Horoscop 1-31 martie 2022. Zodia care face mulți bani până la finalul lunii

Horoscop 1-31 martie 2022. Zodia care face mulți bani până la finalul lunii
Horoscop 1-31 martie 2022

Luna martie a anului 2022 aduce vești surprinzătoare pentru cele 12 semne ale horoscopului european. În timp ce unele zodii vor avea noroc la job, altele se bucură de o nouă relație de iubire. Verifică și tu, mai jos, ce îți rezervă horoscopul lunii Mărțișor.

Horoscopul lunii martie 2022

Berbec

Nativii din zodia Berbec vor simți nevoia de o schimbare pe plan amoros în luna martie 2022. De asemenea, reprezentanții zodiei de foc vor putea cunoaște persoane noi care să-i ajute în carieră.

Taur

Nativii din zodia Taur vor avea certuri cu partenerii lor de viață. Cei singuri se îndrăgostesc de persoane cu o poziție financiară superioară, care îi protejează și le oferă satisfacții pe plan material.

Gemeni

În luna martie, nativii Gemeni vor putea să rupă relațiile toxice care i-au rănit în ultimii ani de zile. La locul de muncă e posibil să primească o avansare și noi beneficii materiale.

Rac

Nativul Rac face tot posibilul pentru a reînvia focul pasiunii în cuplu. Nu au nicio problemă de sănătate și se bucură de timpul petrecut alături de cei dragi. La locul de muncă există mici tensiuni.

Leu

Nativii din zodia Leu învață să aibă răbdare cu partenerii de viață, de care vor depinde foarte mult în aceste săptămâni. Starea ta se sănătate este destul de sensibilă în luna lui Mărțișor, motiv pentru care astrele te sfătuiesc să mergi la medic, pentru diferite controale amănunțite.

Fecioară

Vești bune pentru Fecioare în luna lui Mărțișor. Nativii acestei zodii de pământ vor avea parte de bucurii și fericire pe plan sentimental, în martie. Partenerul de viață de răsfață și totul îți merge bine.

Balanță

Soarele va răsări și pe strada nativilor din zodia Balanță. Luna martie le aduce o nouă iubire nativilor care au suferit în dragoste. După luni sau ani de zile în care și-au ținut inima încuiată, acești nativi de aer vor fi din nou fericiți.

Scorpion

Nativii din zodia Scorpion se ceartă cu membrii familiei în luna martie. Conflictele nu îți dau pace, așa că poate ar fi momentul să te retragi puțin și să reevaluezi situația.

Săgetător

Unii nativi Săgetător se mută în casă nouă, în timp ce alții se căsătoresc și vor avea un copil. Luna martie este o perioadă a schimbărilor radicale pentru ei. Cu banii stau foarte bine.

Capricorn

Nativii din zodia Capricorn își vor lansa o afacere care le va aduce multe satisfacții pe plan financiar. Ai ceva pe suflet și simți nevoia să te descarci celor mai buni prieteni. Te apropii de cineva drag din trecut.

Vărsător

Nativii din zodia Vărsător cheltuie sume mari de bani în această perioadă. Astrele te sfăuiesc să nu faci prea multe excese, deoarece vei avea nevoie de resurse pentru a face o investiție consistentă în luna martie.

Pești

Nativii din zodia Pești au nevoie de echilibru pe plan profesional. În amor, apare în peisaj un fost partener care îți poate da viața și planurile peste cap.

Urmăriți Playtech.ro și pe