Horia Moculescu trece prin momente cumplite. De două luni este chinuit de o problemă gravă: nu s-a mai văzut așa ceva

Horia Moculescu trece prin momente cumplite. De două luni este chinuit de o problemă gravă: nu s-a mai văzut așa ceva
Starea de sănătate a compozitorului Horia Moculescu se înrăutățește

În ultima perioadă, se pare că lucrurile nu merg bine pentru celebrul compozitor, Horia Moculescu. După ce în vară a fost diagnosticat ca fiind pozitiv, se pare că problemele sale de sănătate s-au înrăutățit.

Starea de sănătate a compozitorului Horia Moculescu se înrăutățește

Ajuns la 83 de ani, Horia Moculescu nu o duce prea bine cu sănătatea. După ce, în urmă cu aproximativ 10 ani, i se depista o boală grea, sindromul Morton, și aproape l-a imobilizat la pat, a fost nevoie de intervenția medicilor.

Sindromul descoperit îi cauzează dureri insuportabile la nivelul labei piciorului. Din cauza durerilor, Horia Moculescu a decis, acum trei ani, să apeleze la medici. Dacă prima intervenție a fost bună, se pare că a mai avut nevoie de o nouă intervenție. Numai că, după cum declara chiar Horia Moculescu, a doua intervenție nu a fost la fel de reușită.

”De vreo 9-10 ani, am o problemă la laba piciorului stâng. Am fost operat, dar nu s-a rezolvat nimic. Din pricina disconfortului, nu pot să mai dorm bine, iar asta îmi seacă toată energia.

Mă descopăr, în multe zile, lâncezind aşa, pe o bergeră, cu piciorul întins, conform recomandării medicilor – da atât stau cu el întins, de-o să-mi rămână definitiv drept!” , mărturisea Horia Moculescu acum ceva timp.

”Nu mi se închide operația

Recent, invitat de Cristi Brancu în cadrul show-ului realizat de jurnalist în online, Horia Moculescu a decis să vorbească despre problemele de sănătate prin care trece. În afară de problemele de la picioare, artistul mai are și alte probleme cu plămânii, după ce aproape o viață a fumat.

Și în acest caz se pare că i s-a agravat starea de sănătate, dar îi este de ajutor fiica sa, Nidia, care a decis să rămână lângă el și să-l ajute. În interviul acordat lui Cristi Brancu, Horia Moculescu a povestit și despre lipsa banilor și despre pensia mică. Banii încasați nu i-ar fi suficienți pentru toate tratamentele pe care le face, având în vedere starea sa de sănătate.

”M-am operat și nu mi se închide operatia de două luni și jumătate. În 3 ani de zile de când sufăr cu piciorul am cheltuit peste un miliard de lei. Numai niște pansamente costă 120 de lei. Poştaşul meu mi-a adus astăzi pensia şi mi-a spus că se jenează să mi-o dea.

În jurul meu, pe acolo unde stau eu, nu sunt decât pensii de 7, 8, 10.000, 15.000, 20, 30, 35.000. Şi ăla cu 35.000 de mii spunea că vrea să facă o plângere să i se recalculeze pensia. Eu, care am o pensie nesimţită, sunt bucuros că Statul s-a îndreptat asupra mea şi mi-a luat 300 de lei din pensie”, a povestit Horia Moculescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI