Horoscop 1-31 mai 2021. Zodia care dă lovitura luna viitoare, va fi perfect pentru ea

Horoscop 1-31 mai 2021. Zodia care dă lovitura luna viitoare, va fi perfect pentru ea
Horoscopul lunii mai pentru zodii

Horoscop 1-31 mai 2021, horoscopul lunii mai. Ce zodie va da lovitura luna care vine. Dar să aflăm și câteva aspecte astrologice ale lunii mai: pe data de 11 mai Luna Nouă intră în Taur devenind cel mai încărcat moment energetic al lunii. Luna Nouă se referă la creștere și la noi începuturi. Și Luna Plină în Săgetător din 26 mai aduce energie pozitivă, iar dorințele se împlinesc.

Horoscop 1-31 mai 2021 pentru fiecare zodie

Data de 11 mai marchează Luna Nouă în Taur, făcând din aceasta cel mai încărcat moment energetic al lunii și de bun augur pentru toți cei care doresc să înceapă ceva nou, să lanseze un proiect sau să facă o schimbare într-unul sau mai multe domenii din viața lor. Luna Nouă este despre creștere și noi începuturi.

Berbec 

Berbecii sunt concentrați pe viața personală în această lună. Să nu se lupte cu provocările și să încerce să scape de îndatoriri. Să viseze și să facă planuri.

Taur

O lună specială pentru Tauri și se vor manifesta promisiuni pentru anul următor. Relațiile lor capătă un nou sens, iar călătiriile sunt benefice pentru ei.

Gemeni

Să încerce lucruri diferite în ce privește partea financiară. Să simtă lucruri noi și să adopte noi modalități de a lua decizii. Să nu îi mai frământe veșnica întrebare: ”Sunt banii tăi, banii mei sau banii noștri?”

Rac

Pentru Raci este un moment bun ca să facă o evaluare a ultimelor luni. Să verifice toate evenimentele care i-au marcat și să se ridice de jos. Au putere, orice s-ar întâmpla.

Leu

Pentru Lei este despre prietenii și unicitatea lor. Atrag persoane interesante în jur și ar putea să acționeze ca lideri. Vor primi recompense de la cei pe care îi iubesc.

Fecioară

Să se îndepărteze de frământările zilnice și să poarte discuții înțelepte cu cei din jur. Mintea lor este ca un acumulator care se încarcă până în luna iunie. Sunt în căutarea adevărului.

Balanță

Pentru Balanțe, după data de mai 18 mai vor avea șansa să călătorească în interiorul lor și aibă revelații. Vor avea alegeri de făcut și vor vedea că sunt capabili de lucruri extrardinare.

Scorpion

Să profite de această lună și să-și recâștige strălucirea tinererască și copilăroasă. La finele lunii, anumite resurse le vor fi puse la dispoziție. Este momentul să își pună planurile pe listă.

Săgetător

Acțiunile pe care le întreprind îi pregătesc pentru succesul în carieră. Vor avea succes cu fiecare provocare ieșită în cale. Vor primi cadouri i recompense, dar trebuie să spună și ”mulțumesc”.

Capricorn

Să caute un mentor luna aceasta. El îi va ajuta să se redescopere și vor deveni la rândul lor mentori pentru cei mai tineri. Să facă o pauză căci au nevoie de o schimbare de piesaj și momente de relaxare.

Vărsător

Să aibă încredere în forțele lor deși va fi o lună cu incertitudini, frustrări, poate chiar lacrimi. Un mesaj ascuns există și în aceste experiențe și trebuie să învețe din ele.

Pești

Va fi o lună cu liniște deplină pentru nativii Pești. Să fie recunoscători pentru binecuvântări și să se bucure de tot ceea ce îi așteaptă.

Urmăriți Playtech.ro și pe