțin în profesia dumneavoastră. Este foarte interesant că acțiunea pe care ați început-o v-a lăsat un câștig material pozitiv și continuă să vă ajutați să evoluați.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Click.ro
VIDEO Cum să irosești 3 milioane de dolari. Rușii au tras cu o rachetă Iskander într-un lansator-momâie lăsat de ucraineni în câmp
Digi24
Un stâlp de fier din India stă expus la ploi, vânt și umezeală de 1600 de ani, dar nu a ruginit nici până astăzi
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Un aeroport care a reușit o performanță unică. Nicăieri nu s-a mai întâmplat asta
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia luată chiar azi, 11 mai. O nouă eră
Capital.ro
Începe distribuirea deciziilor de pensionare după recalculare. Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
ANUNȚ despre FLORIN PIERSIC! APROPIAȚII actorului au dat VESTEA
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro