25 feb. 2022 | 15:22

Horoscop zilnic 26 februarie. Zodiile care azi sunt binecuvântate în relațiile amoroase

Horoscop
Horoscop zilnic 26 februarie. Zodiile care azi sunt binecuvântate în relațiile amoroase
Horoscop zilnic 26 februarie, zodiile binecuvantate in iubire

Deși Luna trece prin zodia Capricorn, astăzi va forma aspecte blânde cu Soarele și Jupiter din Pești, dar și cu Uranus din Taur. Acest context astrologic ne oferă o doză de optimism care ne stimulează să ieșim în față și să ne atingem un scop.

Horoscop zilnic 26 februarie

Recomandare! Citiți horoscopul atât pentru zodie, cât și pentru semnul de ascendent.

Horoscop Berbec/ Ascendent Berbec

Horoscop zilnic 11 septembrie

Azi te poți pune în evidență într-un mod inedit. Nevoia de a te afirma, de a te face cunoscut într-un anume context, îți poate aduce aprecieri neașteptate. Important este să ai încredere în tine și să îți depășești niște temeri. Unii nativi, grație faptului că se pun în evidență, se pot bucura și de câștiguri financiare, de avantaje materiale.

Horoscop Taur/ Ascendent Taur

Horoscop zilnic 11 septembrie

Te bucuri de susținerea contextului astrologic din mai multe puncte de vedere. Poți planifica sau chiar pleca într-o călătorie, poți fi mai dornic să studiezi ceva sau poate chiar să te înscrii la un curs. Unii nativi aleg să iasă cu prietenii și astfel află informații interesante sau poate primesc sfaturi pentru a-și duce la succes un proiect.

Horoscop Gemeni/ Ascendent Gemeni

Horoscop zilnic 11 septembrie

S-ar putea ca ziua de astăzi să te pună în fața unor discuții cu partenerul legate fie de bani, fie de viața intimă. Se pot aborda subiecte ca încrederea, respectul și fidelitatea. Unii nativi vor să afle dacă ceea ce simt este obsesie, dependență sau iubire. Posibile discuții despre bugetul comun în cuplu sau despre o investiție alături de o altă persoană.

Horoscop Rac/ Ascendent Rac

Horoscop zilnic 11 septembrie

Luna trece prin sectorul relațiilor tale și nevoia de reapropiere de partener este mare. Azi chiar ar trebui să profiți și să petreci cât mai mult timp împreună cu persoana iubită. Vă redescoperiți și puteți chiar să ajungeți la viziuni comune și să căutați o cale de mijloc pentru a evolua astfel. Nu ezitați să vă faceți planuri de viitor.

Horoscop Leu/ Ascendent Leu

Horoscop zilnic 11 septembrie

Azi ai spor în tot ce-ți propui să faci și, în plus, îți vei desfășura activitățile cu plăcere, cu entuziasm. Starea generală este una bună și asta te ajută din nou să-ți duci la capăt tot ce ți-ai propus în program. Bine ar fi să te ocupi și de tine, de rutina ta de înfrumusețare și sănătate, să gătești ceva ce-ți place, să ciocnești un pahar cu vin.

Horoscop Fecioară/ Ascendent Fecioară

Horoscop zilnic 11 septembrie

Luna trece prin sectorul iubirii tale și te stimulează să fii creativ în exprimarea sentimentelor și chiar mai romantic decât ești de obicei. Profită, dacă ești singur, și ieși la o întâlnire. Ai toate șansele să începi o relație de lungă durată. Sunt și nativi care-și dedică ziua liberă copiilor sau hobby-urilor pe care le au.

Horoscop Balanță/ Ascendent Balanță

Horoscop zilnic 11 septembrie

Profită de ziua aceasta pentru a sta cu familia, pentru a face o invitație la cină părinților pentru că ai susținerea astrelor să te apropii și împaci cu cei dragi. Totodată, ai spor în desfășurarea activităților gospodărești și poți redecora casa astfel încât să te simți în armonie cu tot ce e în jur. Te simți mai echilibrat emoțional și asta te liniștește.

Horoscop Scorpion/ Ascendent Scorpion

Horoscop zilnic 11 septembrie

Ai toată susținerea astrelor în zona de comunicare. Poți cuceri prin cuvinte, poți face declarații de dragoste, poți ajunge mai ușor la sufletul celor din jur. Totodată, ai putere de convingere și poți obține ușor ceea ce-ți dorești de la cei din jur. Poți purta o discuție importantă, blândă cu partenerul de viață.

Horoscop Săgetător/ Ascendent Săgetător

Horoscop zilnic 11 septembrie

Te poți bucura de unele avantaje materiale, de mici câștiguri financiare care îți redau încrederea nu doar în tine, ci și în faptul că te poți redresa dacă ai avut probleme cu banii. Unii nativi pot face comisioane, în timp ce alții preiau sarcini suplimentare. Încearcă totuși să nu cheltuiești pentru cei dragi tot ceea ce câștigi.

Horoscop Capricorn/ Ascendent Capricorn

Horoscop zilnic 11 septembrie

Tranzitul Lunii prin zodia ta te susține emoțional și te vei bucura de mai multă energie și încredere în tine. Ești comunicativ, îți declari mai ușor sentimentele, poți vorbi despre ce este în sufletul tău și te poți împăca cu o persoană dragă. Contextul astrologic te susține să lași deoparte rigiditatea ta caracteristică și să faci lucrurile diferit.

Horoscop Vărsător/ Ascendent Vărsător

Horoscop zilnic 11 septembrie

S-ar putea ca astăzi să fii cuprins de gânduri, de momente de nostalgie și poți fi mai sensibil dacă te gândești la copilărie, la amintirile cu casa părintească. Posibil ca dorul de familie, de locurile în care te-ai născut, de țară să fie mai mare acum. Ai grijă să nu cheltui pe fond emoțional, pentru a-ți liniști emoțiile.

Horoscop Pești/ Ascendent Pești

Horoscop zilnic 11 septembrie

Astrele te susțin să ieși cu prietenii, să te distrezi și să te dedici unor activități care-ți fac plăcere. Ești mai optimist cu privire la proiectele tale, la planurile de viitor pe care ți le-ai conturat și asta te face vesel și sociabil. S-ar putea să cunoști o persoană care să te atragă, fie prin intermediul prietenilor, fie prin intermediul unei aplicații de dating.

Horoscopul zilei de 26 februarie este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă PLAYTECH.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat! Simona Bucura-Oprescu explică
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro